Априлски мами 2016 - Тема 8

• 27 275
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
Да и на мен ми се струва нереално,какви са тия червеи?
Но пък за какво и е да лъже.

# 121
Със сълзи се смея. Mr. Green
Стана ми любопитно и написах в гуугъл, "червеи в ушите". Къде, къде?! Естествено, първата тема е в бгмама. Коментарите на майките са безпощадни.
Щях да сабудя Мони от смях.

# 122
Аз пък не вярвам на нито едно от тези неща... Поукрасена е бая историята, кой знае каква ушна инфекция с разни микроорганизми е имало детето  hahaha

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 23:28 от amini

# 123
  • София
Това ми напомня като бях малка, леля нещо беше решила,че трябва да маха черните точки от лицето на дядо, е нямаше човек, който можеше да ме убеди,че от лицето му не излизат червеи...  hahaha

# 124
Бабата и била казала че го болели ушите и затова не спял.... Не не аз още го мисля... И познайте кой я е накарал да води бебчо....  "свекито" Joy
Не това за мен са пълни простотии, а не ми изглеждаше жената, че има някакви проблеми с главата...

# 125
А пък една майка явно помисли, че тая се бъзика и й вика, е поне мъжът ти ще ходи за риба Joy

# 126
Да не е това за чистенето на уши с палене на фитили? Големи мръсотии излизали, та да не би на тях да е казала червеи?
Аз също съм си мислила, че може да е от ушите. На Даниелчо винаги са мръсни, а може преди половин час да сме ги чистили  ooooh! И от време на време  си слага ръцете на тях, сякаш го болят. Понякога, като му ги пипна, реагира и си маха главата.  Мислих си да взема от спрейчетата за уши. Някой ползвал ли е?

# 127
 Joy Аммм, да не би бабата така да му вика просто, а то да е някакви нейни фитили примерно??? Не че отричам всичко, което не може да се види и пипне, но пък и да разказваш как от ушите на детето ти са вадели червеи и да не отидеш на лекар, да не се притесниш от този факт...малко.......
То си има и такъв вид паразити. Или е била ушна кал или са запушени пори....( както казва sea.sea  за лицето....) Дано само не са оглушили детенцето! #Cussing out

# 128
А пък една майка явно помисли, че тая се бъзика и й вика, е поне мъжът ти ще ходи за риба Joy
rotfImbo

# 129
Ralika, какво стана с Макси? Температура? Прощъпулник?

# 130
Ми да обясни че някаква хартиена фунийка слагала в ухото и духала по веднъж вътре цигарен дим и като извадила и там били тези червеи. Абе на мен не ми се вярва и това. Има си лекари за тези цели, като си мисли че детето и го болят ще го заведе.
Днес пак е студено и гадно. Ама мисля да излезнем с колата до бебешкия магазин и после да идем до H&M ,че съм й харесала една шапка за лятото ако я има да я купя... Хубав ден  bouquet

# 131
Бях на компютъра и не исках да тракам с клавиатурата, защото Максим спи, но сега съм на таблета: температура няма, направихме Прощъпулника вчера - хвана калкулатора, който символизираше професия финансист. Питката се получи страхотна, за първи път правя, но явно рецептата е сполучлива, ето тази е: https://vkuhniatanamagi.blogspot.bg/2015/06/blog-post_9.html
Другите професии бяха листенце за биолог, мишка за програмист, четка за художник, плюшено магаренце за ветеринар, линия за архитект, книжка за писател, журналист, четка за зъби за зъболекар, спринцовка за лекар, камъче за пътешественик или професии, свързани с пътуване, топка за спортист, диск за музикант и черпак за готвач. Бях направила шведска маса. Много хубаво си прекарахме, това беше първи празник за нашето момче Heart Eyes
Но аз се разболях - днес съм със сополи и болно гърло. Сестра ми не можа да дойде вчера, и тя болна. Максим има някакъв секрет в носа и гърлото, като диша издава някакви звуци.

# 132
Момичета и аз не съм чувала за червей в уши Simple Smile изумявам се на моменти от разни методи, прилагани върху деца-цигарен дим в ухото  ooooh! Дори и да имам  някакво притеснение бих завела детето на лекар. Бочко също е с неспокоен сън, но това предположение, че неспокойния сън може да е от  червей в ушите направо ме шокира.
Днес станахме рано и сега заспа, дано успеем да излезем дори за кратко.

# 133
Много малка бях, когато ми се поду гърдата, решиха, че нещо ми се е прияло, а не съм си взела. Бабата ми прави някакви нейни си ритуали ( от сорта на тези при леене на куршум). Оправила съм се явно, но представяте ли си, ако беше нещо сериозно? Едно време не е имало специалисти по селата, сега има. Не бих си завела детето при някоя баба.

# 134
  • София
И аз още съм болна, докато оздравях и пак съм зле - с кашлица и хрема. Направо край няма... Искам само всички да сме здрави.  Praynig

Много обичам прощъпулници, принципно изобщо не си падам по разни традиции и обичаи, но този ми е много на сърце.  Heart Eyes Брат ми беше голям пухчо, много обичаше да яде и на прощапулника си тръгна след питката и първо нея хвана.  hahaha

Днес взех кърпите за кръщенето, общо взето всички неща ги поръчах от различни сайтове и сега ще идват едно по едно.  Simple Smile

На Катерина почти всички дрешки и ги вземам от ХМ, само че ги поръчвам от сайта.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт