Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 3 за щастие!

• 39 879
  • 702
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Добрютро,
Пети, как можах да те забравя, да ти е жив и здрав порасналия младеж  bouquet
Ирка  Hugтака си е с петъчното кафе  Hug
Вангобче и аз провесвам език  до Жгмъци, искам малииини  Hug
Долче  Hug
На всички, бързо отминаващ и без нерви петък  Hug

# 136
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Heart Eyes Heart Eyes Кафе с целуфка, благодаря  Heart Eyes Heart Eyes

ВАНГОБИ  Hug Hug И аз си просвам езика до ДЕСИ - искам малииинкааа  Heart Eyes

ИНДЖИ  Hug ти ли питаше за МЖ  newsm78 - виж няколко поста по-нагоре  Hug Hug

Тази сутрин се успахме. Свършила батерията на телефона и аларма йок! Събудих се в 7.20  ooooh! ooooh! И последва едно състезание бързи, смели, сръчни. Но успяхме да стигнем до училище в 7.55  bowuu bowuu
Затова, за разлика от друг път, се върнах вкъщи, вместо да продължа към редакцията.
Хем да оправя леглата, но и да си сготвя. Правя си фусили с доматен сос за обяд.

Така. За днес менюто е следното: З - банан, О - фусили в доматен сос и салата моркови, В - козунак и РЧШ

О, без малко да пропусна да отчета, че махнах половината от огромния плюс - минус 800 гр.

Пожелавам приятен и ползотворен петъчен ден!!! Нищо че вали!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

# 137
  • София
Курдов, видя ли че нямаше нужда от нерви зарад плюса ?  Hug
А що е то фусили ?

# 138
Добро утро,
жгмъц, ей това
Скрит текст:
Аз на всичко макарони казвам, макар че и аз такива взимам  Joy
Видях и снимката, това момиче като теб  Shocked

Мимози, ама нищо не каза за скачането в локвата  hahaha

Болничките да се оправят  Hug

# 139
  • София
Стаси, ясно - макарони.  Wink
За момичето, да взема да пиша на Нешенъл да питам коя е момата, която толкова прилича на мен ? newsm78

Закусих аз една огромна и сочна круша.  Heart Eyes

# 140
Ир,Вангоби благодаря за кафето и малинките HugВангоби писах ти на лични newsm78

Отчитам вчерашния експеримент за успешен -300 гр. или 65.300 тази сутрин последно показа Кантарев.Оттук нататък де за варива ще ми бъде модификацията на Иринитка Hug

Днес въглехидрати :
З- помело
О - 3 филии хляб с лютеница
В - сладка,още нз какво ми се яде

Вчера с ММ на патерица празнувахме 8 март и новата ми колица,така че чудя на следващите варива белт.вечеря с 2 ракийки ли да или само с 1 newsm78
ПП фусилите са вид макарони Joy

Хубав ден до по-късно

# 141
  • Targovishte
ЖГМЪЦ  Hug Hug Ето ги, това са вид макарони - вече в кутията за обяд

Сега вече тръгвам към редакцията. Дано успея - от 9 съм. Иначе ме чака конско и мръсен поглед  ooooh!

# 142
Добро утро!  Grinning
Ирка, Вангобче разкошни.  Grinning Heart Eyes Hug
Долче ша му обясниш бе чадо.  Mr. Green Joy Hug
Жгмъцка кучо е супер.  hahaha Hug Hug
Курдов  smile3501  Grinning Hug
Деска, Стаситке, Миме, Жулиетке, Стреличке и всички други хубав и уютен ден!  Grinning Hug Hug Hug
И да почерпя - помъдрявам с още една година.  Joy Grinning Grinning

# 143
Добро утро!
Всички спят, тук е 8 ч и днес мъжете нямат срещи! Simple Smile
Стаси за скачането в локвата Иринита е казала вече No way Naughty
Кати, писали сме заедно, но се поправям! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! bouquet
Да си жива и здрава, да си много щастлива, да си много обичана от деца и любим....да получиш най ценните и значими 'подаръци' от живота!
bouquet  bouquet
За мен третата чиния! Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 09:26 от mimi.7299

# 144
  • София
Кати, ЧРД! Нека денят ти бъде изпълнен с усмивки, любов и смях! newsm38

Взимам цялата първа чиния.  Mr. Green

# 145
Добро утро Hug Hug
Вики ЧРД - желая ти да си много здрава, всички такива проблеми да са останали зад гърба ти, да си щастлива и  да имаш много мигове , кото карат дъха ти да спре

Мими  Hug Hug
Курдов Вики питаше за ТЖ, аз прочетох и много се надявам скоро и при нея да се подредят нещата Hug Hug А за минуса днес нали ти казахме Grinning
А снощи на концерта беше невероятна емоция, особено като излязоха малките от нашия ансанбъл Добруджа -  напълниха ми сърцето Heart Eyes Heart Eyes
Жгмъц ето я
Деси младежа пристигна ли Hug Hug
Добре ,че днес е петък Rolling Eyes Rolling Eyes
Моето меню днес ще е: З - банан;О - пак съм на зеле и цвекло;В - женско парти на заведение Crazy

Иринита сигурно ще стане чудесна тортата, изненадата ще е огромна.
Скрит текст:
По тоя повод си припомних 2010 на 10 март бяхме организирали със сестра ми събиране за 50 годишен брак на мама и тати(толкова ми липсва Sad).Но всичко беше тайна.На деня ги заведохме в заведението, където всички вече бяха там, наистина беше огромна изненада за тях.Направихме го така, защото тати вече беше болен Cry
Ох, изключих какво друго ще пища, после пак Hug Hug Hug

# 146
Вики, честит рожден ден  bouquet Hug
Да сядаме освен:

жгмъц, пиши, пиши и после сподели резултата
Инджи, много е хубава. Кой вид е?

# 147
  • Targovishte
КАТЕ  Hug Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си много здрава пожелавам! Много щастие и семеен уют!  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 148
  • Бургас
Добро утро!
Планът ми за деня рязко се промени.
Ще бъда на плодове, защото съм задържала един варел вода....или поне така ми се иска, след като видях показанията на кантара. Shocked

Liya, честита петичка Hug
Божеее, нали съм отвеяна кукувица, и се чудя онзи ден, защо Кати ми предлага да търся мъже в Гугъл newsm78 (Съвсем пропуснах са преследващите ни печки, мебели и т.н.) Долче, благодаря, че ме светна Hug
Вангобче, малините са един от любимите ми плодове. Винаги ми напомнят за дните от детството, прекарани в Смолян. В градинката на баба цъфтяха огромни хортензии и имаше малинови храсти. Ех, спомени, спомени.....дъх на малиново лято, домашно масло, искрен смях и безкрайни игри Cry

Стаситка, и аз точно товя щях да попитам Мимоз...За локвите премълча нещо...Но според мен е била едно много прилежно и спретнато момиченце Flutter
Жгмъци, ти си! Спор няма  Hug

Стреличке, Радвам се, че си доволна, но в името на точността трябва да отбележа, че модификацията на деня варива ми беше предложена от Тамара/Тами. Тя пише във ФБ групата.

Инджи
Скрит текст:
Ние  мислехме да не им казваме, че Силвито ще пристига от Англия и да се появи направо в ресторанта, но прецених, че са по на 79 години и понякога дори една такава силна положителна емоция може да има неочакван ефект.

Кати, Честит рожден ден, приятелко! Желая ти да запазиш духа си, оптимизма си и обичта навсички около теб!  newsm59 newsm59 newsm59

# 149
  • София
Добро утро!

Кати, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и щипка късмет  Hug bouquet Весел празник!
Петя, честито да е твоето момче! Извинявай за закъснението.....да е здраво и много щастливо  Hug bouquet
Ир,Вангоби благодаря за събуждането  bouquet
Курдов, честит минус  Grinning
Долче, бързо оздравяване на Долченцето  Hug
Деси,Мими, Стреличка, Жгмъци, Инджи, Иринита, Джулс, Деми и на останалите неспоменати много  Hug

Моята драма с 90ДД продължава....Проблема, който имах по време на 2-рата врътка след консумация на месо да имам ужасни болки в корема се появи отново.След вечерята, която беше пил.пържола на скара и салата АГ+домати и краставици не можах да се помръдна с часове. Толкова силно ме боля корема.....в почивката нямам този проблем. Тогава косумирам и по-често месо всеки 2-ри или 3-ти ден. Искаше ми се поне месец да я направя- за стягане на редиците, защото се отпуснах напоследък .....а сега съм в чуденка дали да продължавам. Притеснявам се, че ако мина само на яйца и млечни, след това ще ми е много трудно с месото.

Менюто:
З-банан
О-боб+салата домати+ФПХ
В-леща+салата домати и краставици

Лек петък  Hug

Общи условия

Активация на акаунт