Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 3 за щастие!

• 39 813
  • 702
  •   1
Отговори
# 105
  • Targovishte
Добра да е вечерта ви, банда  bouquet

Днес толкова много работа имах, че в офиса си бях за не повече от две цигари време, седнах си на г...а чак на вечеря  ooooh! ooooh! ooooh!

Иначе съм абсолютно режимен. Обедната кутия я опустоших в колата. Просто спрях на една отбивка и ядох.
Обаче боба е станал многоооо лют. Сложих една мноого мъничка люта суха чушка вътре и реших че няма да се отрази кой знай колко. Ама не познах. Добре че малката си хапва люто. Изяде купичка боб с две филии хляб, направо не мога да я позная - пу, пу.

Сега ме чакат купи, чинии за миене, ще гладя малка рокля за утре, трябва и прането да прибера  ooooh!

ПЕТЯ  Hug Hug да ти е живо и здраво момчето!!! Много да те уважава и да се подкрепяте!!!  bouquet bouquet

Айде до по-късно, таман и МИМИ ще ни е написала следващия си разказ . Аз така и на живо не съм ги виждал онези уреди от ресторанта, приличат ми на уреди за инквизиция. Как ли пък се борави с тях  newsm78

Рапорт даден!!!!  Mr. Green

# 106
  • Targovishte
Оооо, МИМИ-то вече писала. Благодаря ти!!! Златна си. Мислено се разхождам и аз там  bouquet bouquet

# 107
Оооо, МИМИ-то вече писала. Благодаря ти!!! Златна си. Мислено се разхождам и аз там  bouquet bouquet
Курдов, дано някога се случи, ще го оцениш! Simple Smile

# 108
  • Бургас
Да  се отчета и аз.
Нали помните онази постна манджичка, която спретнах в понеделник - патладжан, тиквички, морков, зелен пипер, чесънче....Емииии, много вкусна съм я сготвила. Иде ми да се целуна, обаче после няма кой да бърше огледалото Joy
Та, вечерята ми беше зелена салата с риба тон и малко от зеленчуковата яхния.

Деско, утре ко ши идем newsm78
З - ясна, или ябълка или банан
О - имам останала киноа със зеленчуци. Ще взема да я оползотворя, да не стане зян.
В - салата и нещо млечно.

Бандичка,
Скрит текст:
Чаволинка се прибира утре, Сис от Англия каза в събота, и вечерта се събираме голямото семейство за празника на родителите ми. В голяма еуфория съм и ми е много гот! Дано сладкарската фирма се справи с тортата - голяма изненада ще бъде. Поръчала съм я със снимка от сватбата им. Но тъй като е черно бяла и е сканирана от снимка, правена преди 55 години, не знам как ще изглежда.
Такива ми ти вълнения около мен.

Курдов, нито уредите искам, нито оуюливити hahaha Как е ТЖ? Посвикна ли?

# 109
Мими,  Heart Eyes Радвам се, че си прекарваш така добре!
Жгмъц, благодаря ти, че ме развесели bouquet Смях се със сълзи, но сигурно на теб не ти е било смешно Blush Но си представих как те е нападнала кафявата ни печка Mr. Green hahaha Joy А представяш ли си на мен като ми се налага всеки ден да я виждам по безброй пъти, а?! Crazy Crazy
Скрит текст:
Това чудо с тази ретро визия даже няма тавичка за фурната, само една грил решетка и толкоз. Доставили го с един дефектен (неработещ) котлон, едното "копче" отпред (за същия дефектен котлон Mr. Green ) само се откачи и падна, вратата на фурната някой "гений" от Делонги я е направил изпъкнала, та да се цапа възмоцно най-лесно....Вероятно и същият "гений" е кръстил моделът на печката...."смарт" smile3532 smile3532 smile3532
А после гледам, че и Мамексчето го нападнали и печката, пръстените.... hahaha
Деми,  Hug Hug  bouquet Ще чакаме нормално включване и дано да нямаш повече притеснения. bouquet Сладкишът с майонеза беше много известен в един форум където пишех преди години Laughing , много го обичам. Heart Eyes
Сиси, и аз не мога да изям половин буркан мед.....освен ако не е на меденки Embarassed Laughing Меденки с глазура шоколад..... Heart Eyes
Скрит текст:
А детето...хм, сутринта учителката е пратила съобщение на ММ, че и е подуто окото и ако можем да си я вземем, но телефонът му точно днес беше изключен  ooooh! Май е с някаква температура- съдя по това, че като се прибра яде малко и поиска да спи, а тя от години спи само когато е с Т....или много рядко ако аз легна с нея.....Не ми даде да меря Т, заспа, а сега ми се струва по-топла- но и се спи, хич не ми дава да и премеря температурата Crazy За сиропа Проспан и за капките за нос поне се спогодихме... Whistling Пъпки обаче от варицела продължавам да не виждам....Чудя се дали въобще е възможно да кара варицела без пъпки и само с хрема, Т и кашлица- според мен, едва ли..... newsm78 Но.... Thinking
Курдов, и ти като работна Тудора bouquet Laughing
Жули, тук в супермаркета продават много готино сладко от череши Laughing
Иринита, не се съмнявам, че тортата ще е уникална bouquet А за дъщеричките е ясно, че ще ти се стопли майчиното сърце Heart Eyes

# 110
  • Targovishte
ИРИНИТА  Hug И аз не ям олЮви. Бях може би в детска градина, когато баща ми и кака ми си варяха охлюви. Това е непосилна за мен воня. Изповръщах се и така не съм и опитвал. Това е единственото нещо което не ям. Ако така ми воняха повечето неща - сега нямаше да съм на режим, но не би-...
Моята жена
Скрит текст:
още не е свикнала. Напротив. Нервничи, скучно й е, абе на чуждо място е. Все още не е почнала работа за постоянно, а е на повикване, което още повече я нервира. Синът чака близо  5 месеца докато получи постоянен договор. МЖ иска да си намери и квартира, за да си е отделно. Обаче в повечето слчуаи искат капаро за два-три месеца напред. А това са пари, които нямаме. Така че й се налага да остане у брат си и да чака да започне работа. Страшен кръговрат.

ДОЛЧЕ  Hug Hug

МИМИ  Hug Hug Знам че ще стане, ама някога, не сега  Hug Hug Hug

# 111
Мими, и аз мислено се разхождам с всеки твой разказ. Heart Eyes

Долче, дано оздравява малката, може да е настинка.

Демии     Hug
Притесняваш ме..

Жгмъци, за отводняване пробвай 1 чай от Била "чай за отслабване" към 1,50 струва, със сена, водорасли и забравих какво.

Аз чета кафява МЕЧКА, а то било печка.  Joy

Жулс, Иринитка, Курдов, Мамекс, всички  Hug

ПП И аз не ям охлюви, 1 път вкусах рапан, не ми хареса.

# 112
Момичета, Курдов, грешите за охлювите, това е най чистото животинче, яде само трева....има само месце мускул, като рапанче е! Като разгледах черупките, не са от нашия вид, при нас ядливи са    Helix lucorum ,лозов охлюв  и  Helix pomatia, градински охлюв, тук видът е друг! Смрад няма, а черупката е пълна с масло, овкусено с чесън! На мен толкова ми харесаха, че ми поръчаха още една порция! Simple Smile А пък как вървят с червено виноооо!

