Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 110 701
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Да,мицеларна вода.Отстранява грима много лесно. Пише,че няма парабени,парафин и оцветители.Взех я от ДМ,около 5 лв. беше. Peace
За очи и устни става ли?

# 151
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте момичета, днес в Лили пробвах ВВ крем на Биотен, имате ли впечатления от него?
Цента му даже беше намалена и се чудя дали е подходящ за смесена и чувствителна кожа?

А принципно приемам и предложения за ВВ крем - по бюджетен вариант.

bouquet

СС кремът на Биотен е последното, което ще препоръчам за смесена кожа, не случайно го похвали потребителка със суха, освен ако не се търси твъъъърде "сочен" ефект.В комбинация с излишния себум от смесената кожа, лицето става като намазан с олио тиган...лични впечатления.

# 152
Здравейте! Търся крем за ръце (имам мнооого суха кожа), алтернатива на този крем
Скрит текст:

Търсих го в няколко магазина, но ми казаха, че бил спрян от производство. Опитах това http://palcho.bg/media/cache/2d/c2/thumb11_6131.jpg , но не е същото, ръцете ми остават сухи....

# 153
  • Стара Загора

СС кремът на Биотен е последното, което ще препоръчам за смесена кожа, не случайно го похвали потребителка със суха, освен ако не се търси твъъъърде "сочен" ефект.В комбинация с излишния себум от смесената кожа, лицето става като намазан с олио тиган...лични впечатления.
И моето мнение е горе-долу такова. По едно време използвах CC на Биотен, но отгоре му слагах матираща прозрачна пудра, защото ефектът върху кожата веднага нанесен, беше толкова сочен, че направо биеше на мазно.

# 154
Здравейте! Търся крем за ръце (имам мнооого суха кожа), алтернатива на този крем
Скрит текст:

Търсих го в няколко магазина, но ми казаха, че бил спрян от производство. Опитах това http://palcho.bg/media/cache/2d/c2/thumb11_6131.jpg , но не е същото, ръцете ми остават сухи....

Glysolid

# 155
  • Deutschland
Тук при нас водата е изключително наситена с варовик и кожата ми стана още по-суха. Само кремовете на Българска роза ме спасяват, както и този на Биотен с авокадо. Става въпрос за кремове за ръце

# 156
Някой да е пробвал продуктите от тази серия?
http://csimg.choozen.es/srv/ES/290644433600523215454/T/110x110/C … -oracal-77265.jpg

# 157
Благодаря за мненията за CC крема на Биотен!

Търся си ВВ или СС крем за лятото, не ми се иска да слагам фон дьо тен.
Какво бихте препоръчали?

# 158
Здравейте! Търся крем за ръце (имам мнооого суха кожа)
И преди съм препоръчвала крема на Биотен за много суха кожа, не оставам без него  Peace
Скрит текст:

# 159
Здравейте! Търся крем за ръце (имам мнооого суха кожа)
И преди съм препоръчвала крема на Биотен за много суха кожа, не оставам без него  Peace
Скрит текст:

Кремът на Биотен с мед и макадамия е наистина страхотен - като действие, като състав и като аромат. Бих платила и тройно повече за него като цена. Прави кожата толкова еластична и мека, сякаш е бебешка. Ако и кремовете им за лице са толкова качествени, веднага бих си взела каквото видя, обаче съм с мазна кожа и не смея. Ако имат нещо подходящо за мен, ще се радвам да споделите.

# 160
  • Бургас
Петенце Цветенце,Биотен имаха крем за лице с дюля.Аз съм с мазна кожа и ми беше страхотен.Даже може би пак ще си взема,че си поизмазах запасите.

# 161
Paloma 87, този крем на Бочко го виждах наскоро в аптека Ремедиум. Може да се огледаш за останали бройки, докато се ориентираш към друг крем за ръце.

# 162
Здравейте момичета, днес в Лили пробвах ВВ крем на Биотен, имате ли впечатления от него?
Цента му даже беше намалена и се чудя дали е подходящ за смесена и чувствителна кожа?

А принципно приемам и предложения за ВВ крем - по бюджетен вариант.

bouquet

Нали говорим за един и същи крем, този в тубата, а не другия, защото аз съм с мазна кожа и на мен ми се отразява добре, не ми лъсва лицето, но аз винаги слагам отдолу основа или матиращ крем.

Пп някой пробвал ли е BB на Нукс?
http://www.nuxe.com/en/perfecting-care-and-bb-creams/bio-beaute- … xtract-30-ml-tube

# 163
Тази зима съм си взела крем Nivea Care, благодарение на тази тема. Той е универсален, но аз го ползвах само за ръцете и краката. Една от малкото кутийки, която я изчерпах до край, и пак ще взема, сигурно. Ръцете ми бяха прекрасни. След като свърши, започнах да ги мажа с батер на Алверде(беше ми интересно да пробвам) и всякакви други кремове за ръце, дето искам да ги изхабя, ама ръцете ми станаха сухи и противни. Между другото, и преди да си взема нивейския, са ми били направо ужасни, то ги оправи много бързо.

# 164
  • Бургас
Ааа,това кремче на Нивеа е вълшебно просто.Изхабих едно,имам си второ.Мажа си го най-спокойно по лицето,по тялото и по ръцете.Дори на околоочния контур слагам.Не люти,не щипе,а прави кожата мекичка и хидратирана.Много го обичам.

Общи условия

Активация на акаунт