"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 672
  • 840
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
И мен в началото ме дразнеше колко бързо се промени Галя, но трябва да призная, че и реално съм виждала подобен случай. Когато човек е с някого просто по навик, понякога може и за няколко дни да обърне гръб на човека до себе си, ако срещне някой, който истински го вълнува. Снощи я слушах как беше готова всякаква вина да поеме, само и само да я оставят на мира - това се случва когато някой наистина ти е безкрайно безразличен и нямаш желание нищо да общуваш с него.
Тасев също донякъде го разбирам. Той има чувства към Вяра, но явно харесва Галя, та не знае какво да направи и е много объркан. Доста типично за мъжката половина Simple Smile
Единствено не разбирам Генадиев. Оказа се много дребна душичка, жалко... Да се бориш за любовта си е едно, но да искаш насила да задържиш някого  - това е грозно.

# 781
Галя не я видях да прави компромис, още по-малко заради детето. Да изтърпиш  опит за убийство, амнезия, отвличане на бебето си и накрая да се грижиш за болната бивша жена на мъжа си, е далеч от компромис в името на детето. Не казвам, че развой на отношения като в сериала не е възможен, а че много го претупаха. Кога се запозна с Тасев, кога започна да се пъчи на Петър - това е недообмислено от сценаристите и точно това мен лично ме дразни и сваля нивото на сериала. И аз подкрепям бг продукциите и се радвам, че има, но да ги изпипват малко повечко.  Peace

# 782
Много сюжетни линии бяха прекъснати и недовършени..А много хора просто изчезнаха.
Какво се случва с Янко? Цял живот ли ще лежи в болницата? От както Сашо замина, не са го показвали.
Миро и Ирина?
Биляна и Сашо? До сега не са показали поне един разговор на някой с тях. Потънаха.

Вмъкват някакви хора, за някакви ситуации, колкото да им се получи епизода, после всичко се прекъсва, без логика и без последствия.
Не разбирам как Галя се влюби в Тасев за 10 дни. Не разбирам как за 10 дни се реши да изостави бащата на детето си, колкото и да е отегчена от него. Не разбирам как започна да търси сметка на Тасев и да го обсебва толкова за 10 дни?
Според мен скоро Тасев ще я отреже, а тя ще търси пак Пецан, но няма да и се получи.
И ако сезона е Възмездието, Виолета, Пецан, Генадиев и т.н. получиха възмездие, време е и за Галка, който в 1 сезон, допусна мед. грешка и почина родилка.

# 783
Харесвам двойката Галя - Тасев и се надявам да им се получи. Не я понасях до тоя дъртофел.
Тасев пък ми е прекалено красив до безличната Луиза, съжалявам, не мога да го харесам това момиче  Naughty Как така му се нахвърли онази вечер след бара, нетипично поведение за жертва на насилие ми се струва на мен  newsm78

# 784
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Поведението на двамата младоци е нелепо и нереално в истинския живот.Не може току що завършили студенти,на пробен период,да си позволяват такова арогантно поведение към целия персонал,все едно работят там от години и са равни с останалите лекари.Не само нелепо,а е направо смехотворно.
Неприятни образи и дано поне единият разкарат(Добрева например).Не е добре с психиката,а е тръгнала да става лекар. Stop

Галя преди катастрофата беше една,след нея - съвсем друга.Още в предния сезон ясно си пролича,че се е озлобила към Захариеви и още тогава връзката й с Пецкан не вървеше добре.
Появи се Тасев и като една маймунка,от едното клонче се метна на другото,без да са й празни ръцете.Все пак смятам,че той ще избере Вяра.

# 785
Колко пъти трябва да обясняваме, че Тасев и Добрева не са току-що завършили студенти, а са лекари със завършена специализация. Т.е. учили са 6 години медицина и след това още 5 години са специализирали хирургия.

Образът на Добрева ми допада повече от този на Стилянова.

# 786
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И 10 години да са специализирани,нямат вид и поведение на лекари с опит,а като за първи път влязли в болница.
За сравнение увереноста и професионализма на Калин и Александър срещу този на тези двамата.А възрастовата разлика е колко,4г..?!

# 787
  • There I was on a July morning
Без значение от образованието на д-р Тасев, след като му направиха забележка за допуснатата грешка, можеше да покаже разкаяние, вместо да се държи арогантно. Той дори злепоставя своя ментор и защитник Калин Генадиев, тъй като използваше печата му.
Аз също смятам, че Борис ще избере Вяра, но някъде към 50-ти епизод  Laughing, а дотогава ще се лута между двете дами. Галя Стилянова я намирам за много красива жена, но някак не си подхожда с него - като кака му е. Laughing  
На мен ми харесва играта на Л. Григорова, а анорексичният й и леко измъчен вид, подхожда за жена, преживяла насилие и объркана душевно.

# 788
Ами на мен тези двамата не ми изглеждат като да са работили 5 години, а точно като току що завършили студенти. Не знам, такава ли е практиката да ги изпитват за всяко нещо, щом са лекари със завършена специализация?
Като Тасев обясняваше, че го е страх от трупове, останах с впечатлението, че мъжа побойник на Елен Колева му е първият починал пациент.
По тази логика излиза, че Добрева и Стилянова са на една възраст, а изглежда, че Галя й е кака с поне 5г.  

# 789
  • Там,където се събуждам щастлива.
Имам колежка (нахакано девойче), която никога няма да си признае грешка, а с арогантност мели наред и се пъчи на шефовете. Страхотия!

Калин е уверен, защото е създал самочувствие с помощта на факта, че баща му е директор на болница. Александър не беше винаги супер уверен в действията си. Често се допитваше до Камбуров, който му вдъхваше кураж, че е добър лекар и ще се справи.

Добрева и Стилянова и в живота са горе- долу на една възраст. Защо не приемете, че хората изглеждат различно?

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 16:51 от Kalinka

# 790
  • Варна
Нещо като цяло сюжетната им линия куца
Не им са изпипани детайлите зрителите оставаме в огромни чуденки какво как и защо...
Според мен  е най добре да си сменят сценаристите и без тва на всякаде писаха че тези се били изчерпали... Ми че сценаристи колкото щеш бее.. Дори и могат да направят сайт кадето зрителите да дават идеи пък те да  ги разтягат... Не е толкова сложно... Ако искат да стане добър сериал тря да вложат нещо.. А не някви измислици...

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 21:53 от n0richka

# 791
  • Ню Йорк
Големият проблем на БГ сериалите е, че почват силно и след това сценаристите се изгубват някъде в идеите си или изобщо изгубват идеите си и става боза. Все чакам някой да направи сериал който да почне и да свърши еднакво силно, ама дали ще дочакам  newsm78

# 792
Е , те нашите културтрегери често се "губят в превода" - дори сами не знаят какво искат да кажат и все са неразбрани .

# 793
  • Там,където се събуждам щастлива.
Какво в сюжетната линия не е развито?

# 794
Какво в сюжетната линия не е развито?
ooooh!
Сюжетната линия е от разхвърляни нещастни случаи, без задълбаване и с подскоци между тях.
Гледали сме и други филми, които са изпипани. Даже и български.

Общи условия

Активация на акаунт