Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 3 за щастие!

• 39 788
  • 702
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе

Иска да каже, че днес сервитьорката се бави с кафето  hahaha

smile3521 четеш ми мислите Стаситке
Мноууу ва разглезих аз, малку да закъснея и хоп, кръчмата ша сменя.....  Crossing Arms  Mr. Green  Joy
 Hug

За Микомакса, според мен с първото го почвай. Не ми се е налагало, не знам ама, логично мий туй...  Flutter

# 76
Тъй,тъй,с хубавото бързо се свиква  newsm47.И аптекарката ми каза с първото,логиката ти е добра  Peace.

# 77
  • Русе
Тъй,тъй,с хубавото бързо се свиква  newsm47.И аптекарката ми каза с първото,логиката ти е добра  Peace.
bowuu  Hug
Скрит текст:
Е, нал съм учила и сичко заедно със зъбарството, предписвам и антибиотик понякога заедно с антимикотично, както и други лекарства, обаче нещо тренинг изгубвам, тряа да са замислъ пу въпросъ...  Whistling

# 78
Мамексита, има сурови фъстъчки в големите супермаркети, където седят био и сурови ядки. Мисля, че по пазарите също има.

Е, Жулка, накрая в 10 ще те чакаме с първо, пък после с второ. Много работа ти се отваря  hahaha

# 79
Джулс и в Будапеща трябва да се ходи Hug Hug Благодаря за кафенцето Heart Eyes
Мамекс маникюра ти е много свеж Hug, бързо да се оправя ухото Hug Радвам се ,че си харесала хляб от нашия град със затихващи функции Mr. Green Mr. Green Аз не съм попадала на такъв newsm78 Рядко купувам, по- често си го пека аз.Сурови фъстъци и аз от пазара си купувам.
Иринита  Hug Hugние се надяваме в края на концерта да излезем и да потанцуваме заедно с тях, да видим Crazy

# 80
  • София
Аз пък не обичам фъстъци, преяждала съм като дете с тях. Хапвам веднъж годишно, евентуално.

Мамексче, много свеж маникюр.  Heart Eyes
Оздравявай!  Hug

Джуле, аз напоследък съм се затъжила за Атина, пак ми се ходи там ?  Mr. Green

# 81
Жулиетке грабвам чистото и сядам под червената тента.  Mr. Green Grinning Hug
Мамексче жесток маникюр.  Grinning Heart Eyes Hug
Иринитке не е от сладкото- вода е ши знаиш.  Mr. Green Heart Eyes Hug
Миме обикаляй повечко по магазините и 5 кг няма да са на тебе, а в багажа.  Joy hahaha Hug
Стаситке  Joy Joy hahaha Hug
Стреличке много на душмани.  Mr. Green Joy Hug
Инджи Мамексчето ти показа ваш лебец.  Joy hahaha Hug
Жгмъцка оставчш ги викаш за него.  Joy Joy Hug

# 82

Инджи Мамексчето ти показа ваш лебец.  Joy hahaha Hug

Да, Вики Hug, но изглежда в магазините в които аз пазаря няма такъв Laughing

# 83
Петя, да ти е живо и здраво момчето, мн да те радва!

Мамексче, да оздравяваш!  Hug
Деми, как стее??
Долче, все си мисля, че ще ви се размине шарката.
Жулс  Hug мерси за кафенцето
Стреличке, Иринитке, и аз се чувствам така, макар да не ви познавам лично, всички вас!
Вики, пак ли помело? Готини ли са снахичките, как мина снощи?

Аз като спрях цигарите, преди няколко години и качих 10кг, бях свикнала да ям като ми е нервно, яко пакетирани боклуци - джънк. После преоткрих любовта ми към ядките, всякакви ядки, обожавам! Предпочитам да прегреша с фъстъци например, отколкото с чипс.
Сурови купувам от плод - зеленчука до нас.

Днес съм на макарони с дом.сос (огромно количество  Blush) + малко от любимото ми сладко от смокинки
Скрит текст:
Знаете, че не съм много по сладкото, предпочитам соленко. С риск да ме помислите за ламя, ще ви призная, че мога да изям на 1 път цяло бурканче сладко от смокинки или половин буркан (голям) с мед..

Утре ще съм на микс от зелена салата, АГ, домати, репички + ядки.

Мимии, разказвай още!

# 84
  • София
Сиси, не си единствената ламя, няма да кажа какво мога да изям, че ме е срам.  Blush
Аз от ядките харесвам бадеми и лешници, като вторите ги предпочитам в комбинация с шоколад.  Mr. Green

Утре мисля да правя палачинки за вечеря и спагети за обяд, дано не съм много утрепана след нощната довечера.  Praynig

# 85
  • Русе
Скрит текст:
Знаете, че не съм много по сладкото, предпочитам соленко. С риск да ме помислите за ламя, ще ви призная, че мога да изям на 1 път цяло бурканче сладко от смокинки или половин буркан (голям) с мед..
Чак ми стана лошо от това количество, особено от меда....  Mr. Green БраУс!  Hug
Аз ни моА толкуз.... Whistling
Кате, Инджи  Hug
Е, Жулка, накрая в 10 ще те чакаме с първо, пък после с второ. Много работа ти се отваря  hahaha
Joy Joy
Даа.....

Скрит текст:
аз днес ко ша ям, ни знам. Варени ица ядох за закуско-обяд, намазани с крема сирене и масло, краставица, В-риба и броколи с масло и лимон

# 86
  • Бургас

Стреличке, Иринитке, и аз се чувствам така, макар да не ви познавам лично, всички вас

Sisi,
само да се завърне мома-французойка е веднага ще ти решим част от този проблем. Ти нали си от Бургас?
Както съм се наела с организаторски задачки веднагически ще спретна една запознавателна среща. Heart Eyes

# 87
  • София
Ох, сега ми се прияде сладко.  ooooh!

Абе хора мен ме е "нападнала" кафявата печка на Долчето, откакто ни я показа тъпите бисквитки все ми я предлагат, няма отърване. Друг има ли този проблем ? Как да се отърва ?

# 88
  • Оптимист по принуда
Здравейте, бандичка  Hug
Жгмъци, благодаря за темата  Hug
Стреличка, Иринитка, аз се чувствам също така  Hug
Благодаря, че ни мислите, не смея да се зарадам, надявам се да минава вече  Praynig
Петя, честит ти рожденик  bouquet Жив и здрав да ти е  Heart Eyes Hug
Инджи, честит ви малък юнак, да расте безгрижен и щастлив  Hug bouquet
Много пропускам, много изпускам, но се извинявам за това  Hug

Много целувки на всички  Hug

# 89
Жгмъцка, Жулс  Hug

Иринитке, навитак съм, само да е хубаво времето, че дребоса е залепен за мен, т.е с него трябва да съм. Wink

Демии  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт