Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 3 за щастие!

• 39 873
  • 702
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Ауууу, прекрасни писания, Утивам да приспивам шушито, и аку не заспа с нея, ша ва вида убу....
БраУс за утчетити!!!  Heart Eyes  Heart Eyes
Кате, права си, кат седнах и един апетит дойде, че и Спаса с него, ама не съм й угаждала много... Mr. Green
Десии, не се пртеснявай, лесно е да говоря ама... Hug  Hug

# 121
Жгъцко посмях се преди сън  Laughing,благодаря ти,чудесна Мими си открила!
Аз утре със сигурност съм с голям минус,познайте забравих ли да си взема пробиотик с АБ-то  Mr. Green.Както и да е  ooooh!,вече пих,дано подейства,че ми отиде романтичния уикенд  Joy.
Лекинка  Hug.

# 122
  • София
Мамексче, пробиотика не се пие заедно с Аб-то, а с поне 2 часа разлика за да не убие бацилите Аб-то.  Hug

Joy Joy Joy Joy
В първата част е същинско Мими, обаче да се бухне в локвата???  Наш'то Мими??? No way Joy Joy Joy

Това е, когато е била малка и лекомислена, сега нме би се бухнала многУ яснУ.  Laughing Mr. Green

# 123
  • Русе
Мамексче, пробиотика не се пие заедно с Аб-то, а с поне 2 часа разлика за да не убие бацилите Аб-то.  Hug

Joy Joy Joy Joy
В първата част е същинско Мими, обаче да се бухне в локвата???  Наш'то Мими??? No way Joy Joy Joy

Това е, когато е била малка и лекомислена, сега нме би се бухнала многУ яснУ.  Laughing Mr. Green
Чак сега го видях  Joy Joy Joy Благодаря, Жгмъци  Hug чудна е!

# 124
# 125
Ехееее, Жгмъцка, много сте ме уцелили....имам снимка като малка, ако мога да я открия ще ви я кача, на раменете на дядо ми....с точно същата прическа! Simple Smile
Вечерта беше прекрасна....в малко ресторантче на площад Шарл де Гол ! Simple Smile Неверятно уютно, а хранатааа, ох, ох, тая Франция ще ме довърши! Simple Smile

# 126
  • София
МимиHeart Eyes споко пак ще се върнеш в моята група след Париж. Wink

А пък днес една позната ми пуска този линк с текст:
"момичето на снимката поразително ми напомня на теб!"  4470

# 127
От заможната класа  Joy Joy

# 128
  • София

Ми да.  Mr. Green

Ох, гладна съм, но няма какво да изям, така че няма опасност да прегреша.  Wink

# 129
От заможната класа  Joy Joy

Ми да.  Mr. Green

Ох, гладна съм, но няма какво да изям, така че няма опасност да прегреша.  Wink
И на мен ми прилича на теб, може би си била такава като малка!  Heart Eyes
Момичета заспивам, уморена съм! Simple Smile
Лека нощ! Heart Eyes
Жгмъцони, верно ще се включа към теб! Simple Smile

# 130
  • Sofia
Банда, ядете ли, ядете ли  Mr. Green
Аз много-много не ви наобикалям, щото само за префърцунени манджи мислите, за лЮкарства и даже и за чужди мъже  Rolling Eyes Shocked Stop Laughing Joy А аз лесно се подвеждам  love001

Начи днес най-после видях 5-ичката  newsm68 - 59.800, ама после се накупонясвах и утре пак ще е шейсе, но важното е, че се появи  Laughing

На всички много кис и гуш, а на тези в Париж да кажат не само за манджи и гледки, а и за романтиката, щото аз съм ходила два пъти с кака и нищо не знам за романтиката в Париж, освен за едно докторче фино, нежно, с шалче и очилца  Laughing Ама ядзък - тогава бях младоженка и само така за спорта си покомуникирахме и щото другите не щяха да говорят английски  Laughing

Поздрави и минусчета  Hug Hug Hug

# 131
  • Калифорния, САЩ
    Не съм ви чела, сорри!  Hug Hug Hug

# 132
Ох, Жгмъц, така съм се смяла с този линк с момичето от заможната класа hahaha hahaha hahaha И на мен ми прилича на теб Hug
Банда, прочетохте ли този абзац от линка, а? Mr. Green hahaha Като за нашата групичка е Laughing
Скрит текст:
"Най-популярната форма на обществено забавление е седянката. Тук се събират младите мъже и жени от селото и съседните стопанства. Те са наглеждани от някоя стара жена, която се тутка из къщата и вари каша, с която да нагости гостите. Младите хора седят в кръг около откритото огнище, Стойко до неговата Кица, Василка притисната до Нанчо; всеки младеж търси своята девойка. Тогава някой запява куплет от песен и като свърши, всички подемат припева; друг продължава, като използва стар куплет или - ако иска - съчинява нов; после пак следва припев. Това продължава, докато не се каже всичко, което искат да изразят."  Mr. Green
Мими, и аз съм в отбора на неядящите (и никога не опитвали) охлюви Laughing Мама като младо момиче е работела във фабрика за охлюви hahaha Но масъце с чесън няма да откажа Mr. Green Я кажи за романтиката, нищо не казвашп за ТМ?? newsm78 Laughing
Сиси, аз преди години така говорех на мама нещо за нашата печка в БГ....и неусетно я нарекох готварска мечка Mr. Green Mr. Green Оттогава като се сетя и се смея със сълзи- благодаря, че ми напомни Hug
Детето като се събуди беше с 38,8 Crazy Но пък и аз го очаквах, защото тя като заспи преди да вдигне Т се събужда добре затоплена Laughing Свалихме я бързо. Peace Правихме инхалация, давах сиропите, заспа в полунощ Shocked Shocked Дано утре не ми "цъфне" рано, че няма да е на ДГ, а аз си мих косата досега и преди 3.00 едва ли ще заспя... Crazy newsm78
Ир,  bouquet
Вики, това да търсим в Гугъл мъже е чудесно решение против нападения от кафяви печки и пръстени с камъни Mr. Green Обаче ако ММ започне да ги вижда тези мъже на неговия лаптоп доста ще се замисли hahaha... hahaha
 Hug Hug Hug

# 133
  • София
Добро утро,  Hug
Ир,  Hug
Много по диагонал ви четох и само на бързо:
Деми, Hug стискам палци скоро да се похвалиш, че сте здрави bouquet
Пете, Hug да ти е живо и здраво мъжлето bouquet bouquet bouquet
МимиHug Hug Hug
Мамексче, Hug да минава бързо и на теб bouquet
На всички останали  Hug

# 134
  • София
Добро утро Simple Smile
Жива съм!
Ама какъв дъжд плющи, ужас.  ooooh!
Долче, като нашата седянка.  Laughing Да оздравява Долченцето!  Hug
Иначе за пчеката ко да ти кажа, недоумявам кой мозък е измислил този цвят "бебешко аки" и то за готварска печка ?  Crazy А пръстени да ме преследват нямам против, въпреки че не нося.  Mr. Green
ИркаHug
Вангоги, направо ме уби с тези прекрасни малини.  Heart Eyes Сега съм така :
 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт