Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Според мен става, но несъвършенствата ще искат коректор.
Бтв, този фдт ще е на цена 7.99лв в Лили от 01.04, а новите душ-пяни на Нивеа ще са по 4.69лв.

Накъде има ли я брошурата?

# 241
Според мен става, но несъвършенствата ще искат коректор.
Бтв, този фдт ще е на цена 7.99лв в Лили от 01.04, а новите душ-пяни на Нивеа ще са по 4.69лв.

Благодаря ти  bouquet

# 242
Забелязах, че от Fit me са започнали да ми излизат повече пъпки, така че не бих го препоръчала на хора с проблемна кожа.  Peace

# 243
Забелязах, че от Fit me са започнали да ми излизат повече пъпки, така че не бих го препоръчала на хора с проблемна кожа.  Peace
На мен така пък с Ревлон Колър стей - откакто го смених с Хелти Микса вече не ми излизат едри подкожни пъпки като преди.

# 244
Индивидуално е.
Пробвала съм Fit me, с комбинирана кожа съм, от него лъсвам и не ми харесва изобщо.
На мен най-добре ми се отразява Zero Defaut на Ив Роше. Матира, не лъсвам от него и много добре покрива, няма го ефекта на "маска". Ползвам го повече от година и не смятам да го сменям скоро. Peace

# 245
Благодаря ви момичета.
Явно ще си карам с моят фдт. bouquet

# 246
А твоят е?

# 247
Афинитон , и един на Ревлон имам - колор стей.
По-често използвам първият.

# 248
Чела съм доста ревюта и мнения тук във форума за Афинитон, може да взема да го пробвам.

# 249
Мен ми харесва за момента  Peace

# 250
Ще го имам предвид, засега не смятам да си заменям фон дьо тена, но за всеки случай събирам мнения.

# 251
Тук май ги няма тези на Ив роше ,иначе ме заинтригува.

# 252
  • София
Някой ползвал ли е тези сенки? Как са като качество? Никога не съм ползвала нищо на марката и се чудя за сенките Thinking?

# 253
Здравейте,момичета.
Ето моите фаворити в категорията:
Пирин Дрийм-Мултиактивен серум за лице,шия ,става и за околоочната зона,Подхранваща маска(кожата е с избистрен тен,освежена и мека),Тоник за нормална,суха кожа(почиства,овлажнява,освежава) и Подхранващ ОКОЛООЧЕН крем(препоръчвам!).
Розова вода 500 мл Rose Of Bulgaria KARLOVO-обновява,почиства,омекотява,идеална е преди нанасяне на серум или крем.
Garnier-Мицеларна дегримираща вода,с розова капачка 400 мл
Pure Derm-пачове за успокоение и премахване на тъмни кръгове-съхраняват се в хладилника,успокояват и премахват видими признаци на умора и кръгове под очите.

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 18:15 от Berussa

# 254
Някой ползвал ли е тези сенки? Как са като качество? Никога не съм ползвала нищо на марката и се чудя за сенките Thinking?
Не знам дали питаш за всичките им сенки, но ето тези като ги пробвах в магазина останах очарована. Но и парите им не са малко, за тази сума на MUR цяла палитра ще купиш.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт