Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 3 за щастие!

• 39 753
  • 702
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро! Simple Smile

Кантара показа - 100гр. от качените през изминалите 3 дни. И аз мисля, че е вода предимно и глътнах едно обезводняващо преди малко. Трябва пак да си намеря диуритичната билка дето пиех миналата година.  Thinking Днес няма готвене, само ядене на вчерашните манджи, всичките режимни - ориз със спанак, картофена салата и супа от леща и картофи + някаква салата. Сега си пийвам кафето и чета сутрешния поток в темата.  Heart Eyes

Приятен и ползотворен ден на всички!  Hug Hug Hug

# 46

Джяк  Laughing,
и аз станах,че и ви изчетох.След измислената вечеря съм с -  newsm44,може пак да повторя някой път .Дребния като никога спи още,та почвам домашния фитнес  wash hang newsm79 clean.Едно меню да кажа:
З-фреш
З2-ягоди
О-салата с многозърнест хляб с лимец
В-същата,солена.
Днес съм на маникюр  Flutter,минавам на лятна вълна вече.
Браво Жгмъци,можело значи  Hug.

# 47
  • София
Мамексче, може ми!  Hug
да покажеш маникюра после!

Забравих и на Инджи да кажа, че красотата трябва да я сподели а не само за себе си да я пази, орхидеята имам предвид.  Hug Heart Eyes

# 48
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА, ВАНГОБИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

При мен е драма  #Cussing out #Cussing out плюсът е умопомрачителен - 1,6 кг.  #Cussing out #Cussing out Може ли един ден само да кривнеш и така да бъдеш зашлевен?

Въпреки всичко - продължавам! Днес: З - фреш портокал, О и В - боб сварен със зеленчуци и за салата домати от домашната консерва, вечерта и с лук.

Пожелавам на всички приятен ден!  bouquet Hug bouquet

# 49
Добро утро, бандичка любима Hug Hug
Ир и Вангоби благодаря - винаги се грижите за нас - чудесни кафета и прекрасни закуски Hug Hug Heart Eyes
Долче ще дебнем рендето Mr. Green Mr. Green Как е Долченцето Hug Hug Heart Eyes
Жгмъц разбира се, ще направя снимка, че снощи не успях Hug Hug
Мамекс  Hug Heart Eyes всата е уау hahaha hahaha hahaha
Мими в очакване сме на разказа за вчерашния ден Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Менюто ми днес:З - банани;О - кисело зеле с булгур, салата варено цвекло - направо убийствена комбинациа hahaha hahaha;В - мисля да е само КМ,ще видим.
Довечера сме на концерт на ансамбъл Филип Кутев и ПФА Добруджа, ще се кефим.
Хайде до после бандичка любима, много гуш на всички, обичам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ПП Курдов утре ще го махнеш - не се коси Hug Hug, а и резултата ти досега е чудесен!!!

# 50
  • София
Курдов, споко човече, знаеш че утре ще си минус 2 КИЛОГРАМА! Стига драма!  Hug

# 51
Добро утро!  Grinning
Ирка взех кафенце.  Grinning bouquet Hug
Долче тез рендета.  hahaha Joy Hug
Вангоби киви закусвам днес.  Joy Joy Hug
Менюто днес:
З - 2 киви
О - половинка помело
4 ч. - сок портокал
6ч. - четвъртинка помело
В - четвъртинка помело
На всички хубав и уютен ден.  Hug Hug Hug

# 52
Добро утро,
И аз снощи на месо, салата и чаша Ф  Whistling. Много ми се ядеше сладко, но бях железна  Mr. Green.
Не съм се мерила, мисля в събота или ако не съм прегрешавала в неделя (както е по режим), да направя едно пълнолуние и да се меря в понеделник  Thinking

Мамексита, фъстъчките са за бобов. НО! Не сурови, че съдържали някаква гъба, която била отровна или от нея нещо отровно се получавало, забравила съм. Фъстъци печени, но най-добре ти вкъщи, че да са без сол и брашно. Аз така правех по време на диетата и не съм имала аномалии в теглото след хапване и на фъстъчки към бобовите ми храни  Peace

Стреличка, безаварийно пътуване  bouquet

Инджи, честито за бебчето. И за цветето. И аз съм на вълна орхидеи, с една приятелка си разменяме по поводи разни  Mr. Green. Всички ни разбраха, та вчера приятелят на сестра ми  ми подари една мини фаленопсис, малък вариант на една моя друга. Но я огледах и нещо не ми харесват един петна по листата, та я отделих от другите, да не е болна и да е заразно  Thinking. Тъкмо я бях мушнала между една каскадна с един ослепителен цикламен цвят и един бял дендробиум. Но са ми ценни и реших да не рискувам. Довечера ще питам в темата с орхидеите има ли място да притеснение  newsm78

Долче, мило другарче, отговорник по Лидл  hahaha. На сайта им не можеше ли също да се следи?

Вангобче, ний с теб трудно май киризим  Shocked

Курдов, га яде ни рева, а? Задържаш вода, не е обработено това смесено ядене. Спокойствие, здрава храна и здрав сън  Peace

Гени, душо  Heart Eyes

# 53
Изпуснах ви  #Cussing out само да се запиша  Blush Blush

# 54
  • София
Привет, бандичка! Hug

Черпя днес,
Скрит текст:
тъй като голямото ми момче има рожден ден - става на 22! Да е жив и здрав!

Кати, не мога да се удържа до петък. Почвам от днес, тъй като вчера имах напълно свободен ден и резултатите са налице...  Mr. Green По време на режим почивка успях да задържа свалените през 90-те дни килограми, но имам още за сваляне.  Wink

На всички - хубав ден! Hug Hug Hug

# 55
  • София
Изпуснах ви  #Cussing out само да се запиша  Blush Blush

Как върви поста ? Ти как си ? Килограмите мърдат ли ?  Hug

Петя, да ти е жив и здрав! Да е здрав и успешен и гордост на мама разбира се!  bouquet newsm67

Стаси и аз много си падам по орхи, но моите веднъж, като прецъфтят и повече не цъфтят, не знам какъв им е проблема. всъщност подозирам, че не са на много светло, иначе са на топло. Последната от преди 3 седмици я купих с огромни прекрасни цветове и в момента окапват един след друг. Единсвено първата ми цъфтя към 6 месеца. Иначе се чувстват добре, съдя по това че изкарват нови листа и корени, но не и цвят или цветонос...

# 56

Инджи, честито за бебчето. И за цветето. И аз съм на вълна орхидеи, с една приятелка си разменяме по поводи разни  Mr. Green. Всички ни разбраха, та вчера приятелят на сестра ми  ми подари една мини фаленопсис, малък вариант на една моя друга. Но я огледах и нещо не ми харесват един петна по листата, та я отделих от другите, да не е болна и да е заразно  Thinking. Тъкмо я бях мушнала между една каскадна с един ослепителен цикламен цвят и един бял дендробиум. Но са ми ценни и реших да не рискувам. Довечера ще питам в темата с орхидеите има ли място да притеснение  newsm78
Благодаря,Стаси Hug Heart Eyes Досега съм имала само фаленопсис, тази сега е различна Heart Eyes Иначе за петната, не съм имала досега и не мога да помогна.Дано не е проблем, но в групата от фейса съм сигурна ,че ще ти помогнат Hug
Петя  newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 - здрав, много щастлив да е твоят син, успехи във всичко Hug Hug Heart Eyes

# 57
Здравейте другарчета Hug Hug
Стаси, може и на сайта да се следи, но понякога инфото на сайта не отговаря на това в хартиените брошури, а плакатите които поставят срещу касите ги слагат още преди това което е на тях да е публикувано в брошурата. Wink Затова казах да дебнете Mr. Green , че може да разберете новината Grinning преди мен. Накъде без рендета? Mr. Green Mr. Green Ти си била жеУезна снощи, и аз така Mr. Green- щото нямах сладичко и не прегреших hahaha Laughing
Курдов= Спокойствие, здрава храна и здрав сън  Peace
Да де, той всеки ден на Курдов е без стрес, с много почивка, сън и спокойствие! Mr. Green hahaha hahaha Май само откъм здрава храна го докарва..... newsm78 Laughing
Курдов, а представи си да си жена преди и около МЦ, да не прегрешаваш изобщо и въпреки това да виждаш цифра плюс 2 кг #Cussing out всеки месец!  Mr. Green Споко, вода и необработена храна е. Peace
Инджи, чакам да видя и аз орхидеената красота. Heart Eyes И аз много харесвам, но все отлагам покупката на жива, че не знам дали няма да я уморя Laughing Засега съм хвърлила око на едни изкуствени, много добре направени- да видим и котките как ще се държат hahaha hahaha Приятно прекарване на концерта! bowuu
Вангоби, Вики, и аз имам кивита Heart Eyes Чакам ги да омекнат Laughing
Мамекс, овцата е готина Laughing
Жгмъц, моят дрениращ чай е с листа от бяла бреза, жълт кантарион, коприва (има и инулин, и др., но тези са основните дрениращи съставки)- много добре действа. Peace Също за отводняване (а при мен и за кончетата действа) можеш да пиеш топло, неподсолено зеленчуково бульонче (домашно)- поне 2 чаши топъл бульон.
Среличка, и аз много и се радвам на нашата уютна темичка Heart Eyes Предполагам, че нямаше изобщо да пиша в темата за 90дд, ако настроението в нея не беше такова каквото....беше....когато започнах да пиша.... Peace
Ничия (и оше някой попита newsm78 ), изпратих детето на ДГ.
Скрит текст:
Засега е без пъпки, само лекичката хрема и подкашляне, давам витамини и сироп Проспан. Оченцето още сълзи, но като цяло е жизнена и твърди, че нищо и няма. Laughing Наблюдавам за симптопми на варицела (пъпки), по няколко пъти дневно я оглеждам добре.....
Петя, честит празник! Да ти е жив и здрав! bouquet bouquet А почерпката е с любими мои неща Laughing
Аги, не се ядосвай Hug
За днес съм планирала типично БГ меню Mr. Green - киноа със зеленчуци, може да добавя и малко елда или микс с ориз и ечемик. Освен това салата, а за вечеря имам грах и/или царевица (или ще модифирам и ще е нещо белтъчно).
Охххх, пак дежа вю Mr. Green hahaha Тъкмо да публикувам и все изписва "2 нови отговора", "2 нови оптговора"..... hahaha
Жгмъц, да не би да е нещо с влагата и поливането (освен светлината)? newsm78 Мисля, че има и специални саксии за орхидеи, прозрачни. Но това са само мои предположения, не съм спец по орхидеите все още Mr. Green А на мен явно ми се хапват орехи, защото "орхи" го прочетох като "орехи"..... hahaha

# 58
  • София
ДолчеMr. Green Laughing
Скрит текст:
А орхите са си в такива саксии, прозрачни. "Поливам ги на 2 седмици, като ги кисна или им слагам в паничката малко вода. Не мога да разбера къде греша, единственото мисля, че светлината им е малко.  newsm78

# 59
Петя, ЧРД на голямото ти момче  bouquet. Празник и за теб е  bouquet

жгмъц, и аз имам две такива стари, едната е от миналата година, сега цветонос изкарва. А друга ми цъфти вече 1 месец и най-старите цветове не падат, нови пъпки има, чудна красота е. Ще трябва да проуча при фаленопсис какво се прави, че да цъфти. Специално за дендробиума четох, че трябва да "почива" от ноември до февруари и да не се полива. Моя приятелка ми казва, че нямат ли пъпки, можело и на тъмно да седят, стига да им е топло. Също така поливането е фактор. Аз сега ги поливам по 1 път седмично, така пише за цъфтящи и са на светло. Опитвам се да съжавя на майка ми една, но сега видях, че тя 2 години буквално я е удавила, сега я държа на сухо  Mr. Green. А ми казаха, че може просто да е стара и да е приключила с цъфтенето. То това е егати акробатиката да ги гледаш тези цветя  Rolling Eyes

А за отводняването, пробвай с чай от корен на гръмотрън  Mr. Green. Не е приятно за пиене, имай го предвид  Sick

Стаси, може и на сайта да се следи, но понякога инфото на сайта не отговаря на това в хартиените брошури, а плакатите които поставят срещу касите ги слагат още преди това което е на тях да е публикувано в брошурата. Wink Затова казах да дебнете Mr. Green , че може да разберете новината Grinning преди мен. Накъде без рендета? Mr. Green Mr. Green Ти си била жеУезна снощи, и аз така Mr. Green- щото нямах сладичко и не прегреших hahaha Laughing
Курдов= Спокойствие, здрава храна и здрав сън  Peace
Долче бре, ти нали ходиш там  hahaha. Аз рядко ходя и трябва да е специално за нещо до там. За това разчитам на вас   Mr. Green
Ами аз точно се пошегувах с Курдов, това беше лаф на мой приятел като се ядосам нещо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт