"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 994
  • 840
  •   1
Отговори
# 480
  • Разпиляна във въображението
Пропуснала съм момента със срока на бременността, но определено на външен вид не беше на 24 г.с. Както и да е, идеята на сцената беше именно, че тя се уплаши толкова от мъжа си, че се напика. Даже той и се разкрещя затова.
Идеята е че и изтичат водите, а тоя простак я обвинява в напикаване. Защото наистина трябва да си много прост за да не разбираш какво изтича от бременна жена.

Понеже от бременна жена друго не може да изтече.

Сестраще щеше после да дойде да започне да й влива медикаменти, за да предизвикат контракции. Първо я пуснаха да се разходи и после щяха да го направят. Течността дойде с появата на съпруга. Приемам, че са й водите.

Гледах епизода отново заради сцените с Наталия и майка й. Отделно чух за бащата. Неприятна история. Но защо си е прехвърлила неприязънта към дъщерята... И в двете им сцени насаме й звъни телефона и оставя Наталия сама.

# 481
Аз лично не гледам много много бг сериали, но с децата гледах Революция З, и ми направиха много приятно впечатление всички актьори там

# 482
  • София

Идеята е че и изтичат водите, а тоя простак я обвинява в напикаване. Защото наистина трябва да си много прост за да не разбираш какво изтича от бременна жена.

И аз точно това си помислих - какъв кретен. На жена му изтичат водите, за да роди убитото им от него дете, а той я обижда, че се е напикала.
Ама още вчера нали ви казах, че ще утрепят някой доктор. Убедена бях, само не очаквах да е Хинова...

# 483
Според мен ще спасят Хинова. Надявам се раната, макар и във врата, да не е засегнала важна артерия.

# 484
  • София
Според мен ще спасят Хинова. Надявам се раната, макар и във врата, да не е засегнала важна артерия.

Eстествено, че ще я спасят. По-точно ще я спаси Мазов, разбира се.

# 485
  • Там,където се събуждам щастлива.
И аз мисля, че от страх се изпусна (нещо беше сбъркано в предишното цитиране)!

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 18:03 от Kalinka

# 486
  • София

Явно не е много ясно, защото и аз като този простак си помислих, че се напика. И все още го мисля.

# 487
  • Бургас

Явно не е много ясно, защото и аз като този простак си помислих, че се напика. И все още го мисля.

И аз. Според мен идеята беше да внушат какъв страх изпитват жертвите на насилие и когато видят насилника, се изпускат.
Раждането го предизвикаха после.

# 488
А аз помислих, че са си води( класика е да се бъркат с изпускане по малка нужда), просто не са монтирали епизода като хората и не са съгласували нещата  hahaha

# 489
Вече се повтаря едно и също десетки постове...

# 490
 Joy Два сезона и половина  гледаме  разни нелогични ситуация , а тука за едно напикаване или води се изписаха  3 страници  ooooh! Добре ,че не се напъна и нещо друго да .....
Мацката не изглеждаше толкова стресната , даже си подаде и листчето , но  каквото и да е , толкова ли е важен тоя детайл  newsm78  Важното е ,че грубянът побесня , защото го изхвърлиха  и после се стигна до стрелбата .
 Днес  ще чакаме развръзката и  евентуалната проява на чувства  Praynig

# 491
Аз пък да ви кажа - от трите сезона до сега, за пръв път чакам с нетърпение серията след малко. Точно заради сюжета с насилието. Развълнуваха ме. Нито основната сюжетна линия с разменените бебета, нито драмите на Евгения или загубеното бебе на Биби и Алекс ми въздействаха така, както стрелбата и изобщо цялата история с насилника и жертвата и... естествено Калин като треагира на изстрела за Наталия. Много са ми симпатични двамата.

# 492
Е сега вече, ако заразят и Калин със СПИН..ще ги призная за пълни извратеняци сценаристите

# 493
  • Пловдив
Пак за бравиха за...детето на Калин,Владов бил баща...та се посветих.
Сега СПИН ще хване???Ужас!

# 494
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз го приех като напишкване от страх.Документа подаде,защото това беше единствената й реакция в момент на стрес.Тоест "Не ме закачай,стой настрани от мен",но нямаше сили да го изрече.

Общи условия

Активация на акаунт