Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 372
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
За извинителна бележка става дума, днес дъщеря ми е ходила и нашата "хубавица" ѝ взела 2 лв. Дала касов бон. И казала, че по ТВ били съобщили.

# 241
Момичета, може ли да ме насочите към читава фирма за смяна на водопроводни щрангове?

# 242
  • Майничка
https://trud.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D1%81%D1%8 … 0%B1%D0%B5%D0%BB/
Ето какво е публикувано в медиите.

# 243
Благодаря, Гаргамела! bouquet

# 244
  • Пловдив
Търся нощници за кърмене с Hello Kitty. Виждали ли сте някъде?
Трябва ми и бебешка кърпа на Яна, Панагюрище, розова. Обиколих магазините в центъра, в които знам, че предлагат, но ми предложиха да проверявам пак, не и да ми доставят.
Благодаря!
Аз купих комплект бебешка кърпа, лигавник и по-малка кърпа от "Илиенци". Имаше и розови, но това беше ноември. Ако нямат розови, мисля че могат да ти доставят.

# 245
В Илиенци е много мила жената на щанда. Миналата седмица купих възглавница за малката от там и мисля, че видях бебешки хавлии, но дали са на Яна, и дали има в розово трябва да провериш.

# 246
Аз преди да родя купих за бебка от руския пазар-едно магазинче с хавлии,чаршафи и шалтета.На "Яна"-бебешка хавлийка с качулка,малка хавлийка и лигавник в кутия за 15 или 16лв.После за кръщенето пак от там взех и малката кърпа ни свърши чудна работа-отиде за попа.

# 247
Здравейте, продукти на Яна Парагюрище има в 3 магазина в Гранда. Просто го обиколете, че не помня кой магазин на кой етаж беше

# 248
Сребро - къде изкупуват (от остатъци от бижута разни  Mr. Green)? И ако може от там да се вземе и нещо малко (гривна, пръстен?)

# 249
Търся нощници за кърмене с Hello Kitty. Виждали ли сте някъде?
Трябва ми и бебешка кърпа на Яна, Панагюрище, розова. Обиколих магазините в центъра, в които знам, че предлагат, но ми предложиха да проверявам пак, не и да ми доставят.
Благодаря!

Има склад за хавлиени изделия на Яна намираш се на  Брезовско шосе. Цените са доста по- евтини от магазините.

Това са координатите: https://www.google.bg/maps/@42.1718061,24.7526624,3a,75y,127.21h … e0!7i13312!8i6656

Мисля, че в събота и неделя не работят, но не съм сигурна  newsm78

# 250
  • Пловдив
Благодаря на всички!  bouquet

# 251
  • Пловдив
Сребро - къде изкупуват (от остатъци от бижута разни  Mr. Green)? И ако може от там да се вземе и нещо малко (гривна, пръстен?)
В Тавекс, на Джумаята - изкупуват, не правят замяна.

# 252
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Макар въпроса ми да не е свързан точно с пазаруване, може ли да ми помогнете с избор на добър солариум с добри цени в  района на площад Шахбазян, Водна палата или центъра? Благодаря!

# 253
На гърба на Симфония има, сега май се казва Морадо. Поддържат го много добре, редовно сменят лампите и картите са изгодни.

Аз да питам дали някой е ходил в WOW Sport да сподели мнение? Или на безплатните тренировки на открито.

# 254
  • Пловдив
От къде може да се купи лабрадор?
Развъдник или от човек?

Общи условия

Активация на акаунт