Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 3 за щастие!

• 39 764
  • 702
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Ауууу, писали, писали..... Кеф ми е да чета, чак кафето ми свърши....  Whistling
Мернах и еднъ уФСъ..... Mr. Green  Joy
Мамеекс, опасна си,  Hug

И аз обичам орхита, ама само да ги гледам отстрани, досега не съм имала, щот ще я уморя, дано с времето заприличам на свекито ми, щот тя е магьосница с цветята, сега имам едно цветенце и си го къткам, дано не го убия....  Flutter

Орехи много обичам.  Crazy

Пете, да е жив и здрав синът ти! Много щастие и успехи!  Heart Eyes  bouquet

Тъйй, друго ко да кажа...Нема ново при мен, снощи не съм муала много, Ф то си изпих като добро дете,  Mr. Green , хапнах мезенца, и туй.... Whistling

Мнооооогооо  Heart Eyes Heart Eyes на всички!

# 61
Петя да ти е живо и здраво порасналото момче bouquetДа постигне всичко което иска от живота Hug
Отлитам по задачки-закачки Rolling Eyes
До после Embarassed

# 62
Жгмъц, приятел в нужда се познава Mr. Green Мерси за орехите Hug Свършиха ми, а и аз много обичам (напоследък като ги хапвам все се сещам за детенцето на Ир, с алергията към орехи Confused ) Heart Eyes
Жули, водиш ме по брой на цветя Mr. Green Но аз засега нямам нито едно, за да ги предпазя от грижите на свеки Mr. Green hahaha Но никога не е късно да станем магьосници като твоето свеки Mr. Green Laughing
Стасииии, аз ходя в Лидъл, но само когато съм си в БГ, за съжаление... Rolling Eyes Тук ми е далеч Crossing Arms , ако си направят един онлайн сайт за поръчки би било супер (както имат немски такъв) Mr. Green

# 63
Петя да ти е жив и здрав и много успешен!  newsm59 cook Tada

Направих си един чай и сядам да ви чета.  Mr. Green Heart Eyes Hug Hug

# 64
Жгмъц-и  Hug Hug
Добре върви, не ми се дояжда нито месо, нито мляко (за сега) ама то е рано още, де Simple Smile Не се тегля ...чувствам се добре  Praynig Praynig
Снощи и аз посмесих, но малко като количество... Mr. Green Mr. Green
Баща ми ..минал през някаква пекарна и ми донесе лимецов хляб ..хареса ми, малко е твърдичък, но само отвън, и накиселява заради кваса ...ям го само на закуска по 1 филийка  Mr. Green Mr. Green Ям около 5 пъти на ден ...правя втора закуска с ядки (около 30 гр.) и обядвам без салата, която ям като следобедна закуска ... Flutter Онази вечер хапнах крем супа от бял боб ...беше направено като боб чорба, но аз я пасирах  Mr. Green Mr. Green и поръсих с магданоз  hahaha По принцип от бобовите качвам от леща и засега я избягвам ...вчера си правих салата "табуле' за обяд с киноа  Blush
До сега бях на лекарства заради болестите, сега вече не приемам нищо освен витамини за имунитета  bowuu Макар че съм чувала, че и от тях се качва  #Cussing out Надявам се да издържа  Praynig Имам още доста време  ooooh! ooooh!

# 65
  • София
Момичета, страхотни сте! Hug Много ви благодаря за хубавите пожелания! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 66
Хайде и аз да се включа, на пета страница!
Първо рожденика на Петя! Пожелава му да е жив и здрав обграден с внимание и обич!  bouquet
Момичета и Курдов! Програмата наистина е тежка! Simple Smile
Вчера бяме в катедралата Нотърдам дьо Пари, нистна невероятна! Страхотни стъклописи, имаше официална меса,духовници в бели одежди я водеха, накрая обиколиха като шествие с кръста, библията и тамян! Почувствах се като от времето на Виктор Юго! Simple Smile
След това на Айфеловата кула....няма такава гледка, няма такъв град! Мащабно, зашеметяващо, спиращо дъха! Simple Smile През нощта кулата е осветена, с мигащи лампички, като диамантена! Наистина е страхотно да видиш Париж от 300 м височина! Simple Smile
Вечерята беше подарък от мъжете....във винена къща със страхотна храна! Опитах и Ескарго, малко трудно ми беше да боравя с инструментите, но охлювите ми харесаха, подправени с масло с чесън! Simple Smile
Сигурно ще се върна 5 кила отгоре, за първи път харесвам кухня в чужбина, освен Гърция! Simple Smile
Сега с нетърпение чакам днешната разходка! Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 13:19 от mimi.7299

# 67
Мими  Hug Heart Eyes Наистина осветената кула е нещо неповторимо и незабравящо се, а и да видиш Париж отгоре.
Отидете и във Версай - градините са уникални, а и  самия дворец Hug Hug Heart Eyes

# 68
  • Русе
Мимиии, разказвай, разказвай.....  Crazy

Хайде и кафенцее, днес в Будапеща, страхотна е,  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 69
Мими радвам се,че си изкарваш супер  Heart Eyes.
Харесах един хляб с лимец от на Инджи и Пешеходчето града,много ми е вкусен,показвам
Скрит текст:

И естествено в подходящия размер  Mr. Green новия ми маникюр

Ко стана с туй кафе ,до кога ще чакам  smile3512?
Опс  Blush,то сервирано,няма да сменям кръчмата...

smile3534

# 70
  • Бургас
Познатата ви вече работна Тудора вече е на линия. Laughing
Как искам да ви запозная и с другата, полегналата,но не се очертава скоро hahaha

След снощното плюсканекатоневидяла на сладко днес само + 500 гр.
Сутринта си изядох ябълката, на обяд вкусната постна манджичка с пзх хляб с квас и сега чакам момците да ми сготвят едно кайвенци Mr. Green

Стреличке, напълно разбирам разнежването ти. Не е от критическата Naughty, а защото тук се събрахме искрени, добри и човечни хора! На мен понякога ми иде да прегърна лаптопа вместо вас и ми иде да изкрещя, еееей, знаете ли какви приятели имам,а? И не съм ги срещала, но ги обичам безкрайно и знам, че мога да разчитам на тях в добро и зло! Crazy

Петенце, да е живо и здраво момчето ти! Пожелавам му да успее да прави правилните избори, да мечтае и да следва мечтите си! Но по какъвто и път да тръгне винаги да среща добри хора....като нас Wink

жгмъци, стаси
, моите орхидеи се побъркват да цъфтят, и хем нито ги присаждам, нито ги оросявам. Поливам ги от дъжд на вятър и това им е. Общо взето съм ги оставила на самоотглеждане. Имам 7 или 8.  newsm78

Инджи, как ходиш на такива концерти newsm78 На мен ми иде да скокна на сцената и аз. Едва ме удържат hahaha hahaha Благородно ти завиждам, че ще се заредиш с емоции.

И Будапеща много харесвам!!!

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 14:27 от Irinita

# 71
  • Русе

smile3534
Ко искаш да кажиш ся, че не разбрах? Напоследък съм малку тъпичко..... Flutter #Silly
Пак ли искаш у поляните и баирите?  smile3506

Ириниткеей  hahaha  Heart Eyes Heart Eyes

# 72
 smile3534
Ко искаш да кажиш ся, че не разбрах? Напоследък съм малку тъпичко..... Flutter #Silly
Пак ли искаш у поляните и баирите?  smile3506
Иска да каже, че днес сервитьорката се бави с кафето  hahaha

Иринитке, може да са ти на подходящо място. От всичко, което прочетох до момента, стигам до извода, че не обичат да ги "къпеш" с вода. Все си мисля, че моя прозорец нещо не ги кефи особено, ама да видим  newsm78

# 73
Иринитка Hug бях сигурна,че ти ще ме разбереш.

Обяда от спагети се префасонира на макарони с дом.сос,не че има някакво значение.120 гр.в сухо състояние обаче ми се виждат адски много след като сварих.Дали не бъркам нещо грамажа ? newsm78 .Няма да мога да ги изям  Sick

Мими благодаря за директното включване Laughing LaughingНаистина гледката на нощен Париж е неповторима.Ние се качихме към 21 ч. и беше уау Shocked Shocked

# 74

Иска да каже, че днес сервитьорката се бави с кафето  hahaha

smile3521 четеш ми мислите Стаситке.Благодаря за инфото за фъстъчките,добре че го прочетох след като ги изядох,че освен купешко опечени други нямах  Mr. Green.А как/къде се продават сурови ,нямам спомен да съм виждала?
Пете честито ти рожденик  newsm18 ura newsm59,да е доволен от живота си и да радва мама  Heart Eyes!
Иринитке откъде таз енергия не мога да те разбера  Thinking,завид,завид .
Бандичка на АБ съм  Sad,помните ли,преди около 10 дни се оплаках от болки в ухото,е днес остана ред да отида на лекар-тъпанче съм била възпалила  Crazy,е как няма-те децата са като радиоточка,няма млъкване  smile3511!
Някоя помни ли Микомакс-а кога се пиеше-с първото или с последното хапче АБ?

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 14:14 от Мамекс

Общи условия

Активация на акаунт