"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 631
  • 840
  •   1
Отговори
# 345
На мен пък ми се върти из главата, че ще застрелят някой доктор и ще се освободят 2 места за Тасев и Добрева
Възможно е, но не мисля, че ще жертват Стилянова.

# 346
  • Пловдив
Наистина тежки сцени и рев...аз от оня ден превключвам на моменти...натоварват ме излишно Confused

# 347
Проф. Генадиев трябва да черпи, че Евгения иска развод. То такава  заспала жена не се търпи. Не знам, тя дава ли си сметка, че децата бяха разменени заради нейната невъзможност да се справя с трудните моменти. Жени не може, Жени няма да го преживее, аман от тази Жени.
Как с лека ръка зачеркна един мъж, който цял живот я поддържа да не се спъне.

# 348
Жени няма да се справи, ама така мисли Генадиев! Ако и беше дал възможност, можеше и да се справи, кой знае!

# 349
Наистина тежки сцени и рев...аз от оня ден превключвам на моменти...натоварват ме излишно Confused
+1  Peace

# 350
  • София
Повечето лекари, които познавам имат хубаво чувство за хумор, понякога с повечко цинизъм. Тук досега не съм видяла нито един. Някаква тежка психиатрия.
Е Генадиев младши го докарва що годе лекарския хумор Wink Него май ще го събират с Добрева.
И на мен ми идва в повече драмата обаче.

# 351
  • София
Тъкмо пускам телевизора и гледам от " На кафе" правят парти изненада за рождения ден на Стоян Алексиев на снимачната площадка. Става на 66 г.  Simple Smile

# 352
  • от един красив град
На мен пък ми се върти из главата, че ще застрелят някой доктор и ще се освободят 2 места за Тасев и Добрева
Възможно е, но не мисля, че ще жертват Стилянова.

Стилянова не, но виж Пенев може и го жертват.  #2gunfire

# 353
Мога да им кажа браво в правенето на промо на епизода, обаче. Не ви ли прави впечатление, че мазов държи пистолет? Накъде около 2о -та сек.
И да може би уцелва банка с кръв, защото бившият полицай ще е точен ако стреля.

Според мен насилника само  държи за пистолет, нищо няма да направи. Такива са обикновено страхливци.

https://www.vbox7.com/user:otkradnat_jivot

# 354
Мога да им кажа браво в правенето на промо на епизода, обаче. Не ви ли прави впечатление, че мазов държи пистолет? Накъде около 2о -та сек.

Според мен насилника само  държи за пистолет, нищо няма да направи. Такива са обикновено страхливци.

А кръвта, която оплисква Наталия, откъде ли ще е?

# 355
  • София

Да, два пистолета има.

# 356
  • София
Според моя мъж, който гледа сериала по принуда така да се каже  Laughing, Мазов бил най-добрия артист. Не му трепвало нито едно мускулче на лицето.

# 357
На мен играта на Елен снощи не ми хареса. Доста изкуствено ми беше цялото й поведение.
Стилянова като тръгна да целува Тасев ми изглеждаше точно като все едно му е майка. Никога не бих ги възприела като двойка.
Сега потърсих снимка на съпругата на Наум Шопов - Наум Джуниър е изцяло нейно копие - очи, нос, устни.
Скрит текст:

# 358
И аз съм фенка на Мазов, както и на Романова. Също, второстепенните сестри са ми много автентични, докато Марта/Магда и тази другата, с късата коса театралничат малко повечко.

newsm18 МАЗОВ ПРЕЗИДЕНТ, РОМАНОВА ВИЦЕ! newsm18

# 359
  • Разпиляна във въображението
За спирането на сериала - http://www.zajenata.bg/%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0% … 82-news82452.html

Общи условия

Активация на акаунт