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 20:37 от mimi.7299

# 113
И аз да се отчета.  Grinning Хапнахси по менюто, но с течностите на плодов хич ме няма.  Embarassed Едва литър съм до тук. Ще пия още 2 чая те поне малко да наваксам.  ooooh!
Инджи смени магазините.  Joy Hug
Сиси харесвам го помелото.  Mr. Green Hug
Жгмъцка е как за палачинки ще си утепана.  Joy Heart Eyes Hug
Деми ще наваксаш. дано скоро всичко е наред.  Praynig Heart Eyes Hug Hug
Мамексче днес и утре съм си в къщи плътно та затова. Иначе беше супер. Simple Smile Събрахме се всички и беше много весело. После младежите излязоха към девет, взеха и малката и ни оставиха ергенски.  Joy
Иринитке търси мъже с Гугъл и те ще те преследват.  Mr. Green Joy Hug
Петя,  Grinning Hug Hug
Жулиетке седни да апнеш и апетита ши доди веднагически.  Joy Heart Eyes Hug
Миме ти колко пи от ферментиралото та ги аресваш вече?  hahaha Joy Joy Hug Hug
Курдов трудно ти е без ТЖ. Как е тя?  Hug Hug
Долче бързо да се оправяте. Hug Hug
За утре:
З - 2 кивита
О - яйца на очи
В - неясна
Сядам с чайче и червените шапчици. Хубава вечер.  Grinning Hug Hug

# 114
Добра вечер  Hug,
Вече сме с очила зе четене, гледане на телевизия и писане  Sad
С яденето съм мазало, от понеделник съм пак в редиците  #2gunfire
В събота ми обещаха някакво нова диета и ще я споделя с вас  Wink
Стреличке, без аварийно каране на новата придобивка  car003
Дъщеря ми започва да кара курсовете от 20 март и ако вземе книжка ще има и тя кола  Joy
Петя, да ви е много щаслив порастналия младеж  #Crazy Hug
Мамекс, много свежарски маникюр  Hug
Инджи, само да ви радва бебчето  Hug
За сега толкова утре пак  Hug

# 115
  • София
Здрастииии Simple Smile
Моята вечеря се проточи, започна на спирката с оризови бисквити, ама много странно имат вкус на пуканки. Бяха натурални, без грам сол. И като пристигнах имаше някаква драма, та успях да хапна едни картофи час по късно...
Кати, след безсънна нощ е много вероятно да съм утрепана, то си е съвсем реално, защото хотела е пълен има и някакъв купон, който ще продължи до незнайно кога.  Confused

Ще ви нагледам пак Simple Smile

# 116
  • Бургас
жгмъци, лека работа! Hug

Аз в момента съм на чай food010

# 117
  • София
Благодаря!  Hug
И аз съм на чай.  Wink

Попаднах на Мими, като малка.  Heart Eyes
Скрит текст:
Laughing

# 118
  • Бургас
 Joy Joy Joy Joy
В първата част е същинско Мими, обаче да се бухне в локвата???  Наш'то Мими??? No way Joy Joy Joy

# 119
  • Русе
Привет бандичка,
И аз в групата на чайчетата  Hug
Четох, четохм простирах и ... забравих какво щях да пиша  Embarassed
Мимчо , чуден е Париж, но за охлювите - не знам дали ще се прежаля  Whistling
Деми, този сладкиш съм го правила преди мнооого години и бях го забравила, но ММ видя снимката и ... познай - сега ще трябва да го правя  Joy
Жгмъци, отивай и ти на купон с другите  Mr. Green
Ириниткей, ще ти се напълни сърчицето  Hug
Мамексче, оправяй се по-бързо Hug
Долче, дано Долчебцето да се почувства по-добре като се наспи  Hug
Кати, младоженци казвап снощи, а  Flutter
Джулс, Будапеща много ми хареса, но беше само за ден и съм си обещала да отида пак, но в топло време.
Деми  Hug Hug Hug
Мен ми е доста нервно
Скрит текст:
младежът понеже утре няма занятия пътува към девойката в другия край на Англия. По магистралата има катастрофа и от 4 часа виси в задръстване, което означава, че вероятно няма да успее да хване последния автобус в 00 часа (понеже сменя в Лондон) и следващия е в 6:30  Sad Нищо не мога да направя, освен да се притеснявам...

Общи условия

Активация на акаунт