Парфюмни размисли и страсти - 208

• 102 022
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
И аз съм фен на Burberry,моя любимец е The beat.Прекрасен,траен аромат за след спорт и за ежедневие-за дънки и кецове.Междувременно-и да се похваля,и да ми олекне на мръсната съвест,по повод първа пролет,и да не изпусна тридневната безплатна доставка в енцо за продукти над определена стойност,след мъчително обмисляне,че то желания бол-си грабнах Нилските градини и пълноценно бутилче Bvlgari Acqua Divina,сега чакам да дойдат и си мисля как ще ме гонят из къщи с "....пааак лиии?"

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 14:18 от Suzi55555

# 376
Може ли някой да сподели мнение за Montale vanille absolu ili montale vanille extasy и от къде да си го поръчам
Имам само absolu - сладкарска ванилия. Няма развитие.

# 377
...сега чакам да дойдат и си мисля как ще ме гонят из къщи с "....пааак лиии?"

Joy  Цветно си го представих!

# 378
И аз съм фен на Burberry,моя любимец е The beat.Прекрасен,траен аромат за след спорт и за ежедневие-за дънки и кецове.Междувременно-и да се похваля,и да ми олекне на мръсната съвест,по повод първа пролет,и да не изпусна тридневната безплатна доставка в енцо за продукти над определена стойност,след мъчително обмисляне,че то желания бол-си грабнах Нилските градини и пълноценно бутилче Bvlgari Acqua Divina,сега чакам да дойдат и си мисля как ще ме гонят из къщи с "....пааак лиии?"

Чудесен е The Beat на Burberry, много го харесвам, и не само за този сезон - лек, ефирен, свеж и неангажиращ, винаги се "отбелязва" от околните и отнасям доста комплименти с него. Освен това със завидна трайност върху мен - над 8 часа, прекрасен e!
Колкото не харесвам London, толкова обожавам The Beat на марката.
Бижу, добре завърнала се! Липсват постовете ти /и както забелязвам, не само на мен/ bouquet! Задължително ще пробвам и Brit Rhythm - Burberry /очертава се да е доста "мой", добре че поне е от "бюджетните"/! Hug

# 379
Имам да споделям впечатления от новопридобити парфюми и викам да започна, макар да нямам от всички достатъчни впечатления.
Най-напред в духа на темата един парфюм на известна личност
https://www.fragrantica.com/perfume/Britney-Spears/Curious-Britn … y-Spears-141.html
Първото ми впечатление беше, че прилича много, даже се припокрива с Eclat d’Arpège, Lanvin, а това е един от най-гадните парфюми, които съм пробвала. Имах чувството, че ще припадна от тая миризма. Траен до безобразие и гаден до безобразие. Sick Но като отмина противното начало, не е чак толкова лош. Вероятно ще се спогодим и ще го нося, но не е нещо, което някога ще повторя, или ще прибавя в графата харесвани бюджетни парфюми. Цветен е, но не различавам нищо определено.
Другият е този https://www.fragrantica.com/perfume/Karl-Lagerfeld/Lagerfeld-Femme-1310.htm, никога не би ми хрумнало да си го купя, за рд ми е. От ароматите, които ми харесват се оказа, определено вечерен, елегантен е, ще видя като го понося по-продължително с какво впечатление ще съм Rolling Eyes Няма цветя, няма сладост, мирише луксозно на снобарско вечерно парти.
Иначе се самовъзнаградих с https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Coco-Mademoiselle-611.html
Класиката си е класика! Е, след Алюр Simple Smile

Тестер на този заради пирамидата, че ми изглеждаше убийствена https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Pour-Homme-132.html. Като начало...мирише ми на едно лекарство, което си пръскам в носа и гърлото, когато съм болна, локален антибиотик. Затова още не съм пристъпила към сериозно запознанство с него. Ще видим.....
Лека вечер!

# 380
Вчера пробвах Black Phantom By Kilian. Жесток! Страшно ми харесва. При мен е тирамису, а аз обожавам тирамису. Ще го купя. Не разбирам обаче за какво е черепа на кутията?!

# 381
Не разбирам обаче за какво е черепа на кутията?!
Заради цената... Mr. Green

# 382
Аз пък днес се измъчих със Sublime Balkiss. Много исках да ми хареса, защото съм срещала положителни мнения в темата - добре, че си взех мостра, а не го купих на сляпо, както не веднъж съм действала. Първия път го пробвах през зимата и понеже не се спогодих с него още тогава, реших, че не му е времето - и то наистина не беше, защото ароматът изглежда да е пролетен, светъл, нежен, жизнеутвърждаващ. Втората проба - днес - трябваше да уцели сезона и момента - обаче не се случи - не защото ароматът е непоносим, труден, специфичен, не защото се искат особени сетива или нагласа за него, а защото - по мое мнение - е банален. И понеже не съм парфюмен спец, щом на мен, с малкия ми опит, ми се струва банален, значи може пък наистина да не се отличава със своеобразност. Имам чувството, че съм го срещала многократно, напомня ми на нещо много познато; не различавам никоя от съставките, дадени във fragrantica, така че не ще да е заради единична популярна нота; същевременно се води, доколкото знам, нишов, та не вярвам да е масово познат и носен. Обаче гледам - не във fragrantica, а в наши сайтове коментари - до един възторжени, че приличал Angel - дали пък оттук не идва усещането за познатост.

Изглежда ми лесен за харесване (не на мен, а на нещо, което си представям като масов вкус), малко лепкав и задушлив.

# 383
И колко струва черепа #Crazy newsm78 Денси, какво работи твоят благоверен newsm78, как ти удържа на поривите, хах #Crazy newsm78

# 384
Sublime Balkiss и Ангела?! Whistling За мен Sublime Balkiss е сок от бъз.

# 385
А, Ангела, е Дявола, ко имаш ТМ предвид, тъй ли  #Crazy

# 386
А, Ангела, е Дявола, ко имаш ТМ предвид, тъй ли  #Crazy
Сандо, не те разбирам какво ме питаш човек?! Peace

# 387

Ей тук в коментарите - тъкмо два пъти - правят това сравнение:

http://www.enzo.bg/the-different-company/sublime-balkiss-parfjum … -zheni-smenjaema/

Аз Ангела не съм го имала и не мога да съпоставя. А може пък - щом Sublime Balkiss мирише на сок от бъз -  спомени за детството да активират чувството за познатост.

# 388
Аглая, зарежи го щом не те кефи, ще намериш друга любов. Парфюми милиони. Hug

# 389
Ангела е ритник в носа, в сравнение с газирания сок на Sublime Balkiss Rolling Eyes Сравнението за мен е, меко казано, невъзможно, но знае ли човек...

Общи условия

Активация на акаунт