"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 987
  • 840
  •   1
Отговори
# 495
В реална болница доктора го мяркаш 1 път на ден по време на визитация. Тука седят, държат им ръцете, събират се по 2-3 доктора да си говорят с пациента като  обсъждат личния му живот и състояние, а не лечението му  ooooh!

# 496
Мале, мале... Може ли по този начин да се зарази човек? Не е ли само по полов и кръвен път?

# 497
  • София
В реална болница доктора го мяркаш 1 път на ден по време на визитация. Тука седят, държат им ръцете, събират се по 2-3 доктора да си говорят с пациента като  обсъждат личния му живот и състояние, а не лечението му  ooooh!

Мен даже в частна болница мина да ме види лекаря веднъж по време на целия престой и то, защото аз настоявах...

Мале, мале... Може ли по този начин да се зарази човек? Не е ли само по полов и кръвен път?

И при раждане може, но точно така не знам, щом го дават явно има шанс, някой ако е запознат ще ми е интересно да сподели.  Simple Smile

# 498
Кой разумно мислещ ЛЕКАР ще махне очилата си над пациент, който е ХИВ позитивен и е изкървял??? ooooh! ooooh! ooooh!

# 499
  • София
Кой разумно мислещ ЛЕКАР ще махне очилата си над пациент, който е ХИВ позитивен и е изкървял??? ooooh! ooooh! ooooh!

Абсолютно!

# 500
А това с Галя не беше ли малоумно?!

# 501
Малоумно беше, ама хич не ми пука за нея,но ако посегнат на Калин  #Cussing out

# 502
Казах ви, че сценаристите са идоти, нали?!

# 503
По-малоумно не можеше да бъде.

Всичко изглежда пресилено - заразяването на Калин, аферата на Стилянова, разводът на Генадиеви, историята на Стаменова, отношението на Наталия към Калин. Даже промяната на Виолета е прекалена. Само сестра Жекова си е все една и съща - на всяка манджа мерудия.

А, и поведението на Добрева много ме издразни.

# 504
Казах ви, че сценаристите са идоти, нали?!
Непоправими. Joy

# 505
Ох, Стилянова и тя с ясновидски способности. Как разбра, че Пешко си идва? И той пък, в къщи се прибира и звъни.  Laughing

# 506
Той ги махна, защото се бяха опръскали с кръв.

Ама тя Стилянова и детето закарала при майка си, терена беше готов, ама стана тя каквато стана....

# 507

Ама тя Стилянова и детето закарала при майка си, терена беше готов, ама стана тя каквато стана....

Разумен лекар би се отдалечил от полето преди да си свали очилата в подобна ситуация. И то след като са му донесли нови, за да стане смяната максимално бързо.

# 508
За пореден път  само ПРОМОТО е изпипано  ooooh!
Явно и Калин ще ги зареже , защото си подготвиха това заразяване .
Малтретираната патка  страшно ме издразни  с този  Стокхолмски синдром , ами да си намери друг бияч...
Финалът  си заслужаваше - Пецан остана с пръст в устата - Галя искала да се почувства и тя веднъж  като 30 годишна жена - направо го уби  hahaha
Утре май ще се посдърпат  Боби-Наумчо  и кака Гала , той остана втрещен от  дуото Пецковци в живота и .
Дали ще загаджят Виолетка  с новия  чичко-паричко  Heart Eyes Blush

# 509

Разумен лекар би се отдалечил от полето преди да си свали очилата в подобна ситуация. И то след като са му донесли нови, за да стане смяната максимално бързо.
Точно това имах предвид. Тъкмо ми се издигнаха в очите с финала вчера и днес бам  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт