Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 110 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета, днес в Лили пробвах ВВ крем на Биотен, имате ли впечатления от него?
Цента му даже беше намалена и се чудя дали е подходящ за смесена и чувствителна кожа?

А принципно приемам и предложения за ВВ крем - по бюджетен вариант.

bouquet

# 136
  • София
Доволна съм от дълготрайно матово червило на Flormar в nude цвят.
Спиралите на Голден Роуз също ми харесват.
И от витамин А съм доволна , нанасям го вечер в крем , добре ми действа на лицето.

# 137
И от витамин А съм доволна , нанасям го вечер в крем , добре ми действа на лицето.
Колко си сложила в крема ? Имам под ръка вит. А, ползвам го в маски за коса, може да пробвам и в крема за лице  Simple Smile

# 138
Здравейте момичета, днес в Лили пробвах ВВ крем на Биотен, имате ли впечатления от него?
Цента му даже беше намалена и се чудя дали е подходящ за смесена и чувствителна кожа?

bouquet
Може би говориш за СС на Биотен,аз го използвам, на мен ми действа много добре на кожата,като се има предвид,че преди това положението беше станало много зле от един фон дьо тен  на Макс  Фактор.Много е лекичък СС ,дава много сочен ефект,аз това търсех.

# 139
  • където ми харесва
Някоя от вас пробвала ли е Шауър Мус на Нивеа?
Скрит текст:
И знаете ли на каква цена е?

# 140
  • София
Скрит текст:
Колко си сложила в крема ? Имам под ръка вит. А, ползвам го в маски за коса, може да пробвам и в крема за лице  Simple Smile
По 2-3 капки около очите и толкова на челото,  ако е крем повечко.

# 141
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някоя от вас пробвала ли е Шауър Мус на Нивеа?
Скрит текст:
И знаете ли на каква цена е?
Да, имам ги и трите.Цена около 5-6лв.Последно мисля в Елитис бяха на промо 5.65лв или нещо подобно.

# 142
  • София
Момичета, някой ползва ли крем/серум/лосион или нещо друго за стимулиране на растежа на веждите? Приемам мнения и за по-висок ценови клас.

# 143
Да похваля новата мицеларна вода на Биотен.

Скрит текст:

Много лесно се чисти грима,не пари на очите.Хареса ми Heart Eyes

# 144
И аз съм с продукт на Биотен за почистване.
Може би има забрана в сайта и не можеш да дадеш препратка от там за изображението (картинката). Аз имах такъв случай със сайта на Импала.

# 145

newsm78 Сега стана.

# 146
Моля те за повече инфо,за пръв път виждам,мицеларна вода така ли newsm78

# 147
Да,мицеларна вода.Отстранява грима много лесно. Пише,че няма парабени,парафин и оцветители.Взех я от ДМ,около 5 лв. беше. Peace

# 148
  • София
Момичета, някой ползва ли крем/серум/лосион или нещо друго за стимулиране на растежа на веждите? Приемам мнения и за по-висок ценови клас.
Кокосово масло, вит.Е, маслиново масло и рициново масло-смесваш и мажеш. Peace

# 149

bouquet
Лично за мен това е най-добрият тониран крем под 20 лева от по-бюджетните Rimmel и CoverGirl също са добри, ако търсиш и матиране SVR е най-добрият за мен, но той е малко над 20 лева.

Общи условия

Активация на акаунт