"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 646
  • 840
  •   1
Отговори
# 330
Някой може ли да каже на две на три какъв беше разговора между Хинова и Мазов, че изтървах? Praynig

Мазов не ми харесва никак- имам чувството, че на забавен каданс го дават. Едни големи опулени очи само.
Не така за моя любимец  Joy Мнооого добър актьор е Моню, признай го!

# 331
  • Бургас
Аз видях, че Наталия беше опръскана с кръв, но предположих, че е убил жена си  Thinking Ако е застрелял Наталия, още по-кофти. Confused

Жена си е прострелял най-вероятно. Очаквах нещо подобно, макар и не така явно. По-скоро мислех, че ще я доведат пребита до смърт на по-късен етап.
Малко странно ми се видя как героинята на Елен бързо и лесно се съгласи да подаде сигнал. Обикновено се страхуват и отричат до последно или не предприемат нищо.

# 332
Аз видях, че Наталия беше опръскана с кръв, но предположих, че е убил жена си  Thinking Ако е застрелял Наталия, още по-кофти. Confused

Жена си е прострелял най-вероятно. Очаквах нещо подобно, макар и не така явно. По-скоро мислех, че ще я доведат пребита до смърт на по-късен етап.
Малко странно ми се видя как героинята на Елен бързо и лесно се съгласи да подаде сигнал. Обикновено се страхуват и отричат до последно или не предприемат нищо.

Е, загатнаха го. Страх я е, където и да отиде ще я намери, друг път ще го направи... Каза си ги нещата, но за да го вместят в две серии, бързо се нави.

# 333
Да. Аз даже си помислих, че ще се опита да избяга преди да се стигне до документите.

# 334
  • София
 Убеждавам се, че развивам някакъв стокхолмски синдром спрямо сериала, иначе не мога да си обясня защо продължавам да го гледам.  На всичкото отгоре взех да свиквам с  недостатъците в сценария и в играта на някои артисти,  толкова претръпнах, че някои неща даже не ме дразнят вече. Не знам сериала ли задобря или моите критерии се снишиха.

# 335
  • Там,където се събуждам щастлива.
Днес осъзнах, че като не съм гледала някоя актриса /не знам нищо за нея, мога по-обективно да си създам мнение за играта й. Хареса ми тази Елен.
Много жалко, че България е на светлинни години по отношение на домашното насилие и оказване помощ на жертвите.

# 336
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Драмата Мазов - Хинова е толкова нереална и смешна.Това в истинския живот няма как да стане.От няколко месеца са заедно и той е готов да я зареже,защото не му била казала,че е разведена. ХАХАХА.Каква сериозна причина за раздяла наистина...

Колева ще умре,за да може да има драма със Стилиянова(ще се обвинява,психически ще рухне..),която да е накара да стартира живота си от начало.И тук д-р Тасев се включва с гръм и трясък.Красота,секс на поразия,емоционални експлозии.
Пецкан от два стола,та на земята.Горканчо.Очаквам да се върне при Виолета.

Генадиеви и развода са ми тотално безинтересни.Ще има сълзи и сополи,докато на Жени й мине бяса(че Камбуров неприятно я отряза,заради мъжа й) и го заиграе отново примирена съпруга.

# 337
  • София
д-р Тасев ми стои много нелепо със Стилянова.
Толкова ли нямат очи и вкус продуцентите, че са избрали толкова неподходяща двойка.

Иначе сцената с Галя и професора бе наистина силна. Мазов се държи неадекватно.
Елек Колева беше ОК, хареса ми.

# 338
Аз мисля, че нарочно са избрали малкия Шопов да си е харесала Стилянова. За да има контраст спрямо това, че пък тя харесваше и Пацон.
Мазов много забрави когато той беше затънал как Хинкова беше до него!

# 339
На мене ми харесва Елен Колева. И вчера ми хареса как игра. Гадно ми стана, пуснах някоя сълза. И професорът със Стилянова ме просълзиха, рядко ми се случва в този сериал. Simple Smile

Сценаристите много се излагат с Мазов, да не е в детската градина - "Повече няма да играя с тебе."  Crossing Arms

# 340
Сега преписаха от Стивън Кинг - https://en.wikipedia.org/wiki/Rose_Madder_(novel)
Там обаче поне не умира героинята, а успява да се изправи срещу мъжа си, което явно в български условия не е приемливо  Tired

# 341
  • Разпиляна във въображението
Пропускам голяма част от сериала вършейки друго. За съжаление не хващам моментите, които са ви допаднали Crossing Arms

# 342
  • София
На мен пъкми се върти из главата, че ще застрелят някой доктор и ще се освободят 2 места за Тасев и Добрева

# 343
  • Пловдив
Тоя Пеци...мн.тъп образ са му измислили Stop Па Галка изведнъж се осъзна Crazy Млада,доста прилично изглеждаща,пък няма соц.живот Mr. Green И кво каза на младока-пази се от мен hahaha

# 344
Ама много рев, много въздишки. И нито един епизод, дето да му стане весело и смешно на човек. Все някакви безкрайни драми, някакви предихания, някакви рецитации. Добре, че са по-младите актьори, незасегнати явно от обучението на Цветана Манева с нейния тежък укорителен поглед винаги. Повечето лекари, които познавам имат хубаво чувство за хумор, понякога с повечко цинизъм. Тук досега не съм видяла нито един. Някаква тежка психиатрия.

Общи условия

Активация на акаунт