Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 3 за щастие!

• 39 823
  • 702
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Джулка, как ще спя Shocked Не съм научила Тайра да простира hahaha
Мимчо,
Скрит текст:
ЛО е проблемен със сърцето от младини....аз не го помня това време. Взех го поузрял Laughing Имаме приятели всякакви лекари в София, но пусти страх...Само ми изкарва ангелите. Но тази вечер беше доста по-добре. Сега борбата ще бъде да отслабне, защото е и с високо кръвно. Ето, това вече ще е мноооого трудна битка.

# 601
Мимчо,
Скрит текст:
ЛО е проблемен със сърцето от младини....аз не го помня това време. Взех го поузрял Laughing Имаме приятели всякакви лекари в София, но пусти страх...Само ми изкарва ангелите. Но тази вечер беше доста по-добре. Сега борбата ще бъде да отслабне, защото е и с високо кръвно. Ето, това вече ще е мноооого трудна битка.
Заемай се сериозно....мъжете са като децата, нали знаеш трябва ние да ги водим на доктор, да ги храним, успокояваме и дондуркаме ....до дълбоки старини!

# 602
  • Русе
Joy  Joy Ми крайно време е да я научиш.... Whistling
Аз затова се и провикнах, ако си заспала, да та събудя.... Crazy

# 603
Курдов, не ти е леко и пак не губиш  чувството си за хумор. Дано да ти върви добре графика тези дни.
Аз чаках, чаках пералнята у накрая научих мъжа ми.
Нещо почнахте да се отказвате май от купона, тъкмо издирих рецепта за петела

# 604
ОООО Вава, петелът е страхотен hahaha hahaha, веднага тръгваме....ама първо при Гени ли, или при нашия жених бургаски!

# 605
Нали? Най-хубавия избрах. Предлагам да почнем с Иринита, тъкмо ще живне човекът, пък и както е болен, няма да има сили да бяга.
Генито ще почака, тъкмо вече ще сме оттренирали.

# 606
  • Русе
Момичета, огИн сте  Joy
Курдов, аз нямам работа тази неделя, свиркай - ейго дей Търговище, ако ще убиваме някой от тези изборните  Whistling Радвам се за татко ти  Hug
Ириниткей, я не мисли манджите  Hug важното е да се оправи ТЛО  Hug
Мимчо, добре си си дошла на родната земя  Hug
Джулс, чуден е Тасос, какво ли стана с него след пожара миналата година  newsm78 а за гьола - ММ като го чуе и почва да благославя, може да ви разкажа някой път  Joy Joy Joy
На всички много  Hug и се радвам, че са ви харесали снощните младежи. Тази вечер бяах с български екип - но и те бяха страхотни - софийска филхармония, Светлин Русев, Евгени Божанов и ... Моцарт  Blush

# 607
Здравейте, минавам набързо Hug
Вчера съм заспала в 19.00 Mr. Green , станах в полунощ да измия чиниите и да приготвя раницата на детето за ДГ и пак в леглото. Сутринта пък легнах за малко към 9.00 и съм откарала до обяд ooooh! Crazy Ходих да пазарувам , денят ми мина бързо....Купих на свекито още едно лекарство- парацетамолът таблетки бил много горчив, това днешното е като Упсарин Ц- то било много горчиво и газирано, нямало да го пие ooooh! Забравих да питам в аптеката дали имат  сироп hahaha за възрастни с вкус на захар, мед или банан (че свеки почти не признава друг плод)! Crazy Crazy Crazy Не стига, че пари се дават, ами и не ще да пие нищо #Cussing out Пък после "ох, зле ми е" ooooh!
Менюто беше:
з- кафе
о- пиле с доматен сос, салата, ФПХ
в- свински пържоли с моркови и гъби
Утре ще ви дочитам......ако не заспя! Mr. Green hahaha hahaha Hug

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 00:46 от dolce miele

# 608
     Добър вечер,

макар и късно се явявам на отчет EmbarassedОбяда беше 2 кебапчета и 1 кюфте на скара+салата дом.и краставици.Вечеря
ММ беше приготвил обещаното-заешко в йена с беконче,гъбки и моркови + зелена салата.
Вангоби
Скрит текст:
кореспонденцията върви  Hug Hug Hug
     Днес голяма лудница,докато се натуткам в къщи успях да изляза чак след 12 на обяд. И тъй като си бях поставила доста задачки след обяд беше newsm68
       Гледам,че днес няма пилоти и други екстри Rolling Eyes
Джулс благодарско за кафето на Тасос,веднъж съм била там,наистина е приказка.Началото на април заминавам за 3-4 дни в Солун служебно-чакам го с нетърпение.Обичам я тази Гърция newsm47
Миме чакаме обещаните снимки Hug
Наборче мери ли обиколки,аз утре сутрин ще го правя това да видя за 1 месец колко съм налила д-то  Mr. Green
На всички лека  Hug Hug Hug

# 609
  • Калифорния, САЩ

# 610
# 611
 Добро утро!

Ир,Вангоби  Hug
Курдов, не се и съмнявам,че ще се справиш със всички задачи  Hug
Инджи, най-вероятно е от сън, уплахата я оставих зад гърба си и няма да го мисля.  Hug
Жули,страхотно беше кафето на Тасос..  Crazy  Heart Eyes
Мими, много хубави подаръци..  Crazy И не се натоварвай,мисли си за Париж и както ти самата беше казала предните дни - за следващото пътешествие,приключение и т.н  Hug
Мамекс  Hug
Иринита, бързо оздравяване на теб и ТМ. Тиара е котката от снимките на всекидневната ти ли? Аз пак съм назад.. Grinning Grinning Hug

Вчерашният плодов беше мноооого тегав. И едно главоболие  Tired
Вечерта си направих сок от моркови,обаче му сложих и плодове - ябълка и портокал. Ta питането ми е може ли да правя сокове от този тип - зеленчуци и плодове? Да знам,ако съм сбъркала да не си правя повече,въпреки че са доста зареждащи.. Whistling Crazy
Ето и любимият ми такъв сок..
Скрит текст:

След първата 4-ка съм -1,600. Доволна съм,въпреки че е вода.  Mr. Green  Crazy
Днес - белтъчен
З-фреш
З2 - банан
О - пилешки флейки с подправки на тиган,зелена салата с краставици и салата от домати + ФПХ
В - май ще е нещо млечно или яйчица  Blush

На всички много  Hug  Hug

Лек и успешен ден! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 09:33 от oblashkova

# 612
  • Русе
Добро утро и от мен,
Ир, Вангоби, Облашкова  Hug гушвам едно кафе с някое цвете от ВангобитУ и сядам да прочета онзиденшните писания  Hug
Облашкова, след 12 часа в плодов - може да смесваш плодове, а мисля и зеленчуци. Преди 12 -  Naughty
Хубав и усмихнат ден, тук е слънчево, а и се надявам да нямам много внезапни задачки  Party

# 613
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА, ВАНГОБИ, ОБЛАШКОВА  Hug Hug Страхотни сте, но вие си знаете!  bouquet

Облашкова  Hug Hug Деси ти е отговорила. И аз съм на същото мнение.

Отчитам минус 600 след млечните вчера. Днес: З - портокал  Sick О- последна порция от онзи бопппп гигант и салата моркови, В - картоф на фурна и същата салата

Денят тук обещава да е хубав, поне слънчев. Пожелавам ви и вашият петък да е ПРЕКРАСЕН!!!  Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet Hug Hug Hug Hug

# 614
  • Русе
Връщам се само да ви кажа, че сте страхотни откачалки, но и аз съм на линия - и за капака на Иринитка и за похлупачето на Гени  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Има да си се хиля целия ден, дано не ме срещне някой шеф и да ме пита защо съм толкова щастлива  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт