"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 79 744
  • 840
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
А интересното беше че Хинова сънуваше как Мазов идва и я стреля с пистолет... И кво тя ще се окаже ясновидка...

Галя и е опечена работата оня Пецан тропа на вратата и като отвори ще пита що се е забавила къв е тоз.. Мм че малката Пешка де е..
Вили ❤️
Наталка милата много стресната беше..
А Калин как извика Наталияяя като чу стрелбата... Ще се залюбват отново май 😁

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 22:16 от n0richka

# 391
  • Там,където се събуждам щастлива.
Хубаво е, че са вкарали проблема с домашното насилие. Най-ужасното на нашето общество е, че си затваря очите и поради това е табу, а десетки хиляди жени са подложени на психическо (по-страшното) и физическо малтретиране. Включително и майка ми. Преди няколко седмици една моя леля повдигна един въпрос, който ме накара да я попитам къде е била, когато е виждала всичко, а не е подкрепила майка ми. А тя ми отговори:" Това е минало!" Минало, когато говоря с мама по телефона, а той я удря по главата? Безсилие....

# 392
Радина Думанян днес в сутрешния блок на Дарик беше отвратителна!
А малко по-подробно?

Скрит текст:
разказа следния виц: В онкологията дискотеката се казвала чака-рака.
Не виждам на кого би ми било смешно. Не познавам човек без близък или познат покосен от тази болест за да се гаври така.

# 393
Значи Жекова ми лази по нервите много сериозно. Много ми е интересно от къде на къде ще държи сметка къде, какво и с кого правят Стиянова и Тасев.. както и да е.. Жени - адски досадна, вече взе да ми доскучава с нейните драми. Интересно ми е да видя развръзката с Пецко и Стилянка  Laughing .... Иии само на мен ли ми се стори или в промото Мазов хленчеше?

# 394
Скрит текст:
разказа следния виц: В онкологията дискотеката се казвала чака-рака.
Не виждам на кого би ми било смешно. Не познавам човек без близък или познат покосен от тази болест за да се гаври така.
ooooh!

# 395
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че Калин сънуваше Наталия и Наталия сънуваше Калин Laughing

# 396
Мисля, че Калин сънуваше Наталия и Наталия сънуваше Калин Laughing

Да.

# 397
То май  за целия епизод това със сцените около мокрите сънища на  Калин и Наталка беше  най-фино  направено - феерично , еротично , нежно ...

# 398
Много тъпо беше поведението на Стилиянова когато Тасев я попита кой е Пешко. Сякаш я е срам от собственото й дете.  ooooh!

Така и не разбрах насилникът защо насочи оръжието към Хинова и Наталия. По-логично беше да търси жена си или Стилянова, за да си отмъщава. Глупава беше и идеята първо да стреля в тавана и после по хората.

# 399
Много тъпо беше поведението на Стилиянова когато Тасев я попита кой е Пешко. Сякаш я е срам от собственото й дете.  ooooh!

Не я е срам, а иска повече. Бг мъжете не са очаровани от идеята за жена с дете. Съответно може да не получи това, което иска.

# 400
Какво означава, че иска повече? Ако очаква само секс, мъжът едва ли ще се интересува тя има ли дете или не. Ако пък иска сериозна връзка, как си представя, че ще крие дълго истината?

# 401

Така и не разбрах насилникът защо насочи оръжието към Хинова и Наталия. По-логично беше да търси жена си или Стилянова, за да си отмъщава. Глупава беше и идеята първо да стреля в тавана и после по хората.
Мисля, че е стрелял в автомата за кафе, а куршумът случайно е минал през врата на Хинова.

# 402
  • София
И един малко страничен въпрос - защо при починало бебе не се прави секцио?

# 403
Какво означава, че иска повече? Ако очаква само секс, мъжът едва ли ще се интересува тя има ли дете или не. Ако пък иска сериозна връзка, как си представя, че ще крие дълго истината?

Тя няма да крие дълго, но ще е минало достатъчно време, за да го оплете и да е много влюбен в нея.

# 404
И един малко страничен въпрос - защо при починало бебе не се прави секцио?
И аз това се зачудих. И как оставят умрял плод още два дни в утробата на майката? Няма ли да и стане нещо?

Общи условия

Активация на акаунт