Парфюмни размисли и страсти - 208

• 102 086
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна/Лондон
По-скоро ме интересуваше дали ви е познат първият парфюм, без да акцентирам достоверността на статията. Peace

# 436
Докато се рових из разни неща по нашето хоби, ми попадна тази статия,
Скрит текст:
която не знам дали е достоверна, но търсейки нещо пролетно, видях, че на първо място за миналата година за пролетен аромат е Tory Burch парфюм. Заинтригува ме и погледнах пирамидата, звучи интересно за пролет. Някой ако го познава, ще ми е интересно да сподели. Hug
Иначе от въпросната статия имам няколко, други ги искам,  а някои са ми тотално непознати. Като Funfair Evening Maison Martin Margiela. Confused

статията е за пролетен аромат, където №3, 10 и 11 въобще не ми влизат в понятията за пролет в бутилка  ooooh!
Ужасно парфюмно неграмотно написана  статия. Иначе всеки да си носи каквото му харесва при каквито си температури иска, само да не дава подобни "съвети"  Crossing Arms

И на мен тези три аромата не ми идват пролетни, но в днешно време до интернет има достъп кой ли не и се пишат всякакви безумия. Всеки сам преценява на какво да вярва и кое да отхвърли.  Peace

# 437
В мола ми дадоха блотер с Mon Guerlain. Никак, никак не ми хареса и отпадна въобще идеята да го пробвам на кожа, а той, виждам, набира фенове.

И аз го отписах на блотер, но днес пръснах на кожа и ме налегнаха тежки съмнения. Имаше мнение, че напомня на Ангела на Мюглер, подкрепям,  и при мен натам зави в началото, но после се позаобли и изби ванилията, в базата силно ми напомни Адикт. "Лесен за харесване" е най-вярното клише за този парфюм. И аз днес съм с градина - Мосю Ли.

# 438
Аз наистина не харесвам парфюма основно заради Анджелина Джоли, въпреки че не го познавам добре и преди всичко останало, което е той всъщност. Просто тази жена ми е толкова ужасна, че не мога да харесам нещо, което тя представя, каквото и да е то, и най-малко пък парфюм.

# 439
Аз се сдобих с Chanel Coco Noir, но сега искам и Coco  пак на Chanel. Преди хич не го заглеждах и ония ден го помирисах и сега само го мисля. Някои има ли го за да сподели мнение?

# 440
Момичета ( и момчета) кажете дума или повече за Mon Paris  bouquet

# 441
Момичета ( и момчета) кажете дума или повече за Mon Paris  bouquet
Плодов шипър с много мощно сладко начало от червени плодове, които на моята кожа са възкисели и това не го прави шербетно сладък. Нататък хубава пачулена база и трайност при мен над 8 часа. Не е сложен, но е спокоен и премерен аромат.
Няма карамел, нито е гурме парфюм. Mr. Green В базата има нещо от духа на Коко мадмоазел.

Аз се сдобих с Chanel Coco Noir, но сега искам и Coco  пак на Chanel. Преди хич не го заглеждах и ония ден го помирисах и сега само го мисля. Някои има ли го за да сподели мнение?
Най-любимият ми аромат на всички времена. Сложен, класически, тържествен и само хубави думи мога да кажа за него. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В ЕДП вариант ми е най-любим. Пробвай го задължително, защото трябва да се познава, дори и да не пасва. Hug

# 442
Момичета ( и момчета) кажете дума или повече за Mon Paris  bouquet
Плодов шипър с много мощно сладко начало от червени плодове, които на моята кожа са възкисели и това не го прави шербетно сладък. Нататък хубава пачулена база и трайност при мен над 8 часа. Не е сложен, но е спокоен и премерен аромат.
Няма карамел, нито е гурме парфюм. Mr. Green В базата има нещо от духа на Коко мадмоазел.

