Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 820
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Спомням си, че преди няколко месеца видях много красиви официални рокли в едно магазинче в Капана.Зад халите, но къде точно беше Rolling Eyes

# 316
  • Пловдив
Здравейте, къде се продават билети за постановката Жена ми се казва Борис? Бях в мола, там ми казаха, че не предлагат, на главната пък ми казаха да търся в интернет. Е не намирам! Ако някой е бил да сподели от къде си е купил билети Rolling Eyes
обаждаш се на този телефон  0888673600
там ти записват името и като ти дойде реда/защото има много желаещи/ след около месец ти звънят
аз се обаждах края на февруари и преди няколко дни ми звъннаха за представление за края на май
това само за резервация
за билети по-късно щели да ми се обадят

Стига бе Shocked. Еми ще звъня какво да се прави, благодаря ти!

# 317
къде в района на тракия има фото

# 318
  • Пловдив
В страни на Кауфланд,бл.143 мисля...на светофара е точно.

# 319
Благодаря, купих си куфар на Естил от Главната. Погледнах и дамските чанти от естествена кожа, харесах една на 140 лева, средна големина, не знам това добра цена ли е. И в тази връзка: от къде да си купя хубава и качествена червена чанта от естествена кожа нба прилична цена, да кажем до 120-130 лева?
Още търся.

# 320
В страни на Кауфланд,бл.143 мисля...на светофара е точно.
благодаря

# 321
  • Plovdiv
Благодаря, купих си куфар на Естил от Главната. Погледнах и дамските чанти от естествена кожа, харесах една на 140 лева, средна големина, не знам това добра цена ли е. И в тази връзка: от къде да си купя хубава и качествена червена чанта от естествена кожа нба прилична цена, да кажем до 120-130 лева?

Виж този сайт. Пловдивска е фирмата www.polinbags.com
Чантите са много качествени, но не знам дали ще се вместиш в тази сума.

# 322
Откъде бихте ми препоръчали чаши (единични, порцеланови) за подарък? Някакви по-шарени и идейно направени. Или с надписи.

Също така, търся да отида на козметичка, която да не ми одере кожата с цената Grinning За кола маска на краката ми трябва.

# 323
howly, за красиви порцеланови чаши ти препоръчвам да разгледаш магазини Деникс. Има ги и в двата мола.

# 324
  • Тра-ла-ла
Откъде бихте ми препоръчали чаши (единични, порцеланови) за подарък? Някакви по-шарени и идейно направени. Или с надпис.
Сещам се за едно магазинче за декорации на ул. "Гладстон". Пада се между светофара на Търговската гимназия и първата пресечка в посока Пощата. Преди съм виждала закачливи чаши и такива с надписи

# 325
Бихте ли ми препоръчали магазини за абитуриентски рокли? Не съм от града и като дойдем искам да съм наясно къде има. Благодаря предварително!

# 326
За абитуриентска рокля бих се разходила до Асеновград.

# 327
  • Пловдив

Също така, търся да отида на козметичка, която да не ми одере кожата с цената Grinning За кола маска на краката ми трябва.

Последно ходих в студио Йоливана.В интернет има телефон и адрес. Останах доволна от козметичката и работеше на по-ниски цени. Отделно можеш да си закупиш ваучер от някой сайт, редовно пускат такива.

За абитуриентска рокля бих се разходила до Асеновград.

Не знам дали е добра идея. Поне преди 7-8 години бяха все едни и същи.

# 328
Благодаря ви, така и аз си мислих!

# 329
  • Пловдив
От къде да купя калъфи за седалки на автомобил, освен от руския пазар  Confused

Общи условия

Активация на акаунт