Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 853
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Откъде бихте ми препоръчали чаши (единични, порцеланови) за подарък? Някакви по-шарени и идейно направени. Или с надписи.
Тези дни в Ръкоделницата в Капана ще има разпродажба на чаши - https://www.facebook.com/elachova/posts/1147321222056579

# 331
От къде да купя калъфи за седалки на автомобил, освен от руския пазар  Confused
Лидл на Стадион Ботев /има останали от скорошните промоции/. Иначе в Бриколаж има малко избор. Алати последно беше много бедно... ами май това е...

# 332
Да ми препоръчате фотограф,който прави и албумчета за завършване на детска градина.По възможност с твърди корици.
И друго питане-от къде мога да купя пръчки за балони?
Ние ползвахме Деси Грамадникова и сме много доволни!

# 333
Момичета, трябва да посетим уролог, на частен преглед.
Къде да идем? Изобщо не съм наясно. Ако може да препоръчате и невролог също. Confused
уролог - д-р Кадим
невролог - д-р Мильотев

всякакви много интересни чаши - Техномаркет на 4ти км /има и много качествени неща при намаления, идват съвсем изгодно/

пръчки за балони - няма да казвам къде, сетете се сами  Simple Smile

# 334
Ерин, благодаря. bouquet
Вече ходихме, всичко е наред.

# 335
  • Пловдив
TAC имат ли още магазин на ул. Четвърти януари (до Чифте баня). Звънях на телефона от този сайт и ми казаха, че нямат магазин в Пловдив, но не знам дали само те ги внасят Rolling Eyes
http://tac.bg/

# 336
дали работи боулинг акваленд
цял ден звъня и никой не вдига
да не са го затворили  newsm78

# 337
  • о`майна лунна нощ е
Последно бяхме там на рожден ден на 25.12. Щом работеха на Коледа, вярвам, че още действа.

# 338
  • Пловдив
Здравейте, видях на една страница във Фейсбук чата Зара, ама мен ме съмнява да е оригинална и исках да ви попитам тука в Пловдив за някакъв магазин, където продават имитации?

# 339
  • Пловдив
TAC имат ли още магазин на ул. Четвърти януари (до Чифте баня). Звънях на телефона от този сайт и ми казаха, че нямат магазин в Пловдив, но не знам дали само те ги внасят Rolling Eyes
http://tac.bg/
В сряда минавах от там и видях (от бул. "6 септември" го видях), че има табела на витрината. Според мен още си работи магазина.

# 340
  • Plovdiv
Здравейте, да попитам знаете ли някой магазин в Пловдив, където има по-голям избор на детски полилеи?

# 341
На колелото на панаира са два магазина за осветителни тела - единият е под блока в посока хотел Марица, другият е в бившата книжарница Ленин - има голям жълт надпис Габровски.

# 342
Преди Бриколаж също има голям и с доста богат асортимент магазин за осветителни тела

# 343
От къде мога да купя животински желатин  0,200гр newsm78

# 344
От къде мога да купя животински желатин  0,200гр newsm78
Че то не знам да има растителен желатин Simple Smile телешки или свински най-често.
Обикновено са по 10 гр. пакетчетата, във всеки магазин ги има..

Общи условия

Активация на акаунт