Най-любимият ми аромат на всички времена. Сложен, класически, тържествен и само хубави думи мога да кажа за него. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В ЕДП вариант ми е най-любим. Пробвай го задължително, защото трябва да се познава, дори и да не пасва. Hug
Благодаря Денс  bouquet
Май ще ми дойдат твърде много мейнстрийм парфюмите  Mr. Green добре че си имам Mon Guerlain. Намерих aqua allegoria teazzurra и ми е много лятно вече  Heart Eyes затоплих тена на лицето с Guerlain terracotta pause d'ete, която хващаше прах в шкафа с козметика и както се пее в онази песен "нека да е лято" нищо, че е март месец  Mr. Green

# 443
  • София
Мон Герлен ми напомня на Обсешън, а не на МЧР както си мислех в началото. Не е лош, но не е за сега.

Аз душих някакви интересни и нишови неща, обаче много се побърках и обърках и накрая се запасих с едни Средиземноморски градини, да си имам. И може да си откарам с тях поредно лято.

Един черен Бай Килиън ми хареса, ама дали беше стария или новия Crazy

# 444
  • Варна
Наканих се да пробвам най-накрая Мон Герлен. Нито една молекула лавандула не долових, но не в това е проблема. Той е от типа парфюми, които се загнездват в носа ми, впиват се в мозъка ми и ме мъчат. Не знам какво е, но е същото нещо, което не можах да понеса и при Суфлето. Изобщо не ми хареса.

Затова пък много, много ме плени Eau des Merveilles Bleue Hermes  Heart Eyes Искам го за лятото.

# 445
Познат ли ви е този парфюм..https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Decadence-31226.html..какво мислите за него?..допада ли ви?...впечатлили ви?според вас подходящ ли е за пролетта?

# 446
Наканих се да пробвам най-накрая Мон Герлен. Нито една молекула лавандула не долових, но не в това е проблема. Той е от типа парфюми, които се загнездват в носа ми, впиват се в мозъка ми и ме мъчат. Не знам какво е, но е същото нещо, което не можах да понеса и при Суфлето. Изобщо не ми хареса.

Затова пък много, много ме плени Eau des Merveilles Bleue Hermes  Heart Eyes Искам го за лятото.
И ние го тествахме, прословутото герлейнче, дори няколкократно, ми не Mr. Green ЕДП - то на Родригес, е сто пъти по - добре. Само дето след два часа никакво не се усеща Mr. Green

# 447
  • The Evergreen State
Бях на ваканция и много се радвам че успях най-накрая да тествам Мон Герлен. Много много ми хареса. Тествах го на прекрасно място което сега свързвам с този парфюм. Горещото и сухо време не му попречи и не беше задушлив. Поръчала съм го и го чакам  Heart Eyes.
Иначе и аз не съм фен на Анджелина Джоли но няма да се задълбочавам а май и тези от Герлен много не са - кой не е чувал за Анджелина, хубавица е и това явно е било достатъчно да решат че ще продава. Пък и като че ли рекламите са всяко чудо за три дни, после образа на рекламиращия избледнява или свикваме в един момент.

Тествах и Поизън Гърл, не е никак мой.

Любопитна ми е новата лимитка на Ла Ви е Бел, дано да го открия за тест скоро.

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 05:12 от Athena

# 448
  • Пловдив
Относно Decadence .. Имам виал и изобщо не ми херсва. Тежък е върху мен, доста ми прилича на Calvin Klein Deep Euphoria, и двата ми идват като сладки мъжки парфюми.

# 449
  • СОФИЯ
Здравейте парфюмни  Hug
Вчера ми пристигнаха над 20 мостри и парфюмът, който препоръча Бижу,/BURBERRY BRIT RHYTHM/ поръчан на сляпо, защото нямаше мостра, а цената беше доста добра/ще падне едно душене..../.
Първия аромат, на който попадах и ми "отвя" главата е Juliette Has a Gun Mad Madame.
Знаете ли къде в София се продава или липсва от българския пазар?

Общи условия

Активация на акаунт