Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 110 701
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Усети аромата на кремовете преди да купиш.
Лично на мен този с маврут ми миришеше на вино и не му станах фен, но пък на много хора им харесва.  Peace
Ползвала съм крема с бяло грозде, но не останах особено впечатлена.

# 121
Препоръки за анти ейдж 25+ крем и околоочен ?  (Знам че не са от бюджетните) но за това съм склонна да отделя по-висок бюджет.

# 122
mariqivanova799, има олио за тяло от същата серия, което мирише много яко.

# 123
Момичета, моля препоръчайте бюджетни мицерална вода или лосион за почистване bouquet
Аз съм най-доволна от Нивеа  Peace

ПП. Добре те объркахме, всеки с лично пристрастие за марка Joy

# 124
  • София
Момичета, много благодаря за отговорите относно мицералната вода. Ще закупя и от двете и ще преценя коя е моята. bouquet

# 125
Благодаря за отговорите, относно крем за лице на билка с грозде. Купих си го, ще пиша за резултати. Досега използвах на Арома дневен и нощен 30+, но няма слънцезащита, затова го замених.

# 126
Препоръки за анти ейдж 25+ крем и околоочен ?  (Знам че не са от бюджетните) но за това съм склонна да отделя по-висок бюджет.

Не е за тази тема, ако решат администраторите да изтрият поста.

Аз съм много доволна от Нукс нирванеск, редовната цена е 39.90 лв на околоочния и 51.80 лв на дневния крем за лице, но често ги пускат с до 30% отстъпка. Има за нормална и суха кожа. От дрогерийния клас съм доволна от Лореал и Нивеа.

# 127
  • Стара Загора
Момичета, препоръчайте ефективен шампоан против пърхут. Колежка ме пита, а аз почти не съм ползвала такива освен Head & Shoulders и не знам какво да и препоръчам. bouquet

# 128
Единствения, който ми е помагал е Selsun Blue.  Peace

# 129
А до колко пари се смята, че е евтино? Мога да похваля кремове Rhamnia Bynata. Български са.
http://www.bynata.com/en
Преди Новата Година си взех цял комплект, защото беше в промоция на някакъв сайт. Дневен, нощен и околоочен кремове, но чак сега го отворих. Даже трудно се накарах да ги отворя, щото много са им сладки опаковките, жал ме беше.  Laughing
Вече ги ползвам от няколко дни и много ми харесва. Водят се натурални, мисля, че не можем да ги наречем био, но състава им не е лош.
Дават ги за суха кожа, но, според мен, те са по- скоро за комбинирана. Моята е такава и съм на възраст. Текстурата им е богата, хранителна, не са течни, но и не са прекалено плътни, нанасят се леко. Попиват бързо и остава матов завършек, което много ми харесва. Не ми лъщи лицето после, даже, може би, е съвсем леко опънато. Миришат много приятно, точно така мирише плод на облепиха, от която са направени + малко на мед. Направо съм щастлива с тези кремове.
Единия крем струва 15- 19 лв, зависи откъде го взимате.

# 130
  • София
Боря се и аз с пърхут сега - Здраве с таурин и кофеин. Има ефект.

# 131
  • Бургас
nar4eto,златна си,много ти благодаря.Познайте кой ще потърси олио за тяло на Билка с мавруд Simple Smile
Обожавам го този аромат.

# 132
На Билка точно от тази серия с мавруд продуктите ги пробвайте, ако имате възможност, предварително. На мен ми действат свръхалергизиращо на очите и носа. Случвало ми се е да ми се подуват и насълзят очите, и да ми се разтече носът, дори след като съм се пипнала някъде по лицето, ако съм се намазала с крема за ръце. От крема за лице също, а изобщо не става дума за околоочни продукти, но изглежда има някакви съставки, които ми дразнят.

# 133
  • Бургас
Кукумицинка,напълно е възможно,някоя от съставките не ти понася.И на мен някои продукти не ми се отразяват добре,например от серума на Евелин за мигли са ми се подували клепачите,имах една мицеларна вода,пак на Евелин,е така ми лютеше на очите,че я изхвърлих.А беше специално написано,че е за очи,устни,лице.А от антибактериална пудра на Манхатън получих ужасен обрив...

# 134
  • в огледалото на живота
Боря се и аз с пърхут сега - Здраве с таурин и кофеин. Има ефект.
Аз съм ползвала на Кройтерхоф.Доволна съм.
Скрит текст:
Има и под формата на серум.Освен,че успях да изчистя гадния сняг,косата ми придоби сила и обем.

Общи условия

Активация на акаунт