Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 3 за щастие!

• 39 841
  • 702
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Кати, хич не употребявам аз ферментирало и дистилирано, когато съм на режим!  Naughty
Но аз съм си извънземно, обикневено съм на 0 след плодов, но днес е топ на топа +  #Crazy
В събота ще съм на РД, купон с танци в Берковица, но не мисля да употребявам пак.
Ще съм на въглехидрати и ще ям салатка с нещо хлебно и торта.  Heart Eyes

# 586
  • Бургас
Кати, хич не употребявам аз ферментирало и дистилирано, когато съм на режим!  Naughty
Но аз съм си извънземно, обикневено съм на 0 след плодов, но днес е топ на топа +  #Crazy
В събота ще съм на РД, купон с танци в Берковица, но не мисля да употребявам пак.
Ще съм на въглехидрати и ще ям салатка с нещо хлебно и торта.  Heart Eyes
Жгмъцинка, като прочетох Берковица и веднага асоциирах с Берковската духова музика  newsm68

# 587
  • София
Кати, хич не употребявам аз ферментирало и дистилирано, когато съм на режим!  Naughty
Но аз съм си извънземно, обикневено съм на 0 след плодов, но днес е топ на топа +  #Crazy
Ще съм на въглехидрати и ще ям салатка с нещо хлебно и торта.  Heart Eyes
Жгмъцинка, като прочетох Берковица и веднага асоциирах с Берковската духова музика  newsm68

Виж как знаеш.  Wink
Веднъж ни свириха на откриване на ски сезона на Хижа Ком.  Heart Eyes
Иначе танците са предимно хора.  Heart Eyes
Стаси, ти ли пита каква е новата орха ? Онцидиум е. Утре ще я взема от Еконт, дано е читава. На някаква смешна цена беше и не се сдържах да я поръчам.  Wink
Ади, видях я твоята в групата във ФБ, такова чудо не съм виждала.  Shocked От сайта на борсата я поръчах новата + 2 вида тор.

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 16:24 от жгмъц

# 588
  • У дома
Охооо, ама Тасос голяма красота, Жулкей и аз си мисля, че съм пътувала Laughing такива красоти показваш, направо ме размечта Heart Eyes
Такааа... хапнах аз, но Стасиии омазах "пейзажа" за В смесих - ядох яйца 3 яйца и 3 белтъка, ама останах гладна и да не съм капо изядох и няколко парчета домашен суджук, ами сита съм вече Blush
Днес много тихичко нещо из темата Whistling
Хайде после ще ви нагледам Hug

# 589
Другарчета изпратих рехабилитаторката.
Скрит текст:
Направи масаж на гърба и вретлето на Млечко,щото е много схванат.После гимнастика,но много малко-като за първи път.Успокои ме,че не са чак толкова зле нещата,то си и пролича де,дори само след масажа имаше разлика в стойката.Каза,че очаква да се повлияе.Че има изкривяване-има,показа ми,обясни ми,но ми вдъхна много надежда    Grinning.Женичка на пенсионна възраст,от старата школа,цял живот това е работила-склонна съм да и вярвам.Утре пак.
Ко да ям за вечеря  newsm78?Нищо от режимното не ме блазни,май една голяма салата и вместо режимно кайсиево ли да бъде  smile3506 ?
Демито де'й  search?
Гени вече навечеря ли се бре моме  Shocked?Ам после ко ши прайш  Thinking?
Жгмъцко всеки с кусурите си  Joy,аз пък торти не употребявам като съм на режим,другото не ми пречи  Blush.
Кате бирата я смятам за голямо прегрешение,щото е газирана да кажем  Laughing,заради това е с дребен шрифт .
С тези орхидеи ме смаяхте  Crazy.Аз мислех,че са едри или дребни,и просто различни цветове  hahaha,индианска работа  ooooh!.
Айди после пак  Heart Eyes.

# 590
  • У дома
МАмексче, виждаш ли излишни тревоги Hug Аз вечерям много рано, около 16-16.30, и не гладнявам до навик е, остана ми от бременността(тук също хапват В по това време, но имат и "след вечеря" около 20 часа hahaha), аз ако ям в 18 ще има да се въртя и няма да спя цяла нощ, за 20 часа въобще не си и помислям Whistling
Отивам да поизплакна дребосъка, цял ден е лудяла из калта, днес в дъжда ходили на ферма Shocked

# 591
  • София
Ха, добра вечер Embarassed Аз само по диагонал ви прочетох, но видях любимия Тасос и сега се настанявам там да пия кафе. Прекрасни 5 дни имам там  Wink като  на майтап май месец, ни повня коя година, но беше разкошотия.
Вики Hug и чай с амлини ще пия Hug ах, тези чашки Simple Smile
Мамексче,  Hug радвам се, че си по - спокойна вече! Да знаеш, че старата генерация е железна, някой път ще ти разказвам за преживяното с моя син.
Гени, Hug аз ако хапна вечеря в този час като теб, ще седна пак в 20.00 часа Simple Smile
Курдов, Инджи, Hugмай всичко е добре при вас, аз ей сега ще се върна да видя как е минало Hug
Да ви се оплача, че много си страдам от голямата уста, то за ядене, то за право куме в очи, ама мразя подмолни хора и интриганти #Cussing out
Стреличке,  Hug тази вечер не съм чувала синчето, дано се е осъществил контката, аз ще разбера , де Hug
Днес пиша мейл до колегите и се усетих, че търся засмяно имотиконче, пуста тема ми е в кръвта Joy
На всички  Hug и ми простете, че не ви изчетох подобаващо, но утре ще да е, обещавам!

# 592
Да се отчета аз. Всичко по менюто и с течностите бива.  Grinning
Инджи крема много вкусен. Едва се сдържах да е само една чашка.   Joy Hug Hug
Жгмъцка шегувах се слънце.  Grinning Heart Eyes Hug Hug
Гени направо требеше да подкараш суджука що си се мъчила с тия яйца.  Mr. Green Hug Hug
Мамексче след тез тревоги едно люкарство е просто задължително.  Joy Hug Hug Hug Wine Glass
Вангоби е що не турна едно бе слънце?  Joy hahaha Heart Eyes Hug Hug Hug
Стига яли другарката чака отчети!  Naughty  Joy Joy Hug Hug Hug

# 593
  • Бургас
Отчитам се: вечеря в 17,30 - малко извара и 1 моцарелка. Ще избягвам известно време салати, защото имам проблеми в коремната кухина - болки в черволяците и пикочния мехур, следствие от липсата на паркоместа снощи. #2gunfire
После търчах до гарсониерата на ЛО да му занеса супичка от коприва и да взема 1 чувал дрехи за пране.
В момента Марчето пере, а аз се чудя какво да направя, за да не заспя и да мога да простра прането.

Пия чай от джинджифил и лайм,ммммм, леко лютичък.Супер е1

Кат'ринкей, голяма си подстрекателка с онуй Ф hahaha Ти си бИтон, ама на други са им слаби ангелите.
Мамексе, радвам се за Млечко Hug

# 594
  • Targovishte
Здравейте банда  bouquet Малко късно влизам, но си хапнах навреме.

Ядох между другото -
Скрит текст:
едновременно храних малката  и готвих за тате. В болницата не дават храна. Реших че най-удачно заради обстановката да са кюфтета на скара и малко пържени картофи. Знам че не обича мазно, затова ги държах върху хартия. Опекох му 12 кюфтета (само кайма, филийка хляб и подправки защото е капризен и не обича яйце в кюфтето и лук) - да му стигнат евентуално до утре вечер, че преди това няма да мога да отида. Нали имаме парти преди обяд и в училище... Иначе е добре. Боляло го доста следобед но му сложили обезболяващи. Слава на всички богове - добре е.

С яденето съм режимен, това което казах. С водата също съм добре.

Все още не знам как точно ще се организирам утре и в събота.
Скрит текст:
В 10 трябва да взема тортата и поне до 12 трябва да съм в училище. После до максимум 15 трябва жив-умрял да изпратя вестника. После бегом до училище да взема малката и от 16 сме на психолог в Отдела. От там при тате - евентуално ако е свършил храната да му взема нещо.
А в събота сутринта около 10 ще го изпишат. Трябва да го закарам до село и да се върна максимум до 11.30. Ще идва Негово Високо Невежество Бойко Борисов и трябва да го отразя - имам поръчка от всички медии, за които работя ooooh! Т.е. поне до 14.30 трябва да го изпопредам навсякъде. После се прибирам вкъщи, за да приготвя багажа на принцесата за Италия. Вечерта в събота трябва да лъсна къщата, защото в неделя ще имам гости, за които ще трябва и да готвя. Въпросът е ако Нечие партийно величие дойде в неделя с какво ще го убивам - с тиган, с прахосмукачка или просто с голи ръце  newsm78

Сега ще гладя дрехи. После ще ви нагледам пак.  Hug Hug Hug

# 595
Курдов не го мисли - свиркай и идвам да помагам за убиването.  Joy hahaha hahaha Hug Hug
Ириниткей аз не подсрекавам - само казвам.  Joy Joy Mr. Green Hug
На мене ми е лесно да съм битон - не пия и не обичам алкохол. А за хапването катто помисля само как е запецнал Кантарев и ми се отяжда.  ooooh! ooooh!

# 596
Джулка, виждам че ме следиш. Днес дъфках една жилава маруля на обяд и на вечеря с домати и краставици без сол. Изпих една кана чай ройбос и канела с нарязан лимон и джинджифил. Следобе си нарязах една мандарина и забравих да закусвам.
Леко ми е шизофренично така в двете теми.
Свекървите са така. Моята се кротна изведнъж, като щях да умирам преди 10 години. Стресна се и тотално се промени от раз.
Ама аз и преди това бях спряла да й обръщам много внимание. Това е решението на свекървенските проблеми, да се научиш да се изключваш.

# 597
  • Русе
Леко ми е шизофренично така в двете теми.
Joy  Joy
Ми избери си една само, за по-лесно. Whistling

Иринтикееей, заспа лиии?  Crazy
Бравус за утчетити!  bowuu
Гени, да, много красоти има по света, дано ги видя някой ден... Whistling  Heart Eyes
Мамекс, радвам се за малчо,  Hug
Вангобии  Heart Eyes  Heart Eyes

# 598
Здравейте бандааааааааааааа! bouquet bouquet bouquet
Мале защо си дойдох, след толкоз време нали се сещате какво ме чакашеее! ooooh! ooooh! ooooh!
Не можах даже да ви прочета днес! Sad
Само по диагонал....видях ново попълнение Ив Микова, добре дошла и успех! Много малко си папкала в плодов, може да ядеш през два часа .....редчето черен шоколад пък се яде във ВХ вечеря, т.к. черния шоколад е добър антиоксидант, а не само след сладкото, да се довършиш с още сладко! Joy
Курдов, въпреки многото работа стисках палци, радвам сеч е е добре, болезнено е сега но ще мине! Hug Hug
Хора снимки ще кача утре....днес просто нямам сили!
Иринитке, защо не си казала днес на големия похлупак, че ще го искаме, и каква кума има, със сребърни маратонки, веднага щеше да влезе в ритъм и да диша с пълни гърди!!! Simple Smile
Шегата настрана, но защо мислите, че проблема е от белия дроб, не сте ли изследвали сърцето, вземете мерки моля те, София също е вариант! Hug Hug Утре искам да чуя, че е по добре!  Hug
Сега сядам да ви прочета внимателно!
Емкасемка, драсвай по някой ред, за да да знаем в правилната посока ли въриш! Joy
Цеци и ти, и дано очите ти минат по бързо! Simple Smile
Гени на малката купихме парфюм Трезор, голямо шише...рекламна гривна на Келвин Клайн, съвсем семпла, плат с два магнита, кйто парфюмират по подобие на Бърбъри,  такива били модени и най хубавия магнит щипка с блестящи камъни във форма на чантичка със забележителностите на Приж и бутикови бонбони на Максим, кръстени и със снимка на известния ресторант от Париж! Simple Smile
Днес не спазвах режим, чувствам, че се разболявам...уте ще ми потече и носа, днес вземам крути мерки!

# 599
  • София
Курдов не го мисли - свиркай и идвам да помагам за убиването.  Joy hahaha hahaha Hug Hug
Ще помагам и аз !:hug:

Общи условия

Активация на акаунт