Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Захарта ми се струва твърде груба за лице, по добре сода.

# 361
Може ли да ми препоръчате тоник за лице, за суха кожа и околоочен крем, за страшно суха кожа с много линии?  
Може и нат.масло, просто нещо бюджетно, но което да държи кожата хидратирана.

Аз си ексфолирах лицето с лимон и захар, на такъв принцип ли работят ексфолиантите?
Имате ли предложения за добра пилинг маска?

Само около очите ли ти е много суха кожата? Ако и по лицето е така, какъвто и да е тоник няма да окаже кой знае какво действие - на тоника не му е това целта. Доколкото съм чувала, околоочният крем на Пирин Дрийм е много мазен, но аз лично не съм го пробвала. Можеш да пробваш синия крем Нивея, аз лично съм го слагала и около очите без проблем, въпреки че с доста други кремове правя реакция. Доста мазен е по принцип. За ексфолиацията на мен дерматоложка ми е казвала да я избягвам или поне да е минимална, тъй като по тялото съм с дерматит и ми е много суха кожата, а пък ексфолирането влошава положението. За тялото ползвам за измиване олиото на Нахткерцен и след баня се мажа с балсама на същата марка - случвало се е, когато пътувам, за да не нося твърде много козметика, да ги ползвам и върху лицето, не е имало проблем.

# 362
Страшно много фини линии, това може би заради дехидратация, а не липсата на мазнини. В такъв случай масла само ще влошат положението. И на кожата и трябва увлажнение, и отвътре също, трябва да се пие много вода. Според мен тоник е нужен само за едно- да овлажни кожата преди нанасянето на крема, аз ползвам розова или термална вода, всичко друго ми предизвиква нежелателни реакции. И докато кожата е влажна, нанасям овлажняващ крем сутрин и подхранващ вечер. Може и маски. Например, да рендосаш една ябълка и да я сложиш върху лицето за около 15 минутки, после изплакваш и слагаш крем. Кожата ще живне.

# 363
  • София
Имам нужда от силна хидратация на лицето. Може ли да  препоръчате. Благодаря bouquet

# 364
  • София
Крем с хиалурон и преди да го нанесеш лицето ти да е мокро. Peace

# 365
Здравейте,

Може ли да препоръчате околоочен (или друг) крем за 25 + ? Имам мимически бръчки под очите от много усмивки  Grinning

А, също така бих искала да споделя - купих си маслото за цъфтящи краища на маракеш, от златна рибка, и от него косата ми става ужасно суха!  Shocked  Където сложа е осезаемо по-сухо. Ако е една помпичка,е поносимо, но веднъж сложих 3-4...ужас! С кристалите е съвсем различно, макар че не ми помагат за цъфтеж. Някоя има ли същите наблюдения?  Shocked

# 366
Това е много странно. Това масло е толкова хвалено, аз нямам търпение да изразходя едно на Orofluido, че да пробвам това. Ти на влажна или суха коса нанесе? (Но това олио не е много за тази тема) Simple Smile

# 367
  • Deutschland
За продуктите на Органикс ли става въпрос? Аз имам шампоана и балсама с арганово олио, ми сори ама от по-евтини съм била по-доволна.
Сори за това, че не съм по темата, в предвид цената

# 368
Здравейте! Искам да попитам дали сте ползвали новия шампоан на Elseve? Понеже сега е намален и се чудя дали да го купя. И ако сте го ползвали има ли странични реакции като пърхот или косопад??

# 369
Здравейте,

Може ли да препоръчате околоочен (или друг) крем за 25 + ? Имам мимически бръчки под очите от много усмивки  Grinning

https://www.aroma.bg/catalog/podarachen-komplekt-aroma-hyaluron-retinol-388/ този комплект го водят 30 плюс, но можеш да опиташ крема за очи.

# 370
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте! Искам да попитам дали сте ползвали новия шампоан на Elseve? Понеже сега е намален и се чудя дали да го купя. И ако сте го ползвали има ли странични реакции като пърхот или косопад??
Реакции нямам и ефект не виждам.До коса е.Ако ще го пробваш, поне го вземи на промоция.

# 371
Pollii,
На влажна коса го слагам.. Ето този имам предвид. https://www.zlatnaribka.com/serum-za-tsaftyashti-kraishta-s-kono … h=marrakesh%20end   - 26 лв

От тук разбрах за него, но при мен явно е съвсем обратен ефект..

Niniel, благодаря за предложението

# 372
  • При децата ми
Момичета, предложете хубава база за нокти на добра цена?

# 373
  • София
Хм , днес влязох в първата аптека и се сдобих с
Скрит текст:

И с това
Скрит текст:
Само , че кремчето на Нивеа е на по-ниска цена тук newsm78
Дано покажат ефект , много се надяват на серума с колаген
Ползвали ли сте го ?

# 374
  • София
Майка беше много доволна от него, но в комбинация с капсули колаген и още едно кремче, отново на д-р Грийн.

Общи условия

Активация на акаунт