Парфюмни размисли и страсти - 208

• 101 979
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, ходих в кварталния мол, но изборът на парфюми не е особено богат. Та, успях да пробвам 5, от които така ми се замая главата... В момента усещам само Versense на Versace. Много ми хареса как се разви на кожата ми. Бихте ли ми казали на какви цени върви в Дъглас, примерно? Чудя се дали да си го купувам от тук, (Чехия), или от безмитната зона, т. к. ще летя за Бтлгария в края на седмицата.

# 361
Бижу, точно днес по едно време се бях сетила за теб и се чудех къде се загуби. Явно не е било случайно. Радвам се, че писа. (То и аз общо взето вече си имам своите любимци, но темата продължава да ми е приятна).
.♥.Петя.♥., благодаря! Hug

# 362
Бижу, много ти се радвам когато пишеш! Hug Пиши още!
Аз съм голям почитател на Бърбъри, много обичам The Beat EdP. Трябва му подновяване, но не ми пречи.
Намерих много приятен блог, търсейки нещо друго. Хареса ми Топ Бюджетни аромати и споделям:
https://blog.fivezero.ca/2015/06/12/top-20-cheap-thrills-in-perfume/
Снимката обаче ми е много симпатична, три стари любови имам на нея, и една нова. Heart Eyes

# 363
Искам да споделя, че мускусът на Н Родригес ЕДП, не издържа теста за трайност. Остатъкът на втория час, беше духи в стил 80 - те. Моля за отзиви за Миу Миу на Миу миу, ей този https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEw … 0QwIFg&adurl=

# 364
Искам да споделя, че мускусът на Н Родригес ЕДП, не издържа теста за трайност. Остатъкът на втория час, беше духи в стил 80 - те. Моля за отзиви за Миу Миу на Миу миу, ей този https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEw … 0QwIFg&adurl=
Средна работа е Сандо. Peace Но трябва проба на кожа, при всеки е различна трайността на даден аромат.

Здравейте  Embarassed за първи път се включвам в темата , но съм в търсесне на бюджетен парфюм за пролет/лято. Тотален инвалид съм в разпознаването на отделни нотки , та ми е трудно по пирамида да преценя кой парфюм би ми харесал. И за съжаление се намирам в дълбоката провинция и няма как да пробвам на място, така че ще се поръчва онлайн. Основно търся трайност, че върху мен дълготрайност само от Alien и Coco mademoiselle се задържат трайно. Благодаря предварително  bouquet
Какви нотки харесваш и какъв бюджет имаш? Hug

# 365
Мерси, Денси. Значи, да си бия камшика. Като ще давам 220, за средна работа, то 250, за Шанел е идеално, така ли newsm62

# 366
Може ли някой да сподели мнение за Montale vanille absolu ili montale vanille extasy и от къде да си го поръчам

# 367
  • София
Мерси, Денси. Значи, да си бия камшика. Като ще давам 220, за средна работа, то 250, за Шанел е идеално, така ли newsm62

Миу Миу-то една моя колежка го разнася от миналата година. На нея много й харесва и се пръска по много. На мен ми идва една идея по-зелен, отколкото харесвам. Но всичко е индивидуално.  Wink Кой Шанел си харесала?

# 368
  • Бургас
Не стрелкай Zen на сляпо,за мен е особен парфюм,да елегантен е,но не е мой.Сравняван е с Мадмоазелата и Шанс на Шанел.Има проби от него.

# 369
Здравейте  Embarassed за първи път се включвам в темата , но съм в търсесне на бюджетен парфюм за пролет/лято.
Пропуснах ... не знам колко теми, защото нямам кой знае какво вече да кажа за парфюмите, освен да се радвам на тези, които съм подбрала за себе си, но понеже един силно бюджетен и много прекрасен парфюм днес ме радва изключително, реших да го споделя. Това е Burberry Brit Rhythm for Women Burberry. Този парфюм, който пробвах преди години и силно ме впечатли, е толкова нежен, красив, ефирен, женствен и всичко прекрасно, което някой си представя за летен аромат, и нямам никаква представа, защо чаках до сега, за да го придобия. Но просто така е трябвало. Затова пък сега го оценявам двойно повече. Това е един от парфюмите, които без никакво колебание харесвам ужасно много във всеки един момент от неговото развитие, а той преминава през няколко етапа. Нито една от съставките, показани във Фрагрантика, не ми се показва ясно и отчетливо, и композицията намирам за цялостна, завършена, и много хармонична.
Не се впечатлявам много от произведенията на марката, но този парфюм е чудесно изключение. Ако харесвате много нежни цветя, с аромат, подобен на цъфнали на пролет дръвчета, който се носи почти 10 часа ефирно около вас и околните го усещат като предизвиква в тях усмивка, значи ще го харесате. А цената по сайтовете на тестера, който е с капачка, го прави достъпен за всеки.
За мен нищо общо, в нито един миг с Инсоленсите, посочени като приличащи си с него от някои потребители на Фрагрантика. Парфюмът е прекрасен, евтин и в никакъв случай посредствен заради цената си избор за пролет, и лято. Няма да съжалявате.

Бижу, разкошно описание  Hug
Брит са ми най-голямата слабост от Бърбъритата  Heart Eyes  За лято много обичам това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Brit-Eau-d … ilette-28522.html

# 370
Бижу хиляди благодарности  Hug bouquet при такова  прекрасно описание не се сдържах да не поръчам веднага. Изобщо не бях обърнала внимание на Бърберито като марка, в главата ми някак все асоциирах марката с дрехи  Mr. Green .
Densi като гледам описанията на парфюми които харесвам тотално се обърквам кои нотки ми харесват  Crazy  Мислех , че не понасям тамян обаче видях , че тук го има https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/BLV-Notte-Pour-Femme-149.html , а като ученичка много си го харесвах този парфюм. Като цяло май харесвам ориенталски парфюми и цитрусово-флорални. Не харесвам прекалено сладникавите . Вечна любов ми е Coco Mademoiselle. Бюджет да кажем до 80лв. Simple Smile

# 371
Много се радвам, че предложението ви допада! Hug Ще се радвам на осмелилите се да ми повярват, да опишете как го намирате, ако го пробвате или като го придобиете.
Аз и днес съм с Brit Rhythm и много му се радвам Heart Eyes

Моля, ако някоя от вас познава този Монтал, да каже няколко думи за него https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Aoud-Musk-9558.html

# 372
Много се радвам, че предложението ви допада! Hug Ще се радвам на осмелилите се да ми повярват, да опишете как го намирате, ако го пробвате или като го придобиете.
Аз и днес съм с Brit Rhythm и много му се радвам Heart Eyes

Моля, ако някоя от вас познава този Монтал, да каже няколко думи за него https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Aoud-Musk-9558.html
Намерих проба този аромат на Burberry. Пръснах малко на кожа и ме връхлетя аромат на чисто и свежо, но се бях хубаво поляла с други неща, така че ще трябва самостоятелен тест. Усетих лавандулата отчетливо, но не знам дали не беше ала лавандуловия спирт на дядо  Peace

# 373
Аз не харесвам аромат на лавандула, още по-малко на лавандулов спирт. За щастие не усещам лавндула самостоятелно, както и никоя от другите съставки, впрочем. Не знам има ли го по парфюмериите, но разбира се, е добре да се пробва колкото и евтин да е. Не би могло всеки да усеща даден аромат по същия начин като някой друг.

# 374
  • София
Радвам се, че не съм сама във фен клуба на Burberry Brit Rhythm. Бижу, наминавай, на мен ми липсват постовете ти.  bouquet.
Споменавала съм неколкократно парфюма тук и имам изпръскани с бясно темпо поне 3-4 флакона от по 100 мл, сега имам един чисто нов, който ме чака търпеливо да го започна. Включително го подарих на приятелка, която много го хареса при мен. Намира се в парфюмериите за тест, само трябва да се внимава да не се сбърка с по-новия му фланкър Brit Rhythm Floral, защото бутилките са с еднаква форма, само цветът на стъклото е малко по-различен. Една консултантка се опитваше да ме убеди, че старият Brit Rhythm e новият Floral, като го търсех за тест, така че е вероятно да ви объркат, затова гледайте хубаво етикет и шише, като тествате, защото двете версии имат много малко общо. Флорал не ми хареса на мен лично.
Аз също не усещам отчетливо нито една нота, нищо не стърчи, лавандула в класическия смисъл не отличавам, а аз харесвам и не би ми било неприятно, ако беше осезаема, но в този парфюм според мен не е. Изключително чиста и добре блендирана цветно-мускусна композиция, отлична трайност (при мен 8+ часа) и супер ниска цена за качеството на сока. Heart Eyes Аз го нося целогодишно, но за пролет е наистина изключително подходящ, защото е много звънлив.
Не мога да си обясня ниския рейтинг във Фрагрантика, даже се бях притеснила да не им хрумне да го спрат, трудно ще го преживея.  Laughing Тествайте смело!  Party Заслужава повече хора да го познават и да му се радват според мен.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт