"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 635
  • 840
  •   1
Отговори
# 315
Петър е ужас...като Генадиев

# 316
Някой може ли да каже на две на три какъв беше разговора между Хинова и Мазов, че изтървах? Praynig
Фраснала мъжа си и я осъдил за пропуснати ползи да му плаща издръжка Whistling
Сценаристите са абсолютни идиоти!

# 317
  • София
Мен пък ме трогна сцената Стилянова-Генадиев.

# 318
  • София
Някой може ли да каже на две на три какъв беше разговора между Хинова и Мазов, че изтървах? Praynig
Цялото това драматизиране на Мазов изглежда прекалено. Rolling Eyes

# 319

Защо пък да са идиоти? Реален юридически казус. В българското правосъдие се срещат много по-големи идиотщини.

# 320
  • тук, на мястото си
Тази вечер епизода ми се видя малко боза.
 Мазов / Хинова -  какво толкова,  скрила  е че е била женена, той скри че е осъждан.
Силянова / Тасев - тя го целува, той седи като дръвник.
Силянова / Генадиев - що не продумаха една приказка за жената която умориха, това е единственото което свързва тях двамата.

# 321
Професорът пък няма да даде развод на жена си Simple Smile 

# 322
  • София

Благодаря.  Hug

# 323
Домашно насилие, Елен Колева, не мерси Rolling Eyes смених на 15 мин, то драма, то рев.

Очаквайте: Калин Терзийски мъртво пиян.

# 324
  • There I was on a July morning
Видяхте ли промото за следващия епизод? Този психар, май ще убие жена си, т.е. геронята на Елен Колева. Shocked Сега и трилър ли ще гледаме Confused

# 325
Видяхте ли промото за следващия епизод? Този психар, май ще убие жена си, т.е. геронята на Елен Колева. Shocked Сега и трилър ли ще гледаме?
Е, то се очакваше. Аз първоначално помислих, че гръмна Наталия... а сега, ако наистина е убил жена си няма да се очудя и Стилянова да напусне болницата.. имайки предвид, че тя накара героинята на Елен да разпише документите..просто ще и дойде в повече вече Grinning

# 326
  • Варна
Ехх скоро никои не беше умирал... 😂😂😂

# 327
  • There I was on a July morning
Аз видях, че Наталия беше опръскана с кръв, но предположих, че е убил жена си  Thinking Ако е застрелял Наталия, още по-кофти. Confused

# 328
  • София
Ехх скоро никои не беше умирал... 😂😂😂

hahaha

# 329

Мазов не ми харесва никак- имам чувството, че на забавен каданс го дават. Едни големи опулени очи само.

Общи условия

Активация на акаунт