Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
 Това "вълшебното" кремче те това ли е???

https://www.elcorteingles.es/supermercado/sm2/en_GB/010973/super … __?publicNav=true

Защото виждам и други видове bouquet

# 166
Може ли да ми препоръчате някакъв избелващ крем? Имам едно петънце от пъпка и искам да го няма  #Cussing out bouquet

# 167
Може ли да ми препоръчате някакъв избелващ крем? Имам едно петънце от пъпка и искам да го няма  #Cussing out bouquet

Ползвала съм много избелващи евтини, средни и скъпи, но нищо нямаше толкова голям ефект колкото това.
Но може да се ползва само вечер според мен, защото консистенцията му е ужасна и лично на мен не ми харесва как мирише, а миризмата му е много силна, но за сметка на това наистина има ефект.

# 168
  • Бургас
bg_baba60,на моето пише на български Интензивно подхранване и бързо попиване.Също пише и крем за лице и тяло.От дрогерии Лили го купувам,изхабих един от 200мл,сега имам втора кутийка и си я ползвам с най-голямо удоволствие.

# 169
bg_baba60,на моето пише на български Интензивно подхранване и бързо попиване.Също пише и крем за лице и тяло.От дрогерии Лили го купувам,изхабих един от 200мл,сега имам втора кутийка и си я ползвам с най-голямо удоволствие.

mariqivanova799, благодаря за отзивчивостта bouquet.... Ще го пробвам и аз.....Хубав ден!

# 170
derma17, този крем на пали и аз го харесвам много, избелва ми петната от пъпките, но не и луничките за съжаление, ползвам го от 10 г. и съм доволна от него. Само мога да кажа че не е за много суха кожа според мен, въпреки че е мазен. от няколко месеца го спрях, защото ми се изсуши кожата от едни маски

# 171
Да,мицеларна вода.Отстранява грима много лесно. Пише,че няма парабени,парафин и оцветители.Взех я от ДМ,около 5 лв. беше. Peace
За очи и устни става ли?
Да.

# 172
  • Сливен
А погледнахте ли  състава на този крем пали,по спомен когато го продавах преди години имаше доста лоши съставки.

# 173
От една седмица ползвам коректор-стик на AVON,слагам под очите,на някоя и друга пъпка,петънце-хубав е,беше на някакво намаление за 2,99лв.  Peace Не знам за останалата им декоративна козметика дали е ОК...

# 174
Петенце Цветенце,Биотен имаха крем за лице с дюля.Аз съм с мазна кожа и ми беше страхотен.Даже може би пак ще си взема,че си поизмазах запасите.

Благодаря ти, сетих се за коя серия става въпрос.

# 175
  • Бургас
PELLI,имат много хубави неща.Аз съм много доволна от червилата на Ейвън,наскоро от размяна получих от една мила дама очна линия тип писалка на Ейвън и мога да заявя,че очната линия е страхотна.Чувала съм,че и спиралите са хубави,но на мен все сухи ми се падат.Иначе имам и сенки и фон дьо тени на марката,сенките са много хубави.
Има цяла тема за продуктите на Ейвън в Красива мама,там има много мили момичета и ако те интересува конкретен продукт може да запиташ.Общо взето аз лично,като изключим спиралите,съм доволна.

# 176
Благодаря,определено коректора беше приятна изненада,качествен и евтин,дано не е само попадение на добра партида  Joy Да кажа-утре чакам инструмент за премахване на черни точни и пъпки,пак от Ейвън,стоманен,4.50лв.,ще пиша отзиви  Hug

# 177

Ето тава ми е любимия продукт на Евън, лично на мен много ми е помагал, в миналата брошура беше на много изгодна цена, мисля че беше 2,99 лв и се заредих с три бройки.

# 178
На мен това не ми помогна изобщо, дори на най-миниатюрните пъпчици. Изхвърлих го почти пълно. Но може да ми се е паднала дефектна партида, защото наистина има много доволни.

# 179
И аз съм от недоволните,специално от анти-акне продуктите със салицилова киселина,на някои хора просто не им действа.Не разбирам защо навсякъде я бутат...Сега имам един 5 милилитров рол-он на италианска марка,който е около 20лева,4лева/милилитър,и пак не ми действа,а е с ексклузивна формула.Всичко е на късмет явно,и тук  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт