Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 3 за щастие!

• 39 884
  • 702
  •   1
Отговори
# 150
  • Оптимист по принуда
Кати, честита да си! Възхищавам ти се и ми се иска да имам поне малка част от силата и духа, които ти притежаваш. Hug Желая ти прекрасен ден с милото ти семейство, бъди жива и здрава! bouquet

# 151
Инджи, много е хубава. Кой вид е?
Стаси Камбрия е Simple Smile

# 152
  • Русе
Дубрутрууууу    Crazy

То за добър ден ама.... #Silly

Честит Рожден Ден, Кате!!! Да си здрава, много моменти на щастие и радост с прекрасното ти семейство!!! Да бъдеш много обичана и обгрижвана!  Heart Eyes

Инджи орхи е страхотна!  Heart Eyes
Ох, и аз се смях на момиченцето в локвата снощи, баш Мими...  Mr. Green
Жгмъци и на мен онова момиче от линка много ми прилича на теб,  Flutter  Hug
Миленски много странно това  смесото. В почивката казваш, че по-често ядеш, нямаш такива проблеми, а сега на всеки 4 ти ден имаш....Много, много странно...  Thinking
Ириниткеей  Heart Eyes много хубави емоции предстоят! Да са ти живи и здрави мама и тати, още дълги години да са си пдкрепа!  bouquet
Вангобии  Heart Eyes Heart Eyes

Хайде, дъжд пере тук, не може да се излиза, мноу тъпо.....
 Heart Eyes Heart Eyes на всички, до по-късничко  Hug

# 153
Жгмъц забравих,че трябваше да напиша, че наистина много приличаш на момичето от снимката Hug Hug Heart Eyes А Мими , която си ни намерила е сладурка, и тя се одобри Hug Heart Eyes

# 154
Катее, жива и здрава да си, много усмихната и щастлива! Весел празник!! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 155
  • Русе
Ааллооу, как върви петъчният ден?  Mr. Green

Хайде кафенцеее, в Словакия,  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 156
Джулс тъкмо си мислех  - дали не си се гушнала до Шушито и не си заспала, нали времето не става за разходка, но ме изпревари Hug Heart Eyes Благодаря за кафенцето, ще се разходим в Словакия Grinning Grinning
А иначе е много тихичко в темата - къде сте Уа hahaha hahaha hahaha

# 157
Здравейте момичета и момче,
днес по рано ще си тръгна от работа че леля ми има пра внуче родило се вчера и ще празнуваме.
Инджи, много красива орха  bouquet
Долче, бързо оздравяване на Долченцето  Hug
Кате, честит рожден ден  newsm59 newsm67 party023 жива, здрава и обичана  Hug
Много съм притеснена  Cry от няколко дни ме боли една голяма бенка и доктора каза че трябва да ходя в 5 Градска болница в София да ми я махат и че вероятно е тумор
На всички много  Hug Hug Hug

# 158
Вики, честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече здраве! Весел празник! bouquet bouquet
Ади, стискам палци да не е това което е предположил докторът! Hug Hug Няма ли вариант да си "закачила"/одраскала някак бенката и затова да те боли? newsm78
Иринита, и аз мисля, че е по-добре както сте решили- пък и така баба и дядо ще си чакат внучката и според мен ще им е по-вълнуващо! Heart Eyes
Инджи, голяма прелест, не съм виждала такава да продават, сигурно е рядка? Heart Eyes newsm78
Жгмъц, нИдей така за цвета на печката- те си го водят изискан цвят- мед (като медените съдове, да не вземеш да намразиш меда за ядене Mr. Green ). Crazy  hahaha
Жули, взимам кафенце Hug
Отивам да обядвам- ПЗ спагети с доматен сос, патладжан, моркови, лук и чесън. Без салата, че сложих повечко зеленчуци. Grinning За вечеря нещо сладичко и РЧШ. newsm78
На всички неспоменати  Hug Hug Hug

# 159
Ади да ви е честито бебчето Hug Heart Eyes, да расте здраво и щастливо Heart Eyes А за бенката - потърси второ мнение според мен Hug
Долче  Hugблагодаря, не мисля че е толкова рядка.

# 160
Ето ме и мен прекрасна бандичка! Hug

Кати, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и все така целеустремена!
Весел празник!
bouquet Hug Hug Hug

Аз не съм много режимна , не ям много, но смесвам.
Имам някакъв гаден +2кг. , но съм в МЦ и се надявам , че ще изчезне.
За всеки случай съм планувала Събота и Неделя разтоварващи дни. Единия плодов , а другия на айрян. Дали ще успея е друг въпрос.
Пак сме вкъщи с малчо. Няма и две седмици от предното му боледуване и от днес нова порция антибиотик Tired Tired Tired

Много  Hug на всички!

# 161
  • Русе
Джулс тъкмо си мислех  - дали не си се гушнала до Шушито и не си заспала, нали времето не става за разходка, но ме изпревари Hug Heart Eyes Благодаря за кафенцето, ще се разходим в Словакия Grinning Grinning
А иначе е много тихичко в темата - къде сте Уа hahaha hahaha hahaha
Heart Eyes Heart Eyes
Много тихо верно....  Whistling
Иначе туй упражненийци със шушито ей ся преди полВин час щях да го напрааа, ама огладнях....  Joy Joy
И отиде дрямката...... Обаче май се завръща....  Mr. Green

Ади и аз мисля да потърсиш второ менние, споко!  Hug

Долчее  Hug
Съншайн, да се оправя малчо!  Hug

# 162
Иринитка сори не знаех,че е на Тами newsm78 newsm78Веднага се поправям и извинения bouquet bouquet
                                                    newsm59 newsm59
 КАТИ ЧРД -да си жива, най-вече здрава и много обичана и уважавана от всички, на които ти
 държиш ! 48 години е много хубава възраст поне аз така усещам нещата #Crazy #Crazy

Ади с цялата си положителна енергия се надявам да няма нищо смущаващо  newsm10

Джули много красива Словения.Благодаря за кафето  Laughing

# 163
  • София
Поспах, сега съм като ударена с мокър парцал.  Mr. Green
Ще има палачинки за вечеря, размразявам си домашно мляко а в Лидл Нутелата е на прИмоция да знаете.  Heart Eyes
Инджи, много е красива орхата.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз искам да имам Ванда, но като им видях цифроманията едва ли скоро ще ме огрее, а са толкова красиви...
Джули, много красиво и в Словакия, много са симпатични дървените къщички.  Heart Eyes
Долче, не се научих да харесвам тези изискани неща, останах си проста мома, макар и "от заможните", както пише в статията.  hahaha
Ади, споко те всички бенки са тумори, въпроса е да са от добрите! И аз стискам палци, споко ЛЛ едва ли много разбира от тези неща.  Hug
Стреличке, и аз може да направя експеримента на Иринита/Тами, но още се чудя.  newsm78

# 164
Жгмъци аз съм много доволна защото + ми варират м/у 1,200 и 0,800. Sick SickДано и на теб да ти се отрази добре newsm10

Общи условия

Активация на акаунт