Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 51 112
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
Много ме дразнят такива хора .. веднъж като беше съвсем мъничак (облечен в сиво) ме попитаха какво е и избухнах..аз и без това бързо се паля..
Дъщеря ми я обличам, както се обличам аз - сиво, черно, синьо. Количката ѝ е сива, раниците и слинговете ни са в тъмносиньо и сиво - това са любимите ми цветове. Има и по-ярки, но също така безполови дрешки. От къде могат хората да знаят какво е, като няма никакви видими полови белези - някои ме питат за пола, а по-тактичните Wink - направо за името и така разбират и пола, без да питат и без опасност някоя чувствителна майка да се засегне. Като беше със син биберон, направо предполагаха, че е момче, та взех розов, за да не се налага да ги поправям и да им става неудобно на хората, на мен не ми дреме Laughing Най-объркани изглеждат, като я видят с розова шапка и тъмносин биберон Joy

Ние вече 2 месеца сме с 2 зъба и уж всеки момент ще избият и горните, ама цъ.

Беба нещо се е преуморила по великден, спи вече час и половина, а от месеци предиобедната дрямка е половин час, ако я има изобщо Shocked

# 481
  • България
Миленка, как е каката?Надявам се да е добре и да не го боли детето Hug Добре,че се е разминала операцията Praynig
Най-редовно ме питат момиче и момче ли са  newsm78 без значение как са облечени.А и а много не подбирам.Дори в момента Среща е в синьо, а Теди в розово.както дойде.Не знам защо хората си мислят,че като са близнаци са разнополови?Веднъж на въпроса"Кое е момчето",кака им отговори"Това с роклята"Естествено и двете бяха с рокли  Laughing
Кити, общата бройка на зъбите е същата  Laughing 2+3 Отдавна не ни е избивал зъб.Уж по двойки излизат, а пък на Теди отгоре единия вече е станал голям, а другият съвсем го няма  newsm78
Споко за зъбите,на каката нали ви казах, че на 13,5мес.изби първото.
Днес на кухнята ни дадоха леща и мляко с ориз.За пръв път ядоха и двете.Млякото много сладко бе, защо е нужно да слагат захар.Те моите и без захар ядат.
Лещата горе-долу ядоха.Аз отдавна не съм правила, та купих да сготвя,че каката горката забравила какво е леща.
Този пост от 1ч. го пиша ,после ще продължа.

# 482
Момичета, хич не се впрягайте от това, че хората бъркат пола. Голяма работа.  Simple Smile
Аз да си призная... ако не бях виждала голо моето дете, щях да твърдя, че е момченце.  Laughing Но като и порасне косичката всичко ще си дойде на място.

п.с. Разказвала ли съм ви за моята случка от лятото...
Седя на една пейка в Свети Влас. Мъж сяда до мен и "Да ви е живо и здраво бебето. Аз също станах дядо преди няколко месеца. Голям да порасне юнакът."
Аз, тактично: Момиче е.
Той: "Е, то и ние сме със зелена количка и често ни бъркат"

За протокола - количката ми е ярко жълта.  hahaha
Простих му, че обърка пола, той цветовете не различаваше...

# 483
  • България
За пълзенето исках да каза,че се опитват да се изправят на ръце и стъпала и така да се придвижват,а им е трудно.Дори вчера ги снимах колко са смешни надупени.Опитвам се да им покажа,че на коленца е по-лесно,но те си знаят своето.
И накрая да похваля Стела.Яде в 1.30ч.После към 4 и нещо се размрънка и я обърнах по корем и спа до 10ч без да яде повече.Идеше ми да почерпя на центъра Laughing
А и също си спят си спят в леглата от известно време.
Много се надявам да започнат да спят повече и да не се будят толкова.

# 484
  • София
Моят син никога не са го бъркали за момиче нито пък някой ме е питал какво е. Още от новороден си имаше момчешкото излъчване, а сега вече пък съвсем не можеш го сбърка с дрешките, с които го обличам. На цветови клишета не робувам, най-много му отиват червени ризки, тениски и суитчъри Simple Smile
Пълзи на четири крака, сърди се като не му давам да обикаля покрай опасни ръбове и ми прави чупки и изопвания в гърба тип "дъга"  Laughing, изправя се сам, стига да има за какво да се хване и има вече 7 зъба Simple Smile

# 485
  • България
А и забравих да кажа,че от голямото спане на малките се успахме за училище  Laughing и кака им си е вкъщи.То нямаше за кога да ходи.
Татко й не чул алармата,тя я чула,но си заспала , та днес хубаво се наспсхме всички Joy

# 486
Е той и моя мъжкар си му личи от като се роди , че е момче. Много ясно изразени са му чертите. Затова и се дразня на нетактични хора. Поне само веднъж се е случвало. Без значение цеят дрехи колички и тн. Има по възпитани начини да се попита.

# 487
Не се впрягайте за дреболии, какво толкова пък, попитали хората?
Много изостава нашият с това захранване, но е все болен покрай баткото. В момента с бронхит  Tired Тези бебоци, които ядат от ДК - с белтък и прясно мляко ли им давате манджите, или още не? При нас за съжаление няма 1 и 2 група, всичко е на едно.

# 488
  • България
Белтък май няма,ние сме 2-ра група,но млякото е сухо,неадаптирано!
Даваха ни мусака,но без заливка и смляна.Имаме и 3гр.къдрто манджите са си като за големи.
Да се оправяте бързо.И ние изкарахме по един бронхит.

# 489
И мойто отдавна си е с изразени мъжки черти, но ако някой обърка или ме попита няма да се разсърдя. Баща му е купил лилава биба и хич не ми дреме като му я слагам.  Grinning
Захраних успешно с печено агнешко и козунак. Скоро може би ще го приобщим към нашите манджи и няма да се разправям нито с пюрета, нито с бебешки кухни.

# 490
  • Русе
На нашата кухня готвят със сухо мляко, без белтък. Ама то моята госпожица вече всичко е опитала. Днес сложихме ваксина, най-накрая. Още много има де Simple Smile Понеже няма коса, редовно я бъркат какво е.-Особено като съм с двете деца все е момче. Като че ли е голям провал, че съм с две момичета. Аз не се впечатлявам. Дрехите са им всякакви - и розови, и неутрални, и чисто момчешки, от братовчедите. Аз също ходя с не особено дамски дрехи като не съм на работа. Ама не мога да си зарежа камуфлажа, коженото яке и метълските тениски, нищо че одъртях...Добре че са на мода Wink И дребните имат Simple Smile

# 491
  • България
Като че ли е голям провал, че съм с две момичета.
Ха-ха, аз какво да кажа с три.Ако знаеш на какви глупости съм се наслушала.Но и много хубави неща съм чула Simple Smile

# 492
Е и аз обърках едно бебе веднъж, но беше в синя количка, със сини и черни дрехи , и на около месец, та нормално. Но не може количката ни да е от момичешка по момичешка, да е с розово облечена и да те питат. При наличието на явни знаци, какъв е пола на детето, се изнервяш, когато ти зададът този въпрос!!!
Какви илачи прилагате, когато малките са със сополиви нослета?

# 493
  • Русе
Е и аз обърках едно бебе веднъж, но беше в синя количка, със сини и черни дрехи , и на около месец, та нормално. Но не може количката ни да е от момичешка по момичешка, да е с розово облечена и да те питат. При наличието на явни знаци, какъв е пола на детето, се изнервяш, когато ти зададът този въпрос!!!
Какви илачи прилагате, когато малките са със сополиви нослета?
За бистри сополи само пръскам със спрей Низита и дърпам с аспиратора. Йоана се дере все едно я колим още докато го види, но няма как. Ако не минат или е запушен носът, личната изписа Виброцил, но гледам рядко да капя, малка е. Най-добре лекар да каже. А, давам и Фенистил, капки. Пак предписано от личната, да отбъбва лигавицата.

# 494
Нинив, и София е така, то е голямо чудо като решим да й почистим нослето. Изпада в ужас детето  Grinning
Ще взема от спрея, да го пробвам. До сега слагах само физ.разтвор, но не минават, пък личната ми изписа капки, които са за очи и уши, и да не говорим , че близо месец й ги бях слагала , когато имаше конюнктивит.

Общи условия

Активация на акаунт