Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
И аз съм от недоволните,специално от анти-акне продуктите със салицилова киселина,на някои хора просто не им действа.Не разбирам защо навсякъде я бутат...Сега имам един 5 милилитров рол-он на италианска марка,който е около 20лева,4лева/милилитър,и пак не ми действа,а е с ексклузивна формула.Всичко е на късмет явно,и тук  #2gunfire

На мен продуктите със салицилова киселина ми действат, например серията на Neutrogena за проблемна кожа е много добра (или поне беше, защото напоследък не я намирам). На много други хора също действа. От голямо значение е от какъв тип е акнето,   салициловата киселина действа най-добре при комедогенен тип. Общо взето - колкото причини, толкова и лечения.

# 181
Благодаря,определено коректора беше приятна изненада,качествен и евтин,дано не е само попадение на добра партида  Joy Да кажа-утре чакам инструмент за премахване на черни точни и пъпки,пак от Ейвън,стоманен,4.50лв.,ще пиша отзиви  Hug
Аз го имам. Много е важно след парна баня или баня като цяло да го правиш. Аз бях изумена от това. Благодарение на това всъщност ми се появи петното от пъпчицата  Joy не и беше времето , а аз реших да тествам инструмента и се справи ужасно отлично , но аз си останах с петно заради възхищението , което прави този инструмент  hahaha да не говорим колко добре чисти черни точки  Crazy
Иначе на мен 80% от нещата са ми на ейвън  Peace червила, парфюми, лосиони , маски за лице, спирали са основните им хубави неща според мен  Peace

# 182
Момичета, имам един прополисов вазелин на Хигиест, който прави чудеса за кожата на лицето ми. Когато го сложа вечер, на сутринта се събуждам с бебешка кожа, без следи от зачервявания и всякакви неприятни неща. Crazy Само, че минусът му е, че не попива, а си стои така мазен, докато не го изтриеш (или не се изтрие във възглавницата Laughing). И сега се разрових и се оказа, че тази фирма имат крем за лице с прополис, та се чудя някоя от вас дали го е пробвала. За този става въпрос, трудно се намира в интернет.
http://bellbio.com/product/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2% … 0%BB%D0%B8%D1%86/

# 183
Имате ли наблюдения за хубави кремообразни сенки? Никога не съм ползвала.

# 184
Доста момичета , включително и аз, сме доволни от 24 hours Color Tattoo  на Мейбълин.  Страхотни сенки са, а аз лично съм влюбена в червения цвят Peace

# 185
на мен ми се "изпаряват" от окото Simple Smile, не се стичат просто изчезват, с база без база не ми се получава

# 186
Аз пък ги ползвам точно за база и всичко си стои перфектно. Различни клепачи, на някой не мърдат, на други се събират бързо. Peace

# 187
Забравих да включа и въпрос дали има такива сенки под формата на стик/молив. Предполагам, че е по-удобно за нанасяне.

Благодаря за информация за Мейбълин. А има ли ги в Лили например?

# 188
  • Бургас
Да,в Лили има Мейбълин.

# 189
  • Перник
Орифлейм имат стик-сенки. Ползвала съм ги преди години. Една колежка ползва и в момента и много ги хвали.

# 190
И аз имам един цвят стик-сенки на Орифлейм - доволна съм, не ползвам база, но и без нея имат прилична трайност.

# 191
24 hours Color Tatto  на Мейбълин са трайни, на практика, ако не посегнеш към дегримьор или мицеларна, ще стоят не знам докога. Но не са за хора с вече поостаряващ клепач- над 38 г. примерно.
 На Avon Mark също има кремообразни-пак в бурканче, сега са на цена 4,99 /в каталог 5/.

# 192
А дали имаш мнение за сенките на Ейвън? Заглеждам ги ама все ги пропускам  newsm78

# 193
  • където ми харесва
Малко страничен въпрос, но виждам че обсъждате Ейвън.
Нямам от кой да си поръчвам, та се чудех, има ли начин директно през сайта им да си направя заявка за нещо?

# 194
http://www.propharmaonline.bg/index.php/nivea-balsam-za-kosa-mus … nsitiv-200ml.html

Много добре се отразява на косата ми точно с обем този мус. "Идвам" да го похваля  Peace

Общи условия

Активация на акаунт