Парфюмни размисли и страсти - 208

• 102 067
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Ън, точно тая сутрин си мислех за това, че имам и харесвам най-много ароматите на пролетта. А за лятото има няколко, които ползвам, но засега не съм открила наистина своя разхлаждащ аромат, който наистина да търпи голяма жега... Ще взема да го пробвам и аз тоя чай ан Елизабет Арден.  Peace

Пробвай го непременно. Мисля, че би се харесал на всеки, лек, разхлаждащ, но и елегантен, не е просто някаква вода. Много приятно ме изненада. Simple Smile

# 406
А, забравих да кажа, че пробвах зеления чай на Е. Арден. Не мога да си обясня защо до този момент не съм го пробвала, сигурно цената ме е карала да мисля, че е нещо тъпо. Определено ще го купя, направо забивам стотица, но към края на май ще е, за лятото. Разкошен е, а  за тази цена е направо супер! Heart Eyes

Оуу, чудесен е!  Благодаря, че ме подсети. Стотицата я омитам за отрицателно време. И понеже толкова много го харесвам, смятам, че и чая за двама трябва да ми допадне. По този повод, Tsugumi  Heart Eyes

Днес тъна в блаженството на Cedrat Enivrant Atelier Cologne - много свеж цитрус с мента, а лекия вятър сутринта го направи още по-красив и лек. Бях писала, че една от пробичките пристигна счупена, хората бяха много любезни, изпратиха ми отново за тяхна сметка този път две, една от които като комплимент.

Скрит текст:
Днес разнасям и новото бeльо на Lisca Mr. Green Изобщо...

# 407
А, забравих да кажа, че пробвах зеления чай на Е. Арден. Не мога да си обясня защо до този момент не съм го пробвала, сигурно цената ме е карала да мисля, че е нещо тъпо. Определено ще го купя, направо забивам стотица, но към края на май ще е, за лятото. Разкошен е, а  за тази цена е направо супер! Heart Eyes

Оуу, чудесен е!  Благодаря, че ме подсети. Стотицата я омитам за отрицателно време. И понеже толкова много го харесвам, смятам, че и чая за двама трябва да ми допадне. По този повод, Tsugumi  Heart Eyes

Днес тъна в блаженството на Cedrat Enivrant Atelier Cologne - много свеж цитрус с мента, а лекия вятър сутринта го направи още по-красив и лек. Бях писала, че една от пробичките пристигна счупена, хората бяха много любезни, изпратиха ми отново за тяхна сметка този път две, една от които като комплимент.

Скрит текст:
Днес разнасям и новото бeльо на Lisca Mr. Green Изобщо...

Като чуя "лимон" наострям уши,ще споделиш ли после впечатления за трайност?

# 408
Разбира се. Към настоящия момент, все още се усеща доста осезаемо. Peace

# 409
Днес съм с eau de rhubarbe ecarlate и съм много щастлива. Малко му е рано, но пък е чудесен. Горчиви цитруси при мен  Heart Eyes Heart Eyes някъде четох, че бил твърде сладък, но при мен изобщо не се държи така!

# 410
  • София
Днес съм с eau de rhubarbe ecarlate и съм много щастлива. Малко му е рано, но пък е чудесен. Горчиви цитруси при мен  Heart Eyes Heart Eyes някъде четох, че бил твърде сладък, но при мен изобщо не се държи така!

И аз днес го похванах  Sunglasses Изобщо не е сладък и при мен, даже по-скоро стипчив от рубарб-а  Blush

Явно съвпадението на картинките не е случайно  Laughing

# 411
Днес съм с eau de rhubarbe ecarlate и съм много щастлива. Малко му е рано, но пък е чудесен. Горчиви цитруси при мен  Heart Eyes Heart Eyes някъде четох, че бил твърде сладък, но при мен изобщо не се държи така!
И аз днес го похванах  Sunglasses Изобщо не е сладък и при мен, даже по-скоро стипчив от рубарб-а  Blush
Явно съвпадението на картинките не е случайно  Laughing
И аз във вашата партия. Хич не ми е сладък този Колон. Направо си е резлив.

Днес нося Farah Brecourt. Един наистина сладък и плътен аромат, точно по моя вкус. Ще го купя още тези дни, за да му се наслаждавам, докато не е станало прекалено топло. После вадя Колоните обожаеми, Синия чай, Зеления Кристал, Смокините и много други летни, разхлаждащи чудесии Heart Eyes

# 412
  • СОФИЯ
Вчера пробвах Black Phantom By Kilian. Жесток! Страшно ми харесва. При мен е тирамису, а аз обожавам тирамису. Ще го купя. Не разбирам обаче за какво е черепа на кутията?!

Densi, това ли е тирамисуто, за което говориш  Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Black-Phantom-43632.html
Не го намирам за проба в Enzo.
Ще споделиш ли къде го откри?  Hug

# 413
Densi, това ли е тирамисуто, за което говориш  Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Black-Phantom-43632.html
Не го намирам за проба в Enzo.
Ще споделиш ли къде го откри?  Hug
Не е зареден още в магазинната мрежа парфюмът. Точно той е, ще ти пиша на лични. Hug bouquet

# 414

от години ми е любимец, почти откакто излезе /беше първият или вторият ми "истински" парфюм, от тогава не съм спирала да имам поне по една бутилка/ - но само той, не харесах почти нито една версия макар, че съм носила и притежавала няколко различни

# 415
  • в голямото село
Зеленият чай е чуден летен аромат особено красив е след топъл летен дъжд

# 416
Освен , че сте с еднакви аватари и с еднакъв аромат браво LaughingДнес се напръсках направо на кожа с Eau de Rhubarbe Ecarlate Hermes  и ми отвя главата Heart Eyes Има сладина някаква , но е резлив и много хубав и единствения колон който ще си купя май ooooh! Grinning

# 417
  • Варна/Лондон
Зеленият чай е чуден летен аромат особено красив е след топъл летен дъжд
Помня го, беше ми харесал навремето и имах някаква разфасовка, но при мен нетраен. Сега като ви чета, може пак да се пробвам.
Днес разнасям стара бабичка Samsara Eau De Toilette, мисля че  е на повече от 30 г., но си мирише добре, много запазена бабка. Laughing

# 418

И аз днес го похванах  Sunglasses Изобщо не е сладък и при мен, даже по-скоро стипчив от рубарб-а  Blush

Явно съвпадението на картинките не е случайно  Laughing
Винаги съм знаела, че "коткарките" имаме добър вкус  Heart Eyes   bouquet
Само не знам как ще опазя аромата от любимия, който също много го харесва на мен и на себе си  Mr. Green

# 419
  • Варна/Лондон
Докато се рових из разни неща по нашето хоби, ми попадна тази статия, която не знам дали е достоверна, но търсейки нещо пролетно, видях, че на първо място за миналата година за пролетен аромат е Tory Burch парфюм. Заинтригува ме и погледнах пирамидата, звучи интересно за пролет. Някой ако го познава, ще ми е интересно да сподели. Hug
Иначе от въпросната статия имам няколко, други ги искам,  а някои са ми тотално непознати. Като Funfair Evening Maison Martin Margiela. Confused

Общи условия

Активация на акаунт