Къната, билките и всичко останало - Тема 11

• 89 335
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Даа ,не знам защо не се вижда  ThinkingЯсно ми е ,че съвсем същият няма как да стане , по-скоро най-близък тон.Гледах на Кхади светлокестенявото.Бих искала да няма червени оттенъци.
 bouquet

# 196
според мен не може да го докараш с натурална боя тоя цвят. На Кхади светлокестенявата червенее аз се бодисвам с нея

# 197
  • Бургас/Пз
На Кхади със сигурност червеене. Досега не съм намерила кестеняв вариант, който да няма червен оттенък.
Ето дори и с боята на Soin Color цвят 6в, пак има червен оттенък.
Вчера си направих 3 часова маска с маслото от амла на Кхади. Въпреки че много трудно го отмих, съм доволна от резултата. Това е на второто миене след боята, т.е цветът е съвсем пресен.

Снимките не са с много добро качество, но определено се вижда блясъкът на косата.
Това е маслото http://www.hennafox.com/product/314/maslo-za-kosa-khadi-s-amla-100-ml.html

# 198
  • Стара Загора
Благодаря ви, момичета  bouquet
Ще помисля ,но боя въобще не искам да слагам.А ме дразнят тези косъмчета очаквах  още няколко години да си задържа моя цвят ,но явно рано ще побелявам  Sad
ani_d прекрасна коса и цвят  bouquet аз харесвам много такива нюанси ,но не ми отиват.

# 199
  • София
Момичетааа!!! Преди два дни си сложих къна на herbal time. Колко е къна това е спорен въпроса, но поне няма окислители и други агресивни неща. Какато и да е. Та сложих си аз цвят вишна и сега косата ми е много тъмна, направо патладжан. Не го очаквах. Исках лек червеникав оттенък да се получи, а то какво стана... Изходния ми цвят е половината моя си цвят - кестеняв, а надолу е леко червеннещ от стара къна. Тази покри цялата коса и изглежда еднаква, но е прекалено тъмна. И се чудя, това нещо бързо ли се отмива?  Ако да, да си мия косата по-често, че да избледнее и да си зложа по-светъл тон. Като цяло съм доволна, защото косата ми стои мека и стана равномерен цвят, но това тъмноооо...

# 200
Sherona, споко, за три-четири измивания, ще просветлее:)

# 201
  • София
Оф, дано!!! Че не мога да се понасям така. От една страна ме радва, че косата се оцвети равномерно, от друга ме е яд за нюанса.

# 202
Момичета, подгответе се за най-идиотския въпрос, задаван в темата  hahaha

Как ви се струва идеята за боядисване на корените на косата с това:
Конус за рисуване с къна Мехнди -

как мислите, дали ще хване върху побелелите ми корени по-добре от билковите къни... или само ще си оцветя кожата на главата... и пак ще е същата работа? Rolling Eyes
Голяма мъка ми е това къносване... имам много бели корени вече (побелявам още от 20 годишна, а вече съм на 30), но ми е ужасно грозно - те да остават рижи, а останалата ми коса тъмно-кестенява с червеникави оттенъци... голяма цигания  Blush
ако сложа билкова боя само в корените пак става неравномерно. Не знам какво да правя вече!
 Sick

# 203
  • При децата ми
Момичета, тъкмо влязох в сайта на "Еко мама" да поръчвам къна от "Сахара Тазарин" и гледам, че има нова такава. Имате ли отзиви за нея? Много се изкушавам да я поръчам.  Simple Smile Ето я:

# 204
  • Бургас
Момичета, подгответе се за най-идиотския въпрос, задаван в темата  hahaha

Как ви се струва идеята за боядисване на корените на косата с това:
Конус за рисуване с къна Мехнди -

как мислите, дали ще хване върху побелелите ми корени по-добре от билковите къни... или само ще си оцветя кожата на главата... и пак ще е същата работа? Rolling Eyes
Голяма мъка ми е това къносване... имам много бели корени вече (побелявам още от 20 годишна, а вече съм на 30), но ми е ужасно грозно - те да остават рижи, а останалата ми коса тъмно-кестенява с червеникави оттенъци... голяма цигания  Blush
ако сложа билкова боя само в корените пак става неравномерно. Не знам какво да правя вече!
 Sick

Мисля, че идеята ти е гениална  HugЩе я пробвам задължително, че вече почнах да мисля за оцветители и Хербал тайм заради тези корени..

# 205
  • Бургас/Пз
Ползвали ли сте тази билкова боя на SANTE http://www.ekomama.net/producti-za-mama/naturalni-boi-za-kosa/sa … kovo-kafyavo.html

# 206
Момичета,може би въпроса ми е малко глупав, но все пак. Къната хена Фокс с гореща вода ли я правите? На опаковката ми пише само вода. Simple Smile благодаря

# 207
  • София
Всъщност пише топла вода. Аз с гореща я правя. (чай, всъщност по-често, не вода)

# 208
  • Бургас
Всъщност пише топла вода. Аз с гореща я правя. (чай, всъщност по-често, не вода)

Аз чакам да поизстине чая.

# 209
  • София
Той докато пусне каквото там има да пуска вече не е врял Wink Но е доста топличък. Но може и със студени течности да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт