Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 663
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Къде мога да намеря костюмче на Спайдърмен, Супермен  и друти герои, за 6г ?

В H&M - http://www2.hm.com/bg_bg/deca/pazaruvane-po-vid-produkt/momcheta … lni-kostjumi.html

и в Джъмбо съм виждала.

# 106
  • Пловдив
Аз да попитам пак за препоръки за студио за пиърсинг?

# 107
  • Пловдив
Къде сте мяркали сокове Greno?Имаше в Лъчите,но махнаха стелажа и вече няма

В Лекси.

# 108
  • Plovdiv
Соковете ги има и в Била

За пиърсинг някое тату студио. Знам, че Жоро Мопса прави пиърсинг, студиото му е в бизестена на главната до ПИБ. Аз съм си правила татус при него и добре работи. За пиърсинг не знам точно как е, но можеш да отидеш да питаш.

# 109
  • Пловдив
Соковете ги има и в Била

За пиърсинг някое тату студио. Знам, че Жоро Мопса прави пиърсинг, студиото му е в бизестена на главната до ПИБ. Аз съм си правила татус при него и добре работи. За пиърсинг не знам точно как е, но можеш да отидеш да питаш.

Уф, вярно. Жоро съвсем го забравих. Знам го иначе. Ще го питам.
До "Безистена" е. Simple Smile

Благодаря!

# 110
Здравейте, препоръчайте ми от къде да си купя медицински чехли от тези белите за работа по възможност около центъра някъде.

# 111
  • Plovdiv
Да де до Безистена (леко предремвам с едното око)

Медицински чехли няма ли в тези магазини за медицинско облекло имаше едно магазинче срещу Ботев Стадиона и едно знам в Смирненски срещу Пълмед

# 112
Да де до Безистена (леко предремвам с едното око)

Медицински чехли няма ли в тези магазини за медицинско облекло имаше едно магазинче срещу Ботев Стадиона и едно знам в Смирненски срещу Пълмед
Не се бях сетила за този магазин до стадиона, вярно. Там ми е по-удобно да проверя.

# 113
Много са ми удобни такива чехли, моите съм ги купувала от Метро.

# 114
Здравейте, препоръчайте ми от къде да си купя медицински чехли от тези белите за работа по възможност около центъра някъде.
На М. Луиза има магазин за левче(срещу р-т Елеа)- там има такива бели чехли...

# 115
Ох,някой мяркал ли е торта червено кадифе?Търсих в доста сладкарници..

# 116
  • о`майна лунна нощ е

В началото на Пешеходния мост /посока от главната към Новотела/ второто или третото магазинче вляво. Малко е, имат предимно чехли, стелки, цвички, български маратонки от едно време /онези кожените/ и други.

# 117

В началото на Пешеходния мост /посока от главната към Новотела/ второто или третото магазинче вляво. Малко е, имат предимно чехли, стелки, цвички, български маратонки от едно време /онези кожените/ и други.
Другият магазин на същата фирма е в подлеза на Чифте баня, но имай в предвид, че отваря късно - след 12 на обяд.

# 118
благодаря на всички за отогворите, одеве си купих от един магазин наблизо, който  ми препоръчахте

# 119
  • гр.Пловдив
Нашата фирма иска да се включи в акцията за събиране на капачки. Но ни се иска да сме с разлепени афиши и точна кауза (точно за коя организация, с каква цел и какво ще подпомогнем със събирането им). Та дайте ми координати на действаща такава организация, към която да се присъединим.

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт