Априлски мами 2016 - Тема 8

• 27 274
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
xxlusivee , аз даже няма да пробвам с биба. При нас снощи например беше малко по-добре. Честно казано още обмислям как да постъпя...Мисля уж постепенно да намаля кърменето вечер като става ММ да я приспива, защото виждам, че издържа. Докато аз в съня си първо и предлагам да суче, не че помага.
Няколко дена баба е дошла да ми помага и забелязвам как Вики с нея е много добре (както с всички) дори да и се спи или да е гладна издържа многоо време и накрая леко започва да помрънква. Ако ме види обаче се започва веднага рев и протяга ръчички към мен.  ooooh!

Термометър използвам дигитален за под мишницата и живачен.

# 106
Максим е добре днес Praynig
Спиртните термометри са алтернативата на живачните, но за да измерят точно, трябва да ги държиш няколко мин., не е за малки деца. Макар че и нашият, дигитален, трябва да го държим повечко, за да отчете правилно.

# 107
Криси, аз съм с браун термоскан 7. Много те моля, кажи ми, колко ти показва, когато си мериш температурата. ( здрава)
И на мен и на бебка ни отчита, че сме с 37.4 , 37,5 и се чудя аз ли нещо не правя. Нормално ли е? В ухото повече ли отчита? От самия термометър ли е? Луднах вече!

# 108
xxlusivee , аз даже няма да пробвам с биба. При нас снощи например беше малко по-добре. Честно казано още обмислям как да постъпя...Мисля уж постепенно да намаля кърменето вечер като става ММ да я приспива, защото виждам, че издържа. Докато аз в съня си първо и предлагам да суче, не че помага.
Няколко дена баба е дошла да ми помага и забелязвам как Вики с нея е много добре (както с всички) дори да и се спи или да е гладна издържа многоо време и накрая леко започва да помрънква. Ако ме види обаче се започва веднага рев и протяга ръчички към мен.  ooooh!

Пробвала ли си да даваш АМ? Алис категорично отказва.. Мед. Сестра ме убеждаваше, че на тази възраст вече няма нужда да се храни през нощта.. Ама знам ли аз гладна ли е, жадна ли е или просто иска да я гушна и да се успои с кърмата. Също така ме посъветва да я сложа в нейната си стая да спи, защото тя ме надушвала и затова се събуждала постоянно..И аз мисля да пробвам с ММ тази вечер като се събуди първият път.
И Алис е спокойна с баба си и другите, но като ме види започва да реве да я взимам. Когато ми се наложи да изляза веднъж в седмицата ( посещавам курс за възстанпвяване след раждането) и я оставям на свекървата. Гледам да изляза много тихо и когато се върна се започва рев. Хората са казали-лесно майка не се става! Shocked 
За украса сме поръчали балоните и украсата за тортата. Имаме украса от посрещането ни от болницата и смятам да я използвам. Незнам точно как се наричат тези висящи неща, които се залепват по тавана във формата на спирала  , също има и едно хартиени топки ако мога така да се изразя, които също се залепят по тавана . Остава да купя салфетки, покривка и нещо, с което да украся столчето. РД е накрая на месеца и ще кача снимки от подготовката.
Хубав ден на всички!

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 18:27 от xxlusivee

# 109
Криси, аз съм с браун термоскан 7. Много те моля, кажи ми, колко ти показва, когато си мериш температурата. ( здрава)
И на мен и на бебка ни отчита, че сме с 37.4 , 37,5 и се чудя аз ли нещо не правя. Нормално ли е? В ухото повече ли отчита? От самия термометър ли е? Луднах вече!
Същата работа - поне 37.1 Laughing Колко често сменяш приставката отпред(тези пластмасовите)?

# 110
Криси, благодаря ти, че ми отговори.
Пробвала съм да я сменям всеки път след като меря и е същата работа, 37.1 , 37.4 , 37.5. Варира. Питах и в няколко групи и всички много доволни, точно им мерил. Когато зададох същия въпрос, колко отчита в нормално състояние, никой не ми отговори.
Олекна ми!

# 111
Добро утро момичета Simple Smile
Аз използвам термометър със спирт, имам и електронен за под мишницата. Но на него пише,  че се изчаква няколко минути след звуковия сигнал.
Тези дни излизахме само със слинга. Времето не е приятно. Сега се показа слънце и имам надежда за по-дълга разходка. През деня Божидар е като залепен за мен. Идва и се изправя, държейки се за панталона ми. Стана ли да се отдалечава от него, мрънкане и чудо. На моменти си мисля, дали е нормално чак толкова. Знам, че бебетата имат такъв период, но е доста трудно да не можеш да мръднеш.Батко му спасява положението все още, защото в много от случаите вече не иска да отиде и при баща си.  Оплаках се Simple Smile

# 112
Аз съм с термовал.
36.6 е моята,толкова я отчита и безконтактния.

# 113
Моя ме измерва винаги около 35, 5 (когато съм здрава). За съжаление, Максим е вдигал достатъчно често Т, за да мога да позная и без термометър, че има такава Crossing Arms
Сега има някакъв секрет, докато спи му е трудно да диша нормално. Според мен е от зъбките.

# 114
  • Варна
Няколко дена баба е дошла да ми помага и забелязвам как Вики с нея е много добре (както с всички) дори да и се спи или да е гладна издържа многоо време и накрая леко започва да помрънква. Ако ме види обаче се започва веднага рев и протяга ръчички към мен.  ooooh!

Пробвала ли си да даваш АМ? Алис категорично отказва.. Мед. Сестра ме убеждаваше, че на тази възраст вече няма нужда да се храни през нощта.. Ама знам ли аз гладна ли е, жадна ли е или просто иска да я гушна и да се успои с кърмата. Също така ме посъветва да я сложа в нейната си стая да спи, защото тя ме надушвала и затова се събуждала постоянно..И аз мисля да пробвам с ММ тази вечер като се събуди първият път.
И Алис е спокойна с баба си и другите, но като ме види започва да реве да я взимам. Когато ми се наложи да изляза веднъж в седмицата ( посещавам курс за възстанпвяване след раждането) и я оставям на свекървата. Гледам да изляза много тихо и когато се върна се започва рев. Хората са казали-лесно майка не се става! Shocked 
За украса сме поръчали балоните и украсата за тортата. Имаме украса от посрещането ни от болницата и смятам да я използвам. Незнам точно как се наричат тези висящи неща, които се залепват по тавана във формата на спирала  , също има и едно хартиени топки ако мога така да се изразя, които също се залепят по тавана . Остава да купя салфетки, покривка и нещо, с което да украся столчето. РД е накрая на месеца и ще кача снимки от подготовката.
Хубав ден на всички!

Възбуди любипитството ми с този курс за възстановяване след раждане, сподели ако не те притеснявам  Blush

# 115
Възбуди любипитството ми с този курс за възстановяване след раждане, сподели ако не те притеснявам  Blush
+1

# 116
Здравейте, момичета! Правим упражнения с дишане, с които се прибира коремът навътре, възстановява се матката и се губи от талията. Ще се опитам да ви обясня- вдишвате през носа и издишвате през устата 3 пъти като на третият път издишвате целия въздух до края, разтваряте гръдния кош и гълтате корема навътре и стоите 8 секунди. Това се прати 3 пъти в съответната поза. Пози всякакви има. Ще се опитам да намеря някакво клипче за да ви се изясни  Wink

# 117
  • Стара Загора
Пожелавам на всички болни скорошно оздравяване! Времето е толкова променливо и вирусите лесно ни атакуват.
Ние все още нямаме зъби, прозират, но венецът не е нито подут, нито побелял.
Менюто от кухнята много й харесва и си изяжда всичко. С мъжа ми имаме теория, че когато си изяде супата за вечеря спи много хубаво и дълбоко през нощта с няколко леки събуждания, а вчера не изяде и 2 лъжички от вечерята и ме побърка през нощта като едното приспиване отне 1 час. Днес отново ще тестваме тази теория и стискам палци да спи.
Оплаках ви се, че си влаче крачето докато върви, но днес си стъпваше напълно нормално и си бута уолкъра из стаята.

# 118
Здравейте мами. Днес ходихме на рожден ден на едно бебче. И се заговорихме с майките,че не спят спокойно децата. И една майка какво каза...че в някои случеи не било от зъбчетата, завела сина си на (7месеца) при няква баба и му вадили ЧЕРВЕИ ОТ УШИТЕ...  Shocked
Е няма да ви казвам, че унемях и сега си говорим с ММ и нямам обяснение... И за мен това са простотии . Докато не го вида с очите си не вярвам. И тя като обяснява че вече спи по цяла нощ,а го кърми. Направо все още съм шах...
Не ме разбирайте погрешно, вярвам в баене, леене на коршум, но червеи от ушите, направо ми се вижда нереално

# 119
Майко мила! От къде тези...гадини?! Някакво логично обяснение не даде ли?  Shocked
Ps: Оф! Един нередактиран пост нямам тук! Пиша от телефона и уж преглеждам написаното и всеки път има нещо за поправяне.

Общи условия

Активация на акаунт