Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
bubanka,златна си.Бях изключила,че има Импала в Елитис.Искам да видя някои техни продукти.

И да попитам-боите за коса ММ Бюти къде се продават?Най-вече търся голяма дрогерия-Лили,Елитис,ДМ.А има ли доволни от тези бои?Искам червени цветове и се чудя дали покриват бели коси?Сега си взех на Палете,но ако са много агресивни ми се ще да пробвам нещо хем покривно,хем щадящо.И евтино за предпочитане.
В Кауфланд също има ММ Бюти  Peace

# 226
  • Бургас
PELLI,много ти благодаря.

# 227
А някой ползва ли фдт на Импала ? Аз го ползвам от години (както и други продукти на Импала), но в последно време или промениха нещо консистенцията или кожата ми се промени.. някой дали има наблюдения ?    Мисля да го сменям и търся нещо със същата плътност и покривност  newsm78

# 228
Бубанка, благодаря  bouquet

# 229
Матиращата пудра на Импала къде мога да я намеря? Ивис?
И коя беше другата матираща, която препоръчвахте? Уж щях да си записвам, пф  Rolling Eyes
За тази пудра ли става въпрос?
https://impalaonline.com/IMPALA-Kompaktna-Antibakterialna-Pudra

# 230
  • Бургас
Ако някой пита за хубава матираща пудра,аз препоръчвам бялата на Есенс.Към 5-6 лв е,наистина е евтина,а върши страхотна работа.За мен е най-хубавият продукт на Есенс.Безцветна е обаче,ако искате да има лек цвят,тогава на Импала антибактериалнатата пудра е добро решение.
Другата,която харесват и коментират по мои спомени е матираща пудра на Римел.

# 231
Ако някой пита за хубава матираща пудра,аз препоръчвам бялата на Есенс.Към 5-6 лв е,наистина е евтина,а върши страхотна работа.За мен е най-хубавият продукт на Есенс.Безцветна е обаче,ако искате да има лек цвят,тогава на Импала антибактериалнатата пудра е добро решение.
Другата,която харесват и коментират по мои спомени е матираща пудра на Римел.
Предполагам, че става въпрос за Stay Matte на Rimmel, аз не бях доволна, на Essence наистина е страхотна, а и цената й е супер.

# 232
  • Бургас
Може би става въпрос за същата пудра на Римел.Не съм я ползвала,но си спомням,че някои дами я харесваха.Аз си карам с тази на Есенс,наскоро взех на Аура от Гейша колекцията.Също е много хубава.Имам и на Римел една свободна,но много се разпрашава.
Преди ползвах цветни пудри,сега не искам и да чуя за такива.Колкото и малко да сложиш все си личи и не стои естествено,особено върху фон дьо тен.А тези новите, белите почти не се забелязват и наистина матират.И без фон дьо тен също стоят добре,почти не си личи,че имам нещо на лицето.

# 233
А някой ползва ли фдт на Импала ? Аз го ползвам от години (както и други продукти на Импала), но в последно време или промениха нещо консистенцията или кожата ми се промени.. някой дали има наблюдения ?    Мисля да го сменям и търся нещо със същата плътност и покривност  newsm78
И аз го ползвам отдавна, но напоследък ми е тежък и в същото време прозрачен, и аз де чудя с какво да го заменя

# 234
  • София
С Ревлон Калър стей.Simple Smile

# 235
  • Бургас
Кремът Nivea Care ще бъде на промоция от понеделник в Кауфланд.Тъкмо сега разгледах брошурата.Споделям, защото съвсем скоро го коментирахме.

# 236
  • Deutschland
Как ме запалихте с тая Нивея. В козметичния ми шкаф имам голяма кутия от металните, ще взема да пробвам. Кожата ми повехна от тая варовикова вода тук

# 237
А някой ползва ли фдт на Импала ? Аз го ползвам от години (както и други продукти на Импала), но в последно време или промениха нещо консистенцията или кожата ми се промени.. някой дали има наблюдения ?    Мисля да го сменям и търся нещо със същата плътност и покривност  newsm78
И аз го ползвам отдавна, но напоследък ми е тежък и в същото време прозрачен, и аз де чудя с какво да го заменя

Аз ползвам отдавна този във флакон с помпичка, който е на водна основа, без масла. Много съм доволна и не забелязвам промяна, последно го купих преди 3 седмици. Може би вие имате предвид друга разновидност...

# 238
Момичета , фдт на Fit me става ли за проблемна кожа ?

# 239
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Според мен става, но несъвършенствата ще искат коректор.
Бтв, този фдт ще е на цена 7.99лв в Лили от 01.04, а новите душ-пяни на Нивеа ще са по 4.69лв.

Общи условия

Активация на акаунт