Априлски мами 2016 - Тема 8

• 27 282
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
Ми то тези фунии на уши отпушват канала и ако е излязла ушна кал и боклучета......
 Ralika, не ми казвах и че си бягала по стълбите с питката.

# 136
Оо, не Laughing Традиции колкото искаш, всеки според своя вкус може да си подбере какво ще прави, това му е хубавото - аз раздадох питката първо на най-пъргавите, а това сме младите. Само дето забравих да предложа първо на Максим, но здраве да е. Още не съм свикнала да му давам от нашата храна.

# 137
  • Стара Загора
Днес пак е студено и гадно. Ама мисля да излезнем с колата до бебешкия магазин и после да идем до H&M ,че съм й харесала една шапка за лятото ако я има да я купя... Хубав ден  bouquet

Вчера купих тази от НМ и седи страаашно готино Simple Smile Обаче имаше само 1 размер 68 и го грабнах, че 74 е огромен за главата й.

# 138
  • Владая
Привет мили мами и бебоци. bouquet

Поизгубих се тези дни,но нещо не ми беше до писане.
След едно свинско преяждане миналата седмица си докарах беля до главата,
възпали ми се дебелото черво и минах през 9-те кръга на ада,та в момента съм на диета и хапчета
и от глад съвсем изпразних гащите.

Много ви се радвам като ви чета.
Да оздравяват болните бебоци и мами.
И да спинкат повече  Wink
Видях много красоти в приготовленията ви за рожденните дни и кръщенетата.

Ralika (addicted2U) ,честит ви първи празник на малкия финансист.

Бих писала още,но нямам много батерия на лаптопа,
защото заради снега на вън от 12ч сме без ток,а от 2ч няма мрежа на мобилния оператор. #Cussing out

# 139
Здравейте момичета! Изпращам ви едно вдно кратко видео но е на испански

# 140
Decuto, и аз тази шапка харесах или ако има цвят диня с една панделка отгоре. В сайта малките номера са свършили. Иначе ще взема като вашата, ние без това сме 74. Чакам я да стане и литваме Simple Smile

# 141
xxlusivee , и аз си мисля, че Вики си ме надушва  Laughing Laughing Опитах да дам АМ, но избута шишето и нямаше сила, която да я накара да лапне биберона  baby_neutral Хранила се е от шише броени пъти първия месец и после ги отказа както и бибите. С ММ се разбрахме да пробваме аз да съм в друга стая и той да е с нея, като ми се обажда когато вече не може да заспи, защото е гладна и така постепенно да се откаже. Вечеря и давам супа към 18:30ч и след час и нещо я кърмя, но пак си се събужда по 150 пъти на вечер.
Мислих си и аз по едно време, че може да е свързано с ушите (е, не както го обсъдихте  Joy) ...много започна да ги мачка, но не изглежда да я боли, а така се показва, че и се спи. Лапа си двете пръстчета и с др. ръка мачка ухото си и започва да мърка  hahaha

# 142
Здравейте мамчета!
 Нас ни повтори вируса и сега лежи безжизнена на мен. Днес пак на лекар.
Ralika, честит прощъпулник на Максим! Желая му да стъпва смело и уверено по пътя на живота!

# 143
  • София
Здравейте мамчета!
 Нас ни повтори вируса и сега лежи безжизнена на мен. Днес пак на лекар.
Ralika, честит прощъпулник на Максим! Желая му да стъпва смело и уверено по пътя на живота!

Аман вече, бързо да се оправя детенцето.  Hug

И на мен много ми хареса динената шапка с панделката.  Grinning

# 144
Нали sea. Sea. Дано да я има. Дабре че Сияна всякакви неща търпи на главата си. Убий ме немога да нося шапки.
Те пък тея вируси не спряха. Милото детенце, дано бързо му мине.   Heart Eyes

# 145
  • София
Катерина хич не обича пък да има неща на главата, ама лятото навън няма как да е без шапка.  Simple Smile

# 146
Аман не е ми! Направо ми писна!
Мерси момичета! Hug  Ще се оправи, няма къде да иде, но зора е голям. Аз вече претръпнах. То да е едно..
Хубав ден и бъдете здрави!

# 147
Милото детенце, пак ли висока температура?
И аз да се оплача - Максим е с разстройство. Бананите не му понасят на корема, направих грешката да му дам повече и резултатът е налице - кървави нишки в пелената, а разстройството е или от разстроения стомах или от вируса/настинката.
Ловеца, това от преяждане ли ooooh! ooooh! ужасно!

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 12:08 от Ralika (addicted2U)

# 148
Ние и днес няма да излезем,вали и сняг на парцали+ дъжд.. странна работа.
Честито прощапулник,и аз ще направя живат и здраве.. когато проходят,че може би и два такива.
Мами вече грижите ли се за зъбките?
И ако да,как?

# 149
mamanorge ужас!!! Дано се оправи бързо детенцето ти! Аман от вируси тая гадна зима!
tedka И Алис отказва АМ, водата и бибата. Снощи пробвахме ММ да я успокои , но без ефект.. накрая пак я кърмих за да заспи. Не мисля,че е гладна,защото съм дава вечеря и рано и късно и супа и зеленчуци и каша. Нищо не помага.Сега кърмата ми е намаляла защото съм в цикъл. Суче по-млко от минута и явно се успокоява само и заспива. За ушите и при нас е същата работа Simple Smile Аз през деня кърмя вече само като я приспивам. Преди я кърмих след всяко ядене, но не че тя си искаше, просто аз бях убедена, че трябва да я дохранвам с кърмата ми и после се чудих защо това дете не пие вода. Та спрях да и предлагам гърда и започна да пие по 100мл на ден. Слагам и шишето в столчето и като се наяде сама си пие водата. Мислих , че като намаля кърменията през деня ще се отрази и на вечерта, но не беше така.
Зъбките ги почиствам с марля, намокрена с вода. Гледах пастите за зъби и поше над 3 годинки newsm78
Днес ми пристигна чоставката за торта и комплекта за украсата. По-късно ще ви кача снимка.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт