Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Има ли доволни от кремовете на Микса? Видях ги на промоция, та се замислих да ли да не купя един?

# 211
  • Бургас
B.U2,на Микса са хубави кремовете.Ползвала съм два за лице и бях много доволна.Има и по-евтини хубави кремове,но и на Микса са много добри.

# 212
На Микса сега ползвам дневен/нощен за 45 г.+ - харесва ми, бързо попива, добро усещане в-у кожата/нямам 45 г., но ползвам този крем/. Ползвам и хиалуроновия гел- става и той, не мисля,че има дълготрайна хидратация, но може моите очаквания да са завишени. Ползвала съм и тоник, който не помня какъв беше, но ми харесваше.

# 213
  • София
Скрит текст:
B.U2,на Микса са хубави кремовете.Ползвала съм два за лице и бях много доволна.Има и по-евтини хубави кремове,но и на Микса са много добри.
На Микса сега ползвам дневен/нощен за 45 г.+ - харесва ми, бързо попива, добро усещане в-у кожата/нямам 45 г., но ползвам този крем/. Ползвам и хиалуроновия гел- става и той, не мисля,че има дълготрайна хидратация, но може моите очаквания да са завишени. Ползвала съм и тоник, който не помня какъв беше, но ми харесваше.
Благодаря, момичета! Купих на Микса с хиалурон, дневен, и на Българска роза-йогурт.
В Елитис видях една непозната за мен марка козметика-Revuele . реших да се допитам до вас дали имате впечатления от нея?

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 14:55 от B.U 2

# 214
  • Стара Загора
И аз съм му хвърлила око на фдт Fit me, но ми е трудно да определя кой е  точният за мен цвят.
nadito0o, pantera666 е написала в поста си - 11,99 лв, иначе тя го е взела от Елитис на промоция за 8,79 лв. Дали все още ще е на тази цена в Елитис (в каталога им го няма)  newsm78

Вчера като минах си беше на 8,79 лв още. Peace

# 215
  • Стара Загора
Мерси, iv4enceto_91... значи тази вечер съм в Елитис  Laughing

П.С. Не успях да си взема... естетсвено нямаше цвета, който исках, единствено от него нямаше бройки.

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 20:02 от ❇Sisi_91❇

# 216
Момичета, питам тук, че в друга тема не получих отговор.
Знам, че домашен лосион за почистване на грим може да се направи с бебешки шампоан, бебешко олио и вода (купих си продукти на Бочко). В какви пропорции следва да е? Четох из нета, но искам изпробвани съотношения.
Мерси много предварително. bouquet

# 217
Не знам дали в тази тема се обсъждаше крем Нивеа софт, обаче днес си го взех и искам да се изкъпяя в него. Кожата ми стана мноого хидратирана и мека. Много съм доволна. Колко върви в дрогериите? Аз си го взех от Била 100мл за 4лв и стотинки.

И аз вчера си купих Нивеа софт и Нивеа-та в синя метална кутия Grinning. Засега пробвах само този в металната кутия, че ми трябваше спешно някакъв тлъст, мазен крем, който да спре беленето на лицето ми ooooh!/като се намажех със СС крем, цялото ми лице стоеше на парцали от това лющене на кожата Sick/ Като се намазах вечерта, сутринта не можах да се позная - изгладена, мека кожа, без никакви люспички  Party Страхотен крем Heart Eyes А едно време гледах с ужас майка ми как щедро нанасяше по лицето си тази твърда, мазна консистенция. Ама одъртях вече, кожата ми пресъхна явно и закопня за нещо мазничко, хранително Mr. Green
За Нивеа софт, четох, че е по-лек и го взех за дневен, овлажняващ, дано да е хубав и той.
Имам много други кремове, но все леки и бързо попиващи съм си купувала и не можаха да се преборят с това белене на лицето. Та без тази Нивеа вече няма да оставам Simple Smile

Четох много добри отзиви за някакъв крем Грация, само от натурални масла, та си го поръчах, утре ще дойде. Да видим дали ще изпълни обещанието за съвършена кожа Laughing

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 22:58 от Dum spiro spero

# 218
  • Deutschland
Шаблони за вежди търся. Есенс дали имат?

# 219
Имат, заедно с комплекта сенки за вежди. Отделно не съм виждала, поне тук.

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 12:02 от Виктория Андреевна

# 220
  • Deutschland
Ще погледна този комплект. Благодаря

# 221
Матиращата пудра на Импала къде мога да я намеря? Ивис?
И коя беше другата матираща, която препоръчвахте? Уж щях да си записвам, пф  Rolling Eyes

# 222
голям стелаж на импала има в елитис

# 223
  • Бургас
bubanka,златна си.Бях изключила,че има Импала в Елитис.Искам да видя някои техни продукти.

И да попитам-боите за коса ММ Бюти къде се продават?Най-вече търся голяма дрогерия-Лили,Елитис,ДМ.А има ли доволни от тези бои?Искам червени цветове и се чудя дали покриват бели коси?Сега си взех на Палете,но ако са много агресивни ми се ще да пробвам нещо хем покривно,хем щадящо.И евтино за предпочитане.

# 224
  • София
Аз сигурно съм единствената, която не е влизала в Елитис. В София само в Халите ли го има? Не съм стъпвала там от години.

Общи условия

Активация на акаунт