Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 50 759
  • 712
  •   1
Отговори
# 135
Макият си е наумил, че трябва само прав да стои, макар да не може. Едвам успявам да го сложа седнал на стола и да му сменя памперса.  Crazy

# 136
И при нас е борба с памперса, че чак и започва да пищи и не седи по гръб..прав като е го залепям с 300зора. Вчера бях решила да взема гащи на памперс , но пък са след 9кг а нашия фъстък след 3дни ще разберем колко е.

# 137
И при нас е борба при смяна на памперс.  Crazy
В магазини Тема има памперси на бройка. Не съм питала дали има гащи-памперс  Thinking Трябва да проверя и да пробваме една, две бройки, че не се издържа вече.  Laughing

# 138
Маги и при мен беше така, трудно успявах да се справя с тази бойна задача. Важното е, че детенцето е жизнено и игриво, значи нещата се оправят.
Явно при всички смяната на памперс е мисията невъзмижна. Една смяна на памперс и преобличане ми отнема 30 минути hahaha Joy

# 139
Слава Богу, че момата е по-кротка, макар че се гъне и тя, като гущерче на повивалника.
Чудя се дали младежът не асоциира лежането по гръб с болката при забелването, че откак мина процедурата, е станал много опърничав при смяната на памперса.

# 140
Слава Богу, че момата е по-кротка, макар че се гъне и тя, като гущерче на повивалника.
Чудя се дали младежът не асоциира лежането по гръб с болката при забелването, че откак мина процедурата, е станал много опърничав при смяната на памперса.
Щом успяваш да ги удържиш на повивалншк,направо са ти кротки. Аз го гоня по цялата спалня Simple Smile

# 141
Няма пространство, като на спалнята. Повивалникът е със стойка.Grinning
Момичета, колко пъти дневно миете зъбките на малчовците? Вечер малкият почти заспива на шишето и не искам да го разбуждам с четката. Вие как се справяте?

# 142
  • София
Вие и зъби ли миете? Ние още си нямаме нито един, а като я гледам скоро няма и да има. Явно ще прилича на мен. Моя първи зъб се е появил на година и един месец.
Смяната на памперс го правя на спалнята, че последния път щеше да падне от повивалника Simple Smile
Утре /вече днес/ сме на консултация и на последната ваксина, тя е за годинка, но ще я сложим сега, че да можем да издърпаме напред тази за морбили.

# 143
Честита първа пролет!Като ви чета се чудя от къде намирате сили за борба и с памперси и миене на зъбки. То не че и при нас не е борба... #Crazyно се кротва по някое време и успявам. Иначе обича да я къпя страшно много. Може да изкара деня във ваната! Вчера бяхме на консултация:)най-после стигнахме 70те см и сме 7,800кг с чист памперс. Пие по 400мл вода на ден и хапва до 250гр твърда храна за ден,но наведнъж само до 100-120 грама, което според педи е малко Sad еми не мога да й го излея в устата като не ще. И мляко толкова много не пие,но за вода е друго нещо и се чудя дали е добре това да си замества млякото с вода newsm78 иначе днес е прекрасен ден за разходка Simple Smile

# 144
Сорента, ние сме другата крайност. Вода изобщо не пият.  Confused

# 145
  • София
Ох, и моят син продължава да не пие вода. Зъби му мия сутрин и вечер  Grinning

# 146
И ние сме по същия начин с водата. Беше започнала да пие по 5 грама на ядене, но от седмица даже се сърди като й подам шишето. Има дни, в които похапва по-голямо количество твърда храна, как не е жадна не знам...
От кога започнахте да миете зъбки? След като напълно израстнат или?

# 147
Здравейте момичета. Честита пролет. Днес е празник на нашия град и следобяд ще излезем да се порадваме на атракциите.  Относно миенето на зъбите - Цвети има един, който още не е излязъл и още не го мия, защото венците са се надули и я болят. Иначе водичка си пие и ако е в настроение яде. На периоди е. Нещо тук от една - две седмици не спи спокойно, а в събота има събиране на курса (15 год от завършването ),та майка ще дойде да гледа децата. От сега ми е много притеснено как ще мине, но това ще ми е първото излизане от година и половина, пък и датата я смениха заради мен, не върви да да не отида.

# 148
  • Русе
Честита пролет! Зъби мием вечер, сутрин не всеки път успявам сама, че вече много ми тежи и едва я удържам. Мия ги от както се показаха над венеца. То какъв ли е смисълът, че тя после цяла нощ суче ама... Памперс отдавна сменям на спалнята, но Йо уж стои. Само ако кака е наоколо се върти да я търси. От неделя вече пълзи - назад Simple Smile Има надежда, че голямата чак като проходи откри тази дейност. Вече седмица е голямо будене нощем, да излизат тия зъби, че...Ама като знам колко бавно и на части пробиват, няма да се спи скоро...Много ме радва времето, от кога го чакам, чудесно за разходки!

# 149
Митко на 9месеца и 6дни тежи 8.150 и е 72см. Само 50грама е качил но той буквално не се спора по цял ден.
Миналата сефмица го записах на кухня и днес взех за първи път и малчо наистина много му харесва хапването .И 3т3 неща са фоста като количество.
Иначе вече е дпбре само дето има едни гадни сополки но значително по малко и НЕтечащи като онзи ден.
Педи каза да не го събирам с много бебета и деца в момента , че ще има епидемия заради морбилите...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт