"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 827
  • 840
  •   1
Отговори
# 645
  • София
тя уж е модел, а има ужасна визия. Косата рядка, веждите почти ги няма, зъбките като на зайче....На снимки бива горедолу, но там има възможност за голяма поправка. В движение обаче е страшна.

А защо е модел според теб, благодарение на майка си.  Mr. Green

Питайте мъжете си дали е хубава Simple Smile ММ я харесва, каза, че сега тъкмо такива са вървежни, каквото и да значи това Simple Smile Тя на колко години е ?
Питах го. Не я харесва, повечето мъже около мен също, доста е безлична. Често я виждаме и на живо, като им казах, че е модел мъжете в компанията не ми повярваха Wink

# 646
  • София
Поне като балерина ставаше едно време.

# 647
Аз не съм я гледала  в други филми и не ме дразни /поне колкото  Думанян/.

http://bradva.bg/bg/article/article-111381#.WNBHfm-LSM8

# 648
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Покрай тази шуробаджинащина,кой знае колко таланти си остават пропиляни,защото никой не им дава поле за реализация.Или ако случайно им се случи да попаднат на сцена,то биват изместени от бездарни връзкарчета,синчета и дъщерички на този и онзи. Stop

И аз загледах Нашите и Вашите - лек сериал,става за гледане.

# 649
Според мен, няма случайни деца в тези филми. Всичките са отрочета на артистите, сценаристите или някой друг от екипа. 
Загледах един друг сериал - "Ние нашите и вашите" - има някои така изкуствено играещи, не вярвам да са попаднали там, защото са много талантливи. Confused
Има. Детето на моя съседка играеше ромче, което виртуозно свиреше на цигулка. Свързали са се с нея, след като са го видели на някакви снимки от кръжок по актьорско майсторство.

# 650
  • There I was on a July morning
Според мен, няма случайни деца в тези филми. Всичките са отрочета на артистите, сценаристите или някой друг от екипа. 
Загледах един друг сериал - "Ние нашите и вашите" - има някои така изкуствено играещи, не вярвам да са попаднали там, защото са много талантливи. Confused
Има. Детето на моя съседка играеше ромче, което виртуозно свиреше на цигулка. Свързали са се с нея, след като са го видели на някакви снимки от кръжок по актьорско майсторство.
Това е от изключенията, които потвърждават правилото. Grinning

# 651
Абе става се актьор, без да си от гилдията, ама...може би не е лесно, не знам.
Едно време от детската ми театрална школа, 3ма станаха актьори. За единия бих могла да кажа, че е известен, другият е в габровския театър май newsm78, а момичето участваше в някакви филми. От гимназията едно момиче стана актриса, също сравнително известна, но не играе в сериали, а във филми и театър.
Т.е. тая работа с връзките може би важи за сериалите, където ставаш един вид звезда бързо  Laughing Или поне доста разпознаваем.

# 652
Има и случайни таланти из тези среди, но повечето са преплетени помежду си в "опасни връзки", любовни, семейни, приятелски и т.н. За мен лично няма голямо значение кой чий е, ако е талантлив, но талантът не винаги се предава по полов път.

# 653
  • София
Аз не съм я гледала  в други филми и не ме дразни /поне колкото  Думанян/.

http://bradva.bg/bg/article/article-111381#.WNBHfm-LSM8
Оф, а заглавието кърти - голямата звезда от Откраднат живот. Кога влезна в сериала, кога станА звезда!

# 654
# 655
  • София
Как разбраха, че Буковска сервира вечерята? И я приготвя всяка вечер, ако вярваме на сайта.
Как ли пък няма да сервирам някому

# 656
Е, на Брадва.бг кой вярва? Joy hahaha

# 657
Дано това по-малко да ви жълтее 
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6124719

# 658
Мазов какво търсеше в стаята на лекарката?

# 659
Пешката как денси... ooooh!
Смях в залата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт