Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 853
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Ремонтът на Коматевско шосе е след старческия дом, така че това да не я притеснява.
От гарата може да хване 7, 16, 116, 24, 17, слиза на Камела и за няма и пет минутки е до поликлиниката.

# 286
  • под тепетата
Огромно благодаря! Веднага и предавам, че часът и е за днес.

# 287
# 288
  • Пловдив
Моля препоръка за сладкарница за мъфини/къпкейкс с малка украса за  детски празник. Питах вчера във Ванила, но не ме впчетали това, което ми предложиха

# 289

На бул. "Източен". Дано само да не са ги прибрали. Имат възможност да си ги поръчате, ако ги имат в наличност на склад.

# 290
Препоръчайте ми ресторант в близост до Стария град или център с добра кухня и нормални цени!!
 Хубав ден!!  bouquet

# 291
Препоръчайте ми ресторант в близост до Стария град или център с добра кухня и нормални цени!!
 Хубав ден!!  bouquet
Кухнята на Рая.

# 292
Моля препоръка за сладкарница за мъфини/къпкейкс с малка украса за  детски празник. Питах вчера във Ванила, но не ме впчетали това, което ми предложиха

В Тракия има Бутикова пекарна. Там правят всякакви вкусотии за всеки повод.

# 293
  • Пловдив

Много много благодаря, за първи път чувам за тази пекарна. Разгледах профила във фб, има наистина интересни неща. А ориентир къде точно се намират, много съм зле с ориентацията в Тракия?

# 294

Много много благодаря, за първи път чувам за тази пекарна. Разгледах профила във фб, има наистина интересни неща. А ориентир къде точно се намират, много съм зле с ориентацията в Тракия?

Моля  Wink
Пекарната се намира на бул. "Освобождение", това са координатите. https://www.google.bg/maps/@42.1307955,24.7777313,3a,75y,149.98h … e0!7i13312!8i6656
До офиса на N3 са те.

# 295
  • Пловдив
Здравейте!
Преди много време на мъжа ми направиха фиш от КАТ. Забрави ли сме да го платим. Вече излиза и на интернет справката от НАП като неплатен (преди го нямаше, то излиза и друг фиш, който е платен, но това е друг въпрос). Лошото е, че не можем да открием фиша (най-вероятно сме го загубили). По какъв начин мога да го платя сега? По банков път съм плащала други фишове, на които съм си писала номера, серията и т.н., а сега като не ги знам, какво правя?

# 296
  • Балчик
Здравейте!
Преди много време на мъжа ми направиха фиш от КАТ. Забрави ли сме да го платим. Вече излиза и на интернет справката от НАП като неплатен (преди го нямаше, то излиза и друг фиш, който е платен, но това е друг въпрос). Лошото е, че не можем да открием фиша (най-вероятно сме го загубили). По какъв начин мога да го платя сега? По банков път съм плащала други фишове, на които съм си писала номера, серията и т.н., а сега като не ги знам, какво правя?

По тази сметка нареждаш сумата , ако има лихви примерно добавяш 5 стотинки отгоре , цитираш трите имена и егн-то на притежателя на фиша . Фиша е станал принудително изискуем и в този случай самият фиш не ти е нужен .
IBAN:     BG94IORT73753350002503
BIC:       IORTBGSF
банка - Инвестбанк

ТД на НАП гр. Пловдив

# 297
  • Пловдив
Трябва ми тел. на Социално подпомагане -Север.
Знае ли го някой?

Благодаря!

# 298
Трябва ми тел. на Социално подпомагане -Север.
Знае ли го някой?

Благодаря!

ССЗ "Север", ул. "Вук Караджич" № 26 -032/ 392 370, 0879 881 505;

# 299
  • Пловдив
Тези ги намерих и аз от нета. Не са актуални. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт