Парфюмни размисли и страсти - 208

• 102 089
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Приемате ли нови попълнения в темата 😊
И аз съм от феновете на Mon Guerlain, страшно ми хареса, а доста трудно избирам парфюми. Обаче един by Kilian ми отвя главата  Heart Eyes Става дума за Forbidden Girls. Много много ми хареса, от БГ мога ли да го взема от някъде?
Този парфюм ли имаш предвид?
https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Forbidden-Games-15925.html
Може да се закупи да, в София. Ще ти пиша на лични.

# 466
  • София
Да Денси, точно него (направила съм компилация на името  Laughing). Мерси много  bouquet

# 467
Дами, някои познава ли Ex nihilo Sweet Morphine ? Четох назад в темите отзиви на Йоан Владимир за Love shot, но за този нищо не открих.

# 468
https://www.fragrantica.com/perfumehttps://www.fragrantica.com/p … -Games-15925.html

Хубав аромат, подходящ за сезона.
При мен обаче доста нетраен / а и това е всеобщото недоволство от него/ .
Като за бранд By-Kilian, не го намирам съвсем ок.

Intoxicated By Kilian for women and men - този определено е нещо  по-различно, и по заслужаващ внимание /според мен/

# 469
  • Франция
Дами, някои познава ли Ex nihilo Sweet Morphine ? Четох назад в темите отзиви на Йоан Владимир за Love shot, но за този нищо не открих.
BoMarina, да, познавам го  Simple Smile Упойващо богат и красив цветен букет е този парфюм  Peace Харесвам марката като цяло, не защото са иновативни, а защото вземат някаква идея и я изпълняват до съвършенство с висококачествени материали. Обаче на сляпо в никакъв случай, особено предвид цената  Hug

Forbidden Games by By Kilian е един от любимите ми пролетни парфюми, съчетание на свежа праскова и кремести цветя, много слънчев, момичешки, безгрижен аромат. Трайността му върху мен е до изкъпване и до изпиране. Може би мускусите в основата ви причиняват обонятелна умора.

# 470
BoMarina, да, познавам го  Simple Smile Упойващо богат и красив цветен букет е този парфюм  Peace Харесвам марката като цяло, не защото са иновативни, а защото вземат някаква идея и я изпълняват до съвършенство с висококачествени материали. Обаче на сляпо в никакъв случай, особено предвид цената  :hug
Йоан Владимир много ти благодаря Hug

# 471
  • София
Приемате ли нови попълнения в темата 😊
И аз съм от феновете на Mon Guerlain, страшно ми хареса, а доста трудно избирам парфюми. Обаче един by Kilian ми отвя главата  Heart Eyes Става дума за Forbidden Girls. Много много ми хареса, от БГ мога ли да го взема от някъде?
Може би имаш предвид Forbidden Games?  Wink Има го тук http://www.enzo.bg/by-kilian/foerbidden-games-parfjumna-voeda-za-zheni/ Peace

# 472
  • София
Покрай поредното ровене из Ензо се натъкнах на този парфюм S.A.C.K.Y. Qaaid и ме заинтригува пирамидата му. Някой от милите парфюмни "вещи"-ци /в добрия смисъл   Hug/ има ли мнение за него?  Thinking

# 473
  • Варна/Лондон
Покрай поредното ровене из Ензо се натъкнах на този парфюм S.A.C.K.Y. Qaaid и ме заинтригува пирамидата му. Някой от милите парфюмни "вещи"-ци /в добрия смисъл   Hug/ има ли мнение за него?  Thinking
О, заинтригува ме и мен, много са ми интересни такива трудно откриваеми за проба находки с хубава пирамида. Цената си я бива, та може да се очаква и приятна изненада. Дано някой има ревю. Hug
Аз за моите находки не дочаках добри думи(пусто любопитство) и направо си ги поръчах, та ще  ги презентирам колкото мога като пристигнат. Laughing
Скрит текст:
Tory Burch и Lange Orient Treasure

# 474
  • СОФИЯ
didishh Благодаря за отговора  Hug
Това ми съобщава, когато искам да ти изпратя съобщение
" Съобщението не може да бъде изпратено. 'didishh' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения."
Моля да ме извините за спама, но няма как да я предупредя.  Peace

Погледнах в Ензо S.A.C.K.Y. Qaaid - интересно, но не бих поръчала на сляпо - цената си я бива.....

# 475
  • София
Погледнах в Ензо S.A.C.K.Y. Qaaid - интересно, но не бих поръчала на сляпо - цената си я бива.....
Именно😁 Затова се допитвам, може пьк някой случайно да го познава и да си каже мнението😉

# 476
Момичета ( и момчета) кажете дума или повече за Mon Paris  bouquet
Плодов шипър с много мощно сладко начало от червени плодове, които на моята кожа са възкисели и това не го прави шербетно сладък. Нататък хубава пачулена база и трайност при мен над 8 часа. Не е сложен, но е спокоен и премерен аромат.
Няма карамел, нито е гурме парфюм. Mr. Green В базата има нещо от духа на Коко мадмоазел.

Аз се сдобих с Chanel Coco Noir, но сега искам и Coco  пак на Chanel. Преди хич не го заглеждах и ония ден го помирисах и сега само го мисля. Някои има ли го за да сподели мнение?
Най-любимият ми аромат на всички времена. Сложен, класически, тържествен и само хубави думи мога да кажа за него. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В ЕДП вариант ми е най-любим. Пробвай го задължително, защото трябва да се познава, дори и да не пасва. Hug

Да, имам един виал и го пръскам. Определено се чувствам комфортно, все едно винаги съм го носила, а не като да съм взела нечий чужд.

По повод ароматите за тази пролет, аз ще разнасям L'Eau Narciso Rodriguez for Her Simple Smile

# 477
https://fimgs.net/images/perfume/nd.31509.jpg този е определено по - добър

# 478
След двуседмично душене и умуване, си взех Еклат на Ланвин от безмитна зона, че и в промоция беше. Доволна съм, макар че исках да пробвам нов аромат Peace.

# 479
Познат ли ви е този парфюм..https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Decadence-31226.html..какво мислите за него?..допада ли ви?...впечатлили ви?според вас подходящ ли е за пролетта?

Ароматът не е за пролетта,по-скоро зимен.Не е лек,има нещо ориенталско.Задължително проба,въпреки че аз го отстрелях на сляпо и си го изпръсках с кеф Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт