Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 575
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за педиатър  bouquet

# 31
  • Пловдив
bouquet
Момичета,кажете м-н за дамски рокли ежедневни,не скъпи...
В Гранда на втория етаж преди имаше такъв магазин.  Други не скъпи рокли съм купувала от ателие Аморе Мода, в пресечка на В.Априлов покрай ВМИ, на един ъгъл е, редовно имат чудни намаления.

# 32
  • Пловдив
Препоръчайте ми "читаво" ателие за пиърсинг.
Благодаря!

# 33
Препоръчайте ми къде да си изпера килимите(имат доста петна).Ако ги взимат и от дома ще е чудесно.

# 34
Момичета,изпуснах си лаптопа и го счупих (там където се затваря).Знаете ли къде да го заведа на ремонт?Някакви препоръки?

# 35
  • Пловдив
Препоръчайте ми къде да си изпера килимите(имат доста петна).Ако ги взимат и от дома ще е чудесно.

Аз моите ги нося на тепавица Барите на Рогошко шосе. Не знам дали предлагат услуга вземаме от домовете.

# 36
Момичета,изпуснах си лаптопа и го счупих (там където се затваря).Знаете ли къде да го заведа на ремонт?Някакви препоръки?
На колелото на Панаира - GTS компютри.

# 37
В момента има ваучер в Грабо за тепавица Рай за 7.80лв.Аз взех,но още не сме носили килимите и не мога да кажа отзиви.

# 38
  • Пловдив
ТЕД от Кауфланд - в никакъв случай Peace
От веригата извиват ръцете за ниски цени и качеството е под всякаква критика

# 39
Откъде да купя цвички? По възможност в Кичука.

# 40
Търговският център до Слънчеви лъчи има на Беко цвички.

# 41
къде в пловдив има намаления на детски зимни якета
синът ми се е врял някъде и новото яке е с петна като от бензин, или нещо подобно-няма махане

# 42
  • Пловдив
къде в пловдив има намаления на детски зимни якета
синът ми се е врял някъде и новото яке е с петна като от бензин, или нещо подобно-няма махане

В момента навсякъде има намаление на зимно.В сряда гледах в Карнавал кидс намалените им зимни.Нещо по-бюджетно ще има в Илиенци,Гранда и т.н
Пробвай да напръскаш петната с препарат за мазно.Меглио например.Да стои така една нощ и тогава изпери

В Мечо пух на Никола Вапцаров има цвички Беко-бели и черни

# 43
  • Пловдив
И аз щях да предложа да пробваш с обезмаслител. Може и да стане.
Иначе- намаление има и в Декатлон. Всички вкъщи сме с техни якета. За 30лв мисля, че може да вземеш читаво, а може и за по-малко да намериш сега...

# 44
И якета и цвички има в декатлон

Общи условия

Активация на акаунт