"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 79 963
  • 840
  •   1
Отговори
# 465
  • Разпиляна във въображението
Наталия е непознат човек, защото тя е поискала. Наложило й се е да напусне страната, но е можела поне от време на време да се обажда и да поддържа някаква връзка. Наталия й е непозната, защото я е оставила в ръцете на човек, който брутално я е пребивала.

Всъщност какво е станало с бащата на Наталия?

Някои ваши разсъждения ме озадачават доста. Може би, не сте се сблъсквали с подобни неща и гледате твърде идеалистично на нещата от живота.
Вие не сте ли чували едно време какво е било положението на жените, които са били женени за хора с власт ( комунисти, в съдебната система, милиция и т.н.)! Въобще не се изненадвам, че детето е било присъдено на бащата, който е имал власт. Можел е да унищожи жена си, което е щяло да бъде още по-тежко за детето. Иначе всеки ден има майки и бащи, които настройват децата си срещу бившата половинка. И неминуемо се стига до момента : не искам да те виждам. Децата го правят от лоялност към единият родител. И няма значение дали децата са на 2, 4 или 12!

Цялата ситуация за мен е изключителна реална.

Явно съм пропуснала това, че баща й е бил с власт.

Добре, приемам - тръгва си. Прави опити, не става, дъщеря й не иска да я чуе. Затова просто я намразва. В нея нямаше никакво отношение спрямо Наталия. Нито съжаление, нито желание да се опита да оправят нещата.

# 466
Напротив, много хора са преживели нещо подобно и сценария можеше да ги докосне много, но беше изиграно нелепо и просто пришито в последния момент. Ако сега си пусна старите епизоди, нищо в поведението на Стаменова няма да загатне за това, или поне да изглежда двойнствено. Нищичко. Просто не се получи.
Иначе темата е добра. Заслужава гласност.

# 467
Не напразно по напред писах, че заради Ерна  пропуснахме много интересната истирия с насилието .
Мен не можа да ме трогне , после се размислих .
А дано довечера да е иинтересно  Peace

# 468
За съжаление и моя позната трябваше да роди мъртвото си бебе. За нейна радост няколко месеца по-късно забременя и роди бебче Heart Eyes

Хареса ми сцената, когато мъжът нахлу горе и Колева се изпусна. Някак усетих страха й.

Не се е изпуснала. Това са водите.

И аз си мисля, че й изтекоха водите. Затова и веднага я вкараха в родилна зала.

# 469
  • София
За съжаление и моя позната трябваше да роди мъртвото си бебе. За нейна радост няколко месеца по-късно забременя и роди бебче Heart Eyes

Хареса ми сцената, когато мъжът нахлу горе и Колева се изпусна. Някак усетих страха й.

Какви води, тя е в начална бременност, още даже корем няма. Напишка се от страх, като видя мъжа си.

# 470
Каква начална бременност в 24-а седмица? Моя приятелка загуби бебе в 16-а седмица и пак имаше пукане на мехур и изтичане на води (естествено, в много по-малко количество).

# 471
Водите са според мен. Те нали казаха,че са й вливали банки и са задействали раждането.

# 472

Какви води, тя е в начална бременност, още даже корем няма. Напишка се от страх, като видя мъжа си.

Когато ти предизвикват контракции и раждането започва, мехурът се спуква и по-рано. И не е начална бременност, а 5-6 мес. ако не се лъжа.
Това да не е малко дете та да се напикава от страх?

# 473
  • София
Пропуснала съм момента със срока на бременността, но определено на външен вид не беше на 24 г.с. Както и да е, идеята на сцената беше именно, че тя се уплаши толкова от мъжа си, че се напика. Даже той и се разкрещя затова.

# 474
Течността й се появи, преди да дойде мъжа й, може би едновреммено, защото той я попита дали не се е напишкала... Сигурно са водите.
Ако искаха да внушат напишкване от страх - не го направиха добре.

# 475
  • Разпиляна във въображението
Аз помислих, че е напишкване от страх

# 476
Според мен се изпусна, къде от страх, че е подписала ограничителната заповед и знае какво следва, къде от това, че и физически може да не е много добре. Нали Генадиев каза, че е трябвало да я събира.

# 477
Пропуснала съм момента със срока на бременността, но определено на външен вид не беше на 24 г.с. Както и да е, идеята на сцената беше именно, че тя се уплаши толкова от мъжа си, че се напика. Даже той и се разкрещя затова.

Идеята е че и изтичат водите, а тоя простак я обвинява в напикаване. Защото наистина трябва да си много прост за да не разбираш какво изтича от бременна жена.

# 478
Точно 24 г.с. е жената. 6-ти месец. Ако не беше травмата, бебето щеше да оживее при това раждане.

http://play.novatv.bg/programi/otkradnat-zhivot/823442?autostart=true

# 479
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мисля, че много от нас не правят разлика между сериал и филм по отношение на игра. Не мога да се сетя за сериал, където някой да играе ала Мерил Стрийп. Мога, обаче, да се сетя за такива филми. Това е съвсем друг жанр.

Общи условия

Активация на акаунт