Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 3 за щастие!

• 39 809
  • 702
  •   1
Отговори
# 90

Абе хора мен ме е "нападнала" кафявата печка на Долчето, откакто ни я показа тъпите бисквитки все ми я предлагат, няма отърване. Друг има ли този проблем ? Как да се отърва ?
hahaha Joy Joy
и аз така,докато не рових в един сайт обувки..дръндрън,сега обувки ме преследват  Laughing.А пък онези пръстенчета с камъчета,дето Долчето пак беше показвала месеци наред ме преследваха,остави другото,ама и бижута с камъни не харесвам  Mr. Green.
Инджи лебеца е на Савимекс.
Кате днес вече се включи адекватно,не като последните дни телеграфно  Hands Clap,казвай за снахичките,биват ли,как изкарахте?

Много пропускам, много изпускам, но се извинявам за това  Hug
Деми нали знаеш че няма нужда от извинения  Naughty-важното е детенце да се оправи,пък после ще наваксваш,ние си знаем  Mr. Green.

# 91
  • Бургас
Иринитке, навитак съм, само да е хубаво времето, че дребоса е залепен за мен, т.е с него трябва да съм. Wink
Е, как без мамин, златен  Hug
Demmy, според начина ти на писане явно притеснението ти е голямо! Ако трябва да помагаме с доктори, казвай! Иначе, дано бързо до минава и да се успокои душицата ти! Hug

Мен пък ме преследват мебели, що ли Thinking Mr. Green Joy

# 92
  • Оптимист по принуда
Мамексче, оздравявай  Hug
Жгмъци, горе вдясно на рекламата има едно триъгълниче и едно х-че. Кликаш на триъгълника=>не показвай тази реклама.

# 93
  • Оптимист по принуда
Скрит текст:
Ще ме разплачеш, ей  Hug Благодаря ти, толкова ме трогна, надявам се и се моля да не се налага  Praynig Hug Hug Hug Hug

# 94
Благодаря момичета,аз само дето не се чувствам болна,а все едно съм прекалила с плуването в морето  Mr. Green /ще ми се  hahaha/,заглъхнало ми е ухото и малко по-зле чувам.Иде ми да поскачам на един крак да излезе водата  girluu.

# 95
  • Оптимист по принуда
Благодаря момичета,аз само дето не се чувствам болна,а все едно съм прекалила с плуването в морето  Mr. Green /ще ми се  hahaha/,заглъхнало ми е ухото и малко по-зле чувам.Иде ми да поскачам на един крак да излезе водата  girluu.
ами имаш тротинетка, време ти е за такова  Wink Hug Hug Hug

# 96
Деми  Hug Hug Hug липсваш ни, хайде вече да е минало заминало и да сте добре Hug Heart Eyes
Мамекс така няма да чуваш Дюраселите hahaha hahaha, майтапа настрана, но е много гадно изпитвала съм го, но ще мине Hug Heart Eyes Ще го пробвам този хляб на Савимекс Mr. Green

# 97
  • Русе
ами имаш тротинетка, време ти е за такова  Wink Hug Hug Hug
Joy Joy
Ох, представих си Мамексчету с туй да подскача, не че няма да й ходи.....

# 98
  • София
Мамексче, оздравявай  Hug
Жгмъци, горе вдясно на рекламата има едно триъгълниче и едно х-че. Кликаш на триъгълника=>не показвай тази реклама.

Жива да не бях!  ooooh!
Много голямо благодаря!  newsm51

Скрит текст:
За малката ми беше неудобно да предлагам помощ, явно не искаш да споделиш и не искам да нахалствам.  Hug Hug Hug

# 99
  • София
Момичета, благодаря на всички още веднъж за прекрасните поздрави! Hug

Мими, страхотна програма имате! Наслаждавайте се на макс! Hug (А къде не ти харесва храната на теб? На мен на повечето места, на които съм ходила, все ми е харесвала...  Embarassed)

Джулка, благодаря за кафенцето в Будапеща! Hug

Кати, много сладурска тая снимка с фъстъците!  Heart Eyes

Менюто ми за днес, белтъчен ден: з: ябълки; о: свинско филе с броколи и зелена салата; в: телешко варено без картофи и домати за дояждане.

На всички - приятна вечер! Hug

# 100
Ееееее Деми опасна си  hahaha Joy Joy!
С удоволствие бих пробвала,но коУенцето ми още не е за тези изпълнения   Flutter

# 101
  • Оптимист по принуда
Момичета, вчера в кукъра си изпекох този кекс, май прилича на фъджа на Жгмъци. Разделих на 2 блата и намазах със сладко от череши. Пробвайте  Hug

Жгмъцка,  Hug
Мамекс, като мине колянцето, тогаз  Hug

# 102
  • София
Деми, снимката ме застреля!  Heart Eyes
В моя сладкиш обаче има масло, което придава уникален вкус.
Този също изглежда умопомрачителен.  Heart Eyes

Аз тряба да се оправям за работа.  Tired

# 103
  • Русе
Момичета, вчера в кукъра си изпекох този кекс, май прилича на фъджа на Жгмъци. Разделих на 2 блата и намазах със сладко от череши. Пробвайте  Hug
Уххх....... #Crazy
А уж немам апетит.... Whistling
Адреса давам за едно бурканчи сладку ут чирешки, може и двечки..... Flutter  Heart Eyes  Heart Eyes
Аз предлагам компоттт от грозде,  Rolling Eyes , кисели краставички, бобена салата, пуйка, сичко думашну, в буркани.... Mr. Green

# 104
Привет банда! bouquet
Виждам добре си лафите! И кафенце на хубаво местенце! bouquet
Днес бяхме на Мон мартър, толкова мечтаех да видя мястото....на един хълм с прекрасна гледка, на всяка крачка художници, малки улички , кафенца! Simple Smile Прилича малко на Созопол...кварталът на френските художници и поети, бохеми! Имаше желаещи да ни направят портрет! Чаровно, романтично....после хапнахме в едно малко ресторантче....патешко конфи и разбира се по чашка вино! Вече взех да харесвам парижаните, с шалчетата и тънките очилца! Simple Smile
Еййй много ще ми липсва този режим в България! hahaha
Пете, не харесвам храната в Барселона, Швеция, САЩ, Румъния, Турция! Е не всичко де, но повечето неща! Снощи ядох крем брюле, Shocked в България не го ям, тук беше невероятен, мирише на масло, коричката божествена!  chef
Хора, замисли се, че ще стана сто килца ако живея тук! hahaha
Деми да свършват тревогите ти!
Кате, браво, пак стана работеща жена!
Инджи, дано успеем да видим и Версай!
Иринита ме поздрави с песента Парижки нощи....точно в целта! Simple Smile
Още не ми е залипсвала Родината....само домашните! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт