Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Panterkabouquet

предложете крем за лице за комбибирана кожа, пробвах един хидратиращ на нивеа - на третия ден се изпъпчих по челото. Става въпрос за 25+
Също търся съвет за база за лице, основа под фон дьо тен - да не ставам на люспи или да се свлича.
И аз в търсене на такъв. Попадам основно на кремове с по-високи цени.
Не съм се опъпчвала май от Фитокод. На Алведре (с лайка) ми идва тежък, мазен. Rolling Eyes
Последно гледах два на Микса, които са бюджетни  и по описание са некомедогенни. Става дума за тези, но не съм ползвала и не мога да споделя мнение.
Mixa Anti-imperfection, Хидратиращ и тониращ защитен DD Крем про … ършенства - SPF15
и Mixa 24hr Light Moisturising, Лек балансиращ и хидратиращ крем с …  комбинирана кожа
Иначе съм заглеждала и този, но никъде не е упоменато дали е комедогенен или не, което ме навежда на мисълта, че е. Laughing
Евелин Матиращ и хидратиращ крем за комбинирана и мазна кожа

# 661
Аз съм с мазна кожа е съм на 25. Наю-добре ми идва гел-кремът на Здраве от серията им против пъпки. Наистина добре матира кожата. За основа препоръчвам тази на Макс Фактор - гримът се държи много добре върху нея.  Peace

# 662
  • София
Скрит текст:
предложете крем за лице за комбибирана кожа, пробвах един хидратиращ на нивеа - на третия ден се изпъпчих по челото. Става въпрос за 25+
Също търся съвет за база за лице, основа под фон дьо тен - да не ставам на люспи или да се свлича.

Не съм писала в тази тема досега.

Аз имам комбинирана към мазна кожа. Не мога да препоръчам крем, но пък съм изключително доволна от масло от гроздови семки. Леко е за разнасяне, бързо попива, кожата на лицето ми става мека и приятна. Маслото от гроздови семки се препоръчва за мазна кожа.
Скрит текст:
Благодаря на девойките, списващи в темата за маслата, че ми помогнаха да се "просветя" малко (не мога да запомня всичко обаче).
Може ли малко подробности, че и аз си търся нещо такова в момента, защото ми се струва, че кожата ми започна да привиква към сегашния ми крем и ще трябва да направя пауза с него. Става ли да се ползва под грим или се нанася само вечер? Има ли някакви тънкости при употребата му?  Simple Smile

# 663
Биотен с дюла, Биотен с Гуава и от двата съм доволна, вторият има и SPF 15.
Кремът на Талодерма също е добър.
На Жая с Манука и Краставица, като от този с краставица съм по-доволна, но няма SPF.

# 664
Биотен с дюля е прекрасен. 5 опаковки съм изхабила сигурно. Хидратира без да омазнява. Много лека текстура. Прекрасен за малко пари

# 665
  • Бургас
Още един глас за Биотен с дюля.

# 666
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Балсансиращият крем на Микса идва тежък за лятото при мазна кожа, а матиранети му никъде го няма.
От евтините поне аз не намерих моя и ползвам малко по-висок клас.Последно много ми харесва серума на Уриаж за през деня.За лятото продължавам с Биодерма, защото искам фактор.

# 667
Бях много доволна от крем- гел за лице от слънцезащитната серия Hyseke, сега не мога да си спомня, на Уриаж или на Галеник беше това. Води се за мазна и комбинирана кожа, увлажнява, матира и има голям фактор, май, имаше 30 и 50. Некомедогенен. Продава се по аптеки, само че нещо трудно го намирам напоследък, и цената не е за тази тема, ми както повечето аптечни марки.

# 668
  • Бургас
На Lirene кремът Hyaluro mat е също много добър за мазна кожа.Има го в Лили.
В момента ползвам по-луксозните кремове на Арома и буквално съм очарована.Ползвам този за 50+,въпреки,че не съм на толкова.Взех го,защото от няколко години съм в изкуствена следоперативна менопауза и кожата на лицето ми доста страда от това.Купих и този за 30+,но още не съм го пробвала.
Взех два подаръчни комплекта от сайта на Арома и освен,че получих безплатна доставка,кремовете ми излязоха изключително изгодно.

От шампоана им с коприва не съм доволна обаче.Той е за мазна коса и ми идва доста агресивен.Пресушава ми скалпа.Взех два и добре,че майка ми го хареса.

# 669
Произволна информация от интернет за масло от гроздови семки.
http://www.ekokpoint.com/2014/07/20.html?m=1

Има информация и мнения също в темата за маслата. Аз оттам първоначално прочетох.
Мога да кажа, че много го харесвам.

# 670
Биотен с дюла, Биотен с Гуава и от двата съм доволна, вторият има и SPF 15.
Кремът на Талодерма също е добър.
На Жая с Манука и Краставица, като от този с краставица съм по-доволна, но няма SPF.

Кремът на Биотен с гуава подобен ли е на този с дюля? И аз търся нещо, което хидратира без да омазнява.

# 671
  • София
Произволна информация от интернет за масло от гроздови семки.
http://www.ekokpoint.com/2014/07/20.html?m=1

Има информация и мнения също в темата за маслата. Аз оттам първоначално прочетох.
Мога да кажа, че много го харесвам.

Благодаря  Simple Smile

# 672
Аз редувам масло от гроздови семки и масло от шипка - гроздовите сутрин, шипката вечер.
Кожата ми е мазна на Т-зоната и брадичката, склонна е към акне и като бонус се лющи на челото и носът.  Mr. Green
Определено има разлика, откакто започнах да ползвам маслата и смених почистващите продукти.
Свалям грима с кокосово масло, после измивам с кастилски сапун или с един домашен вариант на маската Dark angels на Лъш. И накрая завършвам с маслото.
Сега съм в процес на издирване на хубав серум, но ми стана интересен този Биотен с дюля  Mr. Green

От базите за грим съм доволна от тези на Катрис. Пробвала съм и варианта, който се шири в YouTube с Нивея-балсам за след бръснене и странно, но грима ми се държеше добре и с него. С един фдт, който беше по-плътен като консистенция, обаче имаше свличане и около ушите стана на петна, което хич не ми хареса.

# 673
Маслата са много хубави. От моркови е с естествен фактор. Пшеничен зародиш за петна. Гроздови семки за бръчки. Можете да си правите миксове. Бях си купила доста от Турция натурални, но именно защото нямат консерванти бързо ми гранясаха.

# 674
Много е индивидуално това с маслата. На мен не ми се отразяват добре, и ми запушват порите, включително и от гроздовите семки. Но не съм купувала от скъпи органични масла, може би там е проблема. Единственото масло, което досега ми хареса, беше сусамовото, което получих, като изцедих тахана. Тук поне съм сигурна, че беше натурално.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт