"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 79 982
  • 840
  •   1
Отговори
# 435
Елен в "Шивачки" ми харесваше и на мен, но сега в сцените с насилието имам чувството, че й е смешно на моменти.

# 436
Аз много харесвам Елен, но за участието и в сериала съм раздвоена. Има сцени, които са изиграни много добре, но и такива, които са малко нелепи и наистина я напушва смях. Моментът с напишкването и листа за мен беше много силен и ми стана много мъчно. За съжаление, за огромно съжаление, тази сцена е съвсем реална и има много жени в подобна ситуация. За тях ми стана мъчно.

# 437
  • Там,където се събуждам щастлива.
Има отделни сцени, за които явно са се консултирали с лекари, крали са или ползват някакви други източници, но тези сцени не се вписват в общия сюжет, който  е нелогичен. Ето, хубава и важна тема за домашното насилие, ама актрисите не докосват, а и сцените не се вписват в сюжета. Никак. Но това е положението явно...
То и Калин и Вили претърпяха безумни обрати в сюжета, но някак си докосват, много са добри , много!

80% процента от случаите са лични случаи от практиката на един софийски лекар (приятел на сина на приятелка на майка ми)!
Защо сцената с домашното насилие не се вписва? Такова нещо не се случва в България или в болниците?

# 438
Защото сценаристите и част от актьорския състав просто не се справят, затова.

# 439
Защото сценаристите и част от актьорския състав просто не се справят, затова.

Потребителката каза " не се вписват в сюжета"! Сюжета е болница и хората в нея! Вие нещо друго ли виждате като сюжет?

Какво очаквате като сценарии с тема " домашно насилие"?

# 440
Ако гледаме един и същ сериал, няма нужда да обяснявам
Тези сцени сами по себе си са чудесни и по темата, но просто не се връзват с общия сюжет и не са изпипани
Тва е

# 441
  • Варна
Много добре даже си се вписва в сюжета... От ясно по-ясно беше, че има конкретна причина Стаменова да изостави Наталия. За да излезе наяве тази причина, трябваше да бъде провокирана от конкретна ситуация...
Но толкова бездарни актриси на едно място! Точно те съсипват сценария. Тази Думанян, тази Шинова! А сега и Елен Колева! Такива некадърни актриси. Направо съм възмутена. Очевидно са наети по друга линия, а не защото могат да играят.
Осъзнайте се, продуценти. Та тези трите стават само за някой научно-популярен или ням филм.
А не допускаш ли, че продуцентите са наясно, че колкото хора/зрители има, толкова и мнения? Аз например харесвам Шинова много. Колева не чак толкова, но пак смятам, че не е лоша актриса.

Тите,   Hug

# 442
Стаменова за тва ли й се репчеше като идиот, след като я видя след толкова години, и я овикваше прясно прясно оперирана...
За мен не им се получи това
Ма то според тях сигурно и Генадиев е многопластов образ и страда...

# 443
Стаменова за тва ли й се репчеше като идиот, след като я видя след толкова години, и я овикваше прясно прясно оперирана...
За мен не им се получи това
Ма то според тях сигурно и Генадиев е многопластов образ и страда...
За мен няма последователност в развитието както на образа на Стаменова, така и на Виолета. Един лош човек, като го поставиш в каквато и да е ситуация, каквито и нещастия да му се случват той става дори по-лош, а тук обратното, което никак не ми е логично.

# 444
За Вили по-го приемам, тя не е станала кой знае колко добра в момента, съвсем спокойно може да си върти далаверите и да изчаква да си придърпа Пешко обратно. Има някакви спорадични изблици, но иначе си се лекува и скатава и толкоз.
Но за Стаменова наистина не ми се връзва.

# 445
Много добре даже си се вписва в сюжета... От ясно по-ясно беше, че има конкретна причина Стаменова да изостави Наталия. За да излезе наяве тази причина, трябваше да бъде провокирана от конкретна ситуация...
Но толкова бездарни актриси на едно място! Точно те съсипват сценария. Тази Думанян, тази Шинова! А сега и Елен Колева! Такива некадърни актриси. Направо съм възмутена. Очевидно са наети по друга линия, а не защото могат да играят.
Осъзнайте се, продуценти. Та тези трите стават само за някой научно-популярен или ням филм.
А не допускаш ли, че продуцентите са наясно, че колкото хора/зрители има, толкова и мнения? Аз например харесвам Шинова много. Колева не чак толкова, но пак смятам, че не е лоша актриса.

Тите,   Hug
не, изобщо не допускам. Допускам само, че избирането на актьори е една плетеница от шуро-баджанащина, взаимни услуги, схеми и др.

# 446
  • Разпиляна във въображението
Съгласна съм с ♥ HAPPY ♥. Не разбирам как оставяш детето си с такъв насилник, а после отгоре на всичко го ненавиждаш, обиждаш, искаш смъртта му и т.н.

А единственото, което е свързано с основния сюжет на сериала е разводът на Генадиеви.

# 447
За мен също поведението на Ернестина е нелогично, не показа никакво съжаление за това, че е изоставила детето си, каквато и да е била причината за това.

Към Елен Колева съм със смесени чувства. Принципно ми е симпатична и ме трогна сцената в коридора, но преди това признанието й пред Стилянова беше нелепо. Не видях никаква тъга нито за това, че е пребита, нито за загубеното дете, че дори имаше и наченки на усмивка. Преживяла съм такава загуба и нейната игра нямаше нищо общо с емоциите, които човек изпитва тогава.

# 448

Един лош човек, като го поставиш в каквато и да е ситуация, каквито и нещастия да му се случват той става дори по-лош, а тук обратното, което никак не ми е логично.

Това сериозно ли?
Иначе според мен поведението на Шинова в началото беше "Да спася детето, което познавам. То е по- близкото до сърцето ми, защото съм била до него през цялото време!" На практика Наталия е непознат човек за нея. Не вярвам, че излязлото от утробата ти по презумпция е винаги мило и познато, когато на практика нищо не знаеш за него. Ако презумпцията беше истина, то много двойки с осиновени деца биха имали един огромен проблем.

# 449
  • София
Много се дразня от това постоянното повтаряне на израза: "В смисъл? Толкова дразнещ паразитен израз е това, не стига, че хората масово го използват постоянно, ами и в сериала го повтарят.

Общи условия

Активация на акаунт