Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 682
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Скрит текст:
Къде в Пловдив пробиват ушички с пистолет Studex? Четох,че с тази система остават стерилни обиците и е по-безболезнено.  newsm78
И аз към тях съм се насочила
Ул.Волга 53
Тел: 032 64 92 37
GSM: 0899 10 52 52
Намира се на кръстовището на пещерска и общежитията на мед.колеж,на къстовището има аптека - Запад, зад нея. Дано ме разбираш...Още не съм ходила.
ул. Волга започва от бул. Руски, пресича бул.В. Априлов и свършва при II РПУ и паспортна служба. Няма нищо общо с описаното по-горе местонахождение.
Извинявам се, инфото го копнах от сайта им, а описанието го предадох от инфото което получих по телефона от момичето Grinning Hug
Може би в сайта не е обновено..
Редактирам се, сега се разрових да видя какво точно съм направила, за да се объкам така.
032621525 е телефона на студиото зад аптеката, т.с. адреса на друтото студио и телефона е верен. Грешкта е при мен, извинявам се  bouquet Благодаря за поправката Hug
Бях срещала добри отзиви за студиото на ул. Волга, затова и ми направи впечатление описанието. Ние, обаче, най-вероятно ще оставим нашата девойка да порасне и сама да вземе решение дали да носи обеци.

# 151
  • Пловдив
Малка е на 3г, всеки ден се моли за обици като на каките. Отлагам, ще видим до кога..

# 152
Мебели Арон на Пазарджишко сега Дизма ли е? Или друго?

# 153
Мебели Арон на Пазарджишко сега Дизма ли е? Или друго?
Дизма е.
Арона го затвориха.Даже мисля,че фалираха.Странното е,че като магазина стана Дизма част от мебелите вътре си бяха от Арон.Само бяха сменили табелките с името на фирмата.

# 154
  • Пловдив
Здравейте, трябва ми момче/момиче тенесисти за индивидуално обучение на дете. Питам защото по клубовете е много скъпо а чувам, че има такива уроци.

# 155
Момичета,къде имаше добре зареден м-н с аксесоари за моб.телефони Rolling Eyes По-конкретно заден капак за Асус и стъклени протектори.

В подлеза на Тримонциум - там има 2 такива магазина.
В МЕга дивърс са боклуци. Има на руски доста магазинчета за аксесоари, но не всички са читави.

# 156
  • Пловдив
Момичета,къде имаше добре зареден м-н с аксесоари за моб.телефони Rolling Eyes По-конкретно заден капак за Асус и стъклени протектори.

В подлеза на Тримонциум - там има 2 такива магазина.
В МЕга дивърс са боклуци. Има на руски доста магазинчета за аксесоари, но не всички са читави.
Вчера ходихме...само един е магазина,име не погледнах.Но точно за нашите Асус освен стъклен протектор и то само за единия тел. друго не намерихме.
Благодаря за насоката!

# 157
  • Майничка
...само един е магазина ...

Единият е на слизане в подлеза откъм паркинга на Тримонциум, отдясно след първите стълби, а вторият - в самия подлез, м/у Сваровски и фъстъците.

# 158
На мен ми сложиха стъклен протектор в този, който е в самия подлез, долу. Доволна съм. За този на стълбите нямам мнение.

# 159
В ибей тези протектори са по 1 долар, тук ги дават по 10 лв. Отделно има и разнообразие от евтини аксесоари. Аз не купувам от нормален магазин. Реално и те купуват от Китай...

# 160
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ме насочите къде мога да намеря по-голямо количество ароматни есенции за хранителни цели? Всъщност по-конкретно ме интересува ако има с вкус на диня

# 161
  • Тра-ла-ла
От къде мога да купя евтино долнище за дамска пижама в резида и лилаво?! Или някакъв друг подходящ цвят  newsm78

# 162
От къде мога да купя евтино долнище за дамска пижама в резида и лилаво?! Или някакъв друг подходящ цвят  newsm78
На пижамите не се продават отделно долнищата. Иначе избор на пижами има на много места.

# 163
Не е така, продават се поотделно - например в H&M. Не знам обаче дали има точно такива цветове.

# 164
  • Пловдив
Знаете ли къде освен в Хиполенд мога да намеря кинетичен пясък? В Джъмбо дали има?

Общи условия

Активация на акаунт