"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 820
  • 840
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Пешката как денси... ooooh!
Смях в залата  Laughing

Пластичен като дърво  Laughing

# 661
  • София
Ей, ама толкова ми е сух тоя сериал вече.
Тоя адвокатът на Генадиев играе доста слабо, хич не ми харесва.
На моменти в операциите, като искат някакъв инструмент, още не са му казали името и има някоя ръка, дето подава нещо си.
На Мазов не му отива да играе пиян.
Жени и Генадиев вече няма ли да се развеждат, че ми писнаха с тая скучна линия?

# 662
Тоя дядо що го оперираха,като той се събуди след операцията и умря?!
Алкохол търсеше Мазов.За това си и тръгна,щото беше пиян.

# 663
Мазов какво търсеше в стаята на лекарката?
Алкохол.

Развалиха Мазовчето, дано не го превърнат в лигав романтик, който се влачи след Хинова с рози и бонбони.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 20:52 от Бона

# 664
Те и Хинова развалиха:) Никаква логика няма в поведението й и скъсването-тя изтърпя толкова унижения и доскоро му лижеше подметките, а сега вече ще показва характер( без причина). Както за мен нямаше никаква логика Калин да се дърпа от Наталия, като би трябвало да има най-голяма нужда от нея и от такава любов..Но ..нали трябва се прави някакъв сюжет все пак Simple Smile

# 665
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чудни са един до друг.Какво не им харесвате.. Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 18:30 от Beautyholicа

# 666
Не ми харесват. Не ги възприемам като двойка. Шопов на колко години е? Изглежда като 22-23г

# 667
  • София
Не ми харесват. Не ги възприемам като двойка. Шопов на колко години е? Изглежда като 22-23г

Май е там някъде, 4 курс бил сега.

# 668
Ралица Паскалева е само с 3 г. по-голяма от Наум, но изглеждат много повече.

# 669
Мазов какво търсеше в стаята на лекарката?
Алкохол.

Развалиха Мазовчето, дано не го превърнат в лигав романтик, който се влачи след Хинова с рози и бонбони.
Това пък беше много тъпо. Все едно не може да иде до магазина да си купи. И изпи няколко глътки и веднага се отряза ... newsm78

# 670
Като ви чета ,май ще пропусна този епизод  newsm78
Хванах 10 мин. от края и промото .
Галя само дето не повърна  върху разгонения Пешко , беше яхнала метлата   #2gunfire заради  фалшивата двойка .
Те пък  много  се вживяха и си консумираха връзката  Joy hahaha

# 671
  • София
Супер малоумно заразиха Калин, то е ясно, че тестът ще е положителен.
Трябва да си кръгъл идиот, за да не се преместиш над пациента след като си вече без очила, а и това ще стане само за секунди докато му дадат друг чифт.
Сериала отдавна се скапа, но ако махнат и Калин директно да закриват, няма кой да ги гледа.

# 672
Аз съм озадачена от развитието на отношенията между Галето и Тасев. За няма и 10 дена, а все едно са имали едногодишна връзка, та Добрева чак го пита "липсва ли ти", врели-некипели.

# 673
  • Разпиляна във въображението
Интересно ми е Иван какво толкова ще наврежда на Женята по време на делото.

# 674
Скучен беше снощния епизод, вече не си спомням какво се случи...
Драмата на Стилянова и стажанта е супер тъпа, те вчера се запознаха, а вече се държат като Ромео и Жулиета  ooooh!
Поведението на Пецко също беше много нереалистично, Галя цяла вечер се цупи, а той денси като разгонен петел  Tired 
И въобще тяхната драма много нелепа, уж много се обичат, пък Галя го разлюби за един ден, а преди това изтърпя толкова неща, ами не стават така нещата в живота Naughty
Генадиеви даже и не разбрах какво толкова се разправят, много безлични са отношенията им като цяло и това си е.
Харесаха ми Наталия и Калин, много се надявам той да не е заразен!
Виолета ми липсваше в този епизод Peace

Общи условия

Активация на акаунт