"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 747
  • 840
  •   1
Отговори
# 720
  • София
От сериала разбрах, че заможните хора живеят в студиа с неизмазани тухли.

# 721
Тасев и Добрева не са стажанти. Tired

Неизмазаните тухли са модерни. Mr. Green

Все забравям да похваля и актьора-анестезиолог, че и неговата игра ми харесва. Heart Eyes

# 722
  • Пловдив
Това не беше ли тавана на болницата newsm78

# 723

Тъкмо това идвах да отбележа - това всъщност не е ли същото скосено таванче, на което си говорят мъдрости под прозореца?

# 724
Замислих се за Тасев - той нали беше от богато семейство, що пък го крие толкова. Аз също не възприемам Хълк да е коремен хирург.
И аз се чудя защо крие това, че е богат. Да не се окаже с връзки в болницата, или пък да не става жертва на някоя златотърсачка? Щом акцентират на това, значи ще излезе зайче от това храстче.

# 725
Тасев явно крие, че е богат, защото иска да го приемат на сериозно и да оценят качествата му, а не да го смятат за богаташ с връзки. Струва ми се, че споменаха някой от родителите му е лекар или се бъркам??

# 726
  • There I was on a July morning
Тасев явно крие, че е богат, защото иска да го приемат на сериозно и да оценят качествата му, а не да го смятат за богаташ с връзки. Струва ми се, че споменаха някой от родителите му е лекар или се бъркам??
Да, баща му е бил някой си доцент Тасев, който е починал.
Но като цяло, не вярвам да е богат, по-скоро - заможен. Peace

# 727
  • София
Но като цяло, не вярвам да е богат, по-скоро - заможен. Peace
Те от началото акцентираха на това, че е богат - паркира си бмв-то далеч от входа на болницата, да не го видят и лъже, че часовникът му е скъп. Обаче как са спали с Добрева на това диванче не знам. Толкова ли нямаше една спалня в апартамента на богаташчето.

# 728
Да, така е, обаче БМВ-то не беше кой знае колко ново, а и таванчето не изглеждаше много луксозно. Аз други критерии имам за богат човек.  Laughing

# 729
  • Разпиляна във въображението

Значи и баща му е крил, че е богат Mr. Green

# 730
В промото това с кастрацията ми идва ту мъч. Какви ли идиотии ще ни поднесат още сценарстИтИ?

# 731
  • София
Да, така е, обаче БМВ-то не беше кой знае колко ново, а и таванчето не изглеждаше много луксозно. Аз други критерии имам за богат човек.  Laughing
Може сценаристите да имат други критерии, какво е богат човек. Grinning

# 732

Това беше на тавана на болницата Wink

# 733
  • Пловдив

Това беше на тавана на болницата Wink
И аз това написах одеве...

# 734
Интериорът не е същият, ето как изглежда таванчето на болницата
.

Възможно е да са снимали на същия таван, но поне декорът е различен. Не вярвам човек след дискотека и безброй питиета, да отиде да спи на работното си място, вместо вкъщи. